![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ragnar the vith rell
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() to jest 'polactwo', cieszy mnie fakt że jest kilku rozsądnych ludzi który uważają podobnie. Po prostu żal.
Ostatnio edytowany przez Ragnar666 - 21-05-2007 o 16:41. |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Lokacja: Slużevv
Stan: Na Emeryturze
Imię: Saia Thero
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pink Dreamers
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: duży
Poziom mag.: 52
|
![]() podsumowujac wypowiedzi wszystkich "normalnych" osob i moje przemyslenia:
-facc ni jest po to by grac na nim tak se tylko zeby moze w przyszlosci kupic pacc i zeby cipsoft zarobil -nie ma niczego za free zawsze gdzies trzeba meic interes cipsoft w faccu ma taki ze to zacheca do kupna pacc -facc jest za darmo wiec rownie dobrze mozecie miec g***o bo macie za darmo -updaty sa dla pacc poniewaz pacc za nie zaplacili , nie dostaneisz chipsow za darmo bo masz ladna buzie , trzeba za nie zaplacic i tak samo jest z paccem -to byla dopiero pierwsza zapowiedz czy wy myslicie naprawde ze to tyle? gdyby isc waszym tokiem myslenia doszlo by do tego ze tam to sa 4 domki +jeden lodowy i koniec jeden npc zero monsterow bo tylko tyle na ssach bylo wiecie co? jak was czytam to az mi krew buzuje wiec czesciowo dlatego troche moja wypowiedz mogla bys nie skladna i bledy mogly sie wkrasc. na koniec facc-za free wiec macie i tak za duzo pacc-placa wiec maja miec wiecej od facc
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 59
|
![]() ![]() ale tak nigdy sie nie stanie bo gdyby bylo to samo to ludzie nie kupywali by pacca. Cipsoft też musi cos zarobic. Ludzią pracujący tam nie robia tego charytatywnie, ale też oczekują jakiejś załaty. Więc twórcy tej gry musza mieć pieniadze na jej utrzymanie. Można dojść do wniosku że Tibia istnieje tylko dzieki ludzią kupujących pacca !!!!!!! ![]() Jeśli jeszcze tego nie rozumiecie to proponuje dorosnąć do tej gry i nie pisać głupich komentach że jesteście pokrzywdzenie ![]() Ostatnio edytowany przez Demonq - 21-05-2007 o 17:30. |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
|
![]() no właśnie! tibia powinna być w pełni płatna - musisz zapłacić żeby módz się w ogóle zalogować, po co istnieje takie coś jak facc? zaśmieca to tylko serwery itd. przecież w tibii rządzą ludzie którzy płacą
<ironia> |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Taa... Tibia płatna... Fajnie wygląda to w teorii... Ale nie w praktyce. Nie miałbyś przed kim się chwalić rzeczami, itemki były by tańsze, bo każdy miałby mozliwość ich zdobycia, ogólnie fee ;\ Zresztą, wtedy w Tibię grało by mniej osób, co znacznie zmniejszyło by reputacje gry "takiej jak inne [czyt. płać albo wypier***aj]".
#166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2007
|
![]() Jestem juz poprostu wpieniony! Ludzie, zrozumcie 2 podstawowe zasady:
1) Jak jesteście FACC to cieszcie się, że jeszcze gracie 2) Jak jesteście PACC... to bardzo dobrze. Sam jestem PACC i sie ciesze ze Facc nic nie dostaja (darmo zjady) CipSoft musi za wszystko placic, a poza tym musza tez miec na wlasne utrzymanie, nie tylko gry, wiec laskawie prosze.... Facc, jak cos sie nie podoba to wy*******ac. Przepraszam, ponioslo mnie ![]() ![]() Pozdro dla.... PACCów i wyrozumialych FACCów Ostatnio edytowany przez Ghol - 21-05-2007 o 22:23. |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Imię: Nelo Grey'bow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hacked ;(
Świat: Askara
|
![]() Jeśli nie zajęli byście sie od razu kłótnią zauważylibyście, że jest tam wspomniane w tym newsie coś o kopalniach i złożach metali. Nie sądzicie ze może to być kolejne expowisko dwarfów, lub jakichś nowych potworków do nich podobnych?
|
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tez Tak Pomyslalem Ze Moze Z Tymi Kopalniami Dwarfy Maja Cos Wspulnego
Moze Nawet Bedzie Ice Elementall I Oczywiscie Mamuty ![]() ![]()
#170 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Co do owych kopalni to może być tak jak z dworcami. One, tez mają jakby swoje kopalnie, choć sądze, że w tym przypadku będą to silniejsze potwory (jeśli wogóle).
![]() |
#171 |
Guest
|
![]() Zal mi facc ludzi gozej niz nooby
![]() ![]() PS: Ja sam jestem facc ale wyrozumialy a nie tak jak k***a ![]() ![]() ![]() ![]() A tera wszyscy powiedzcie sobie ze mam racje ![]() ![]() ![]() POZDRO DLA PACC-ow no i w drodze wypadku dla facc |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe czy tam będą jakieś potworki bo z tego co jest napisane w newsie to ludzi ściągnęły tam złoża metalu to pewnie jakieś inne plemię (zimowe) krasnoludy
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ManU Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 80
|
![]() tych terenow to juz tak duzo ze az sie niedobrze robi.
nie zebym sie czepial tych co sie czepiaja tych co sie czepiaja tego ze to dla pacc ale jednak trzeba wziasc pod uwage ze w tych czasach nie wszystkich stac na pacca i jednoczesnie w tych czasach nie ma nic za darmo... :/ mam nadzieje ze zrozumiale to co napisalem |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Imię: Tif Cash
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() LUDZIE!!! Dosc gadki o tym ze tylko dla pacc. faccowizce wy chcecie przy kazdym updatem dostawac wszystko co najlepsze.a to pacc ma prawo do zeczy lepszych od facca. jezeli chcecie dostawac fajniejsze zeczy zainwestujcie w pacc to tylko 90 zl to tanio.jak ktos wyzej powiedzial to malo bo w wowie jest ok. 120 zl za miesionc.
wienc koniec glupich postów o tym ze dla facca nic. |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Podaj mi przykład takiej gry, która kosztuje tyle, co PACC na 9 miesięcy i nie znudziłaby się w tym czasie.
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Diablo 2 (zaraz po wydaniu)
Abe's Oddysee (gierka na psx początkowo cena wachała się od 250-300zł ;p) Ale tylko tibia nigdy sie nie nudzi ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Bochnia
Imię: Var Den Van
Profesja: Druid
Świat: refugia
Poziom: 28
Skille: 50/20
Poziom mag.: 29
|
![]() wszystko fajnie, tylko dlaczego tylko dla pacca.
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() hehe... GTA san anderas?
Zauważyłem coś dziwnego... Otóż to postaci na scereenach towarzyszy wilk\husky czy będzie mozliwość wynajęcia ,,huskiego" lib summowania\przywołąnia go? |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Uważaj dziecko, uważaj pilnie bo będę się starał tłumaczyć w sposób, który nawet Ty powinieneś być w stanie pojąć... :
Otóż są takie miejsca na Ziemi, gdzie ludzie wykonujący jakąś pracę, wytwarzający pewne dobra (materialne bądź nie) lub oferujący określone usługi oczekują, że za swoją pracę otrzymają godziwe wynagrodzenie. (Dziwni to ludzie, nieprawdaż?) Z tego też powodu, owi ludzie tkwią w przekonaniu (jakże błędnym, prawda?), że ich suwerennym prawem jest samodzielnie ustalać cenę i warunki sprzedaży owych dóbr bądź usług. Najdziwniejsze jest w tym wszystkim to, że w tych (jakże dziwnych) miejscach na Ziemi, klienci kupujący wzmiankowane wyżej dobra bądź usługi rozumieją relację produkt - zarobek i jeśli chcą posiadać coś co ma dla nich określoną wartość to uważają za normalne iż trzeba za to zapłacić. Oczywiście u nas, w Polsce, kraju szalejącej "sprawiedliwości społecznej" na takie idiotyzmy nikt nie zwraca uwagi. U nas za oczywiste uważa się, że lekarz za operację ratującą pacjentowi życie dostaje mniej niż mechanik za wymianę filtra powietrza w samochodzie jak też i to, że jak "gupie CIP-y" coś wymyśliły to każdy pie... w krzesło przed komputerem gówniarz w Polsce powinien mieć wszystko za darmo...
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() no tak zaczyna sie podgrzewanie atmosfery przed update, znowu ludzie masowo zaczną pacc wykupować żeby popłynąc na wyspe i tam zginąc na nieznanych potworach, już widze te tamety "zmaścili update" ale póki co będzie niepewność i ciekawość co tam cip wymyślił. Ja nie mam wątpliwości że update nie wniesie nic szczególnego do gry ale przynajmnej poszerzy sie swiat i bardzo dobrze oby tylko wprowadzili balans profesji bo inaczej bedzie dalej po stremu