|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mag Eragon
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 28
Skille: 16/23
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Bez obrazy, ale musisz dać więcej zdjęć innaczej nikt tu nie będzie zaglądał.
A w ogólnie to nieźle. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() Cytuj:
^^ Potem uploadne pare screenow, to wysle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Eeee... po co taki syf na forum-.-", temat głupi, może niedługo załóżmy tematy w stylu "Only 25 lvl Thread"-mogą wklejać zdjęcia tylko osoby z 25 lvlem...
Albo najlepiej zrobić 4 (ew. 8 - promocje) tematów: "Only druid" "Knight only" itd? żal
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() jeśli temat nosił by nazwe "Sorcerers Thred" też nie uważał bym go za potrzebny ( byłby zbędny i tylko zaśmiecał by forum )
Ostatnio edytowany przez smikki - 23-05-2007 o 16:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Polska
Imię: Modton
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() @up
Coś nie pasuje? Jesteś sorcem i sie czepiasz o to ze screenów nie mozesz tu dawac -.-. Ja założyciela nie bronie, ale też nim nie gardze tylko dlatego, ze nazwał go "Knights Only" zamiast "Sorcerrers Only". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
masz racje, pewnie o to mu chodzi... a ten domin3x to ED pewnie mu itez o to chodzi xD ale i tak EDITT: KOCHANY MODERATORZE USUN TEN TEMAT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Jak dla mnie to fajny temat i powinny powstać jeszcze o innych profesjach. A czemu? Może wtedy newbie/nooby zajrzałby by i widziały gdzie można expić a nie musiałyby zakładać miliony tematów gdzie expić lub szukać po milionach tematów gdzie tamci expili...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() To może założyć lepiej temat "Low Lvl's Thread" i tam będą wstawiać screeny ludzie z <20 lvl, ale wciąż uważam, że temat idiotyczny
PS: jak ktoś nie wie gdzie expić to niech sie uczy na błędach, ja tak przynajmniej robiłem... poszedłem za daleko, padłem, to już tam nie wracałem, a do tego jest teraz tyle poradników gdzie expić, że nie uważam, żeby newbie (nie mylić z noob), chcący znaleźć, napewno znajdzie b. dużo pomocnych informacji właśnie w poradnikach, bo chyba po to one są...
Ostatnio edytowany przez domin3x - 23-05-2007 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2007
|
![]() super temat, bardzo dobrze że ktoś stworzył tylko dla knightów temacik gratz dla założyciela !!
|
![]() |
![]() |