![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Słownik plax...
A przedmiot ten jest potrzebny do pewnego questa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Mythera
|
![]() To przedmiot z Explorer Society Questa. Mozesz sprzedac za jakies 200~gp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
|
![]() Ten axe się respi, wiecie może czy można spylić u npc?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() nie <10 znakow>
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
|
![]() Wystarczyło użyć opcji szukaj...
http://forum.tibia.pl/showthread.php...ven+pickaxe%3F http://forum.tibia.pl/showthread.php...ven+pickaxe%3F |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Imię: Kelion Wihaottho
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() JA ZNAM TEGO QUESTA Z PICKAXE!!! Chcialam go zrobic ale jest strasznie trudny. Jak ktos jest w explorer society i zaniesie do mortimera to dostaje nagrode!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ech... Ortografia rox...
@Topic To się nigdzie nie respi... Ani się nie da NPC sellnąć... W jednej z misji dostajesz tego kilofa żeby wykopać lód z jednej z lodowych wysp ![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Łódź
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
A w temacie jest mowa o: http://tibia.erig.net/Dwarven_Pickaxe Jezeli twoj angielski jest na poziomie ortografi to polecam tlumacz: www.translate.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
opcja szukaj nie gryzie i chce sie z tobą zaprzyjaźnić. Tak samo jak pan słownik ortograficzny. Odpowiedzi masz u góry... jerrry.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() respi się w conajmniej 2 znanych mi miejscach <1 dostępne drugie nie > a zdobycie tego pickace podczas questu do ES jest na tyle łatwe że ~25-30 lvl bez problemów można wykonać to (no bo w końcu co to jest 1 orc zerk , z 5-6 dwarf guardów i inne potwory z rodzin minoso i orko podobnych
a wartość moim zdaniem bez wartości bo po co to komu ? dla kolekcjonerów ewentualnie co lubią itemy tego typu a wyceniłbym to na ~500 gp max
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
|
![]() To się respi w każdej kopalni na niższych poziomach, bez wartości ponieważ nawet nie ma takich właściwości jak pick...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() 2 posty powyzej nie okazaly sie prawda wiec wyjasnie sprawe dwarven pick axa.
Przedmiot ten respi sie w trzech miejscach: - droga na crusader helmet quest - kopalnie niedaleko kazordoon - kopalnia niedaleko the horned fox tower Owy kilof potrzebny jest do questu (The Explorer Society), podczas którego zamienia nam sie w ice pick'a. Wiecej powiedziec nie moge qs. @edit Kilof zazwyczaj respi sie na nizszych poziomach kopalni. @down mój kumpel robil tego questa, i z tego co wiem, to npc zaminia Ci dwarven pick axe na ice pick, nie wykluczam moge sie mylic.
Właśnie nabiłem posta. You have found a secret massage. "Nie chcę krakać jak inne wrony, ja jestem wolny, a nie uciemiężony" Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 04-01-2008 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
![]() z resztą powiedziałem "znam CONAJMNIEJ" nie mówiłem że są 2 ![]() dwarven pickaxe odnosisz do siedziby ES ale go się nie zamienia na ice picka ![]() @up Osobiście wykonywałem tego questa i jestem 100% pewien tego co mówie ![]() ![]()
~Final Fantasy 7 : Advent Children~ J.E.N.O.V.A Ostatnio edytowany przez Kurizu - 05-01-2008 o 18:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Łódz
Imię: Greentree
Gildia: Black Angles
Świat: Calmera
Poziom: 34
Poziom mag.: 32
|
![]() Sam nie wiem co to jest....
Do jakiego q do jest potrzebne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Imię: Kelion Wihaottho
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Imię: Vikitor
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 43
Skille: -/-
Poziom mag.: 45
|
![]() Znaczy ja to przypadkiem znalazłem jak szukałem nowej miejscówki do expienia. Możliwe (raczej pewne) że to do es quest ale ktoś mógłby podać pełną nazwę tej pierwszej misji?? Z góry dziękuję.
Są 2 w najbliższej kopalni NA PRAWO od wieży minosków kolo kazzo. leżo dosyć blisko siebie (5-7 kratek) widziałem je wcześnij więc dopiero jak sobie przypomnialem że z guardów i soldów nie leca pickle i że nie da się go uzyc dałem looka i.......szukaj>dwarven pickaxe>ten oto temat. |
![]() |
![]() |