|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Użyłem opcji SZUKAJ.Przejżałem całe foro (to, o mainie i rooku) i nic nie znalazłem.Widziałem także linki do jakichś żekomych poradników, które nie istniały, bądź zotały skasowane.Proszę o pomoc.mam druida 8 lv 1 m lv i nie wiem jak szybko i skutezcnie trenić lv i m lv.Jeśli ktoś byłby zainteresowany tym topicem i byłby uprzejmy mi pomóc (bez musu) może mi napisać mini - poradnik, bądź dać link do niego.
|
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() zryty koles jestes 2 identyczne tematy zamiesciles:> w mainland i w tajemnice rookgardu co za spam i glupota
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Wiem, że dwa razy, ale tamten był w złym miejscu...
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Bogatynia
|
![]() Nom ciutek przesadziłeś.
@Topic Idź na roty a jak za silne to męcz narazie trolle a co do mlvlu to kup mfy (mana fluidy) jak chcesz szybko zdobyć mlvl a jak nie to poprostu expuj i rób jakieś utevo luxy ![]()
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Aby trenowac level trzeba expic, czyli zabijac potworki - niesamowite prawda? Aby trenowac magic level trzeba spalac mane - obojetnie jakim czarem, po prostu rob to kiedy tylko mozesz. A wogole to odsylam Cie do dzialu potwory gdzie masz przyklejony, "nie istniejacy poradnik" odnosnie gry magiczna postacia. Ars magica - oto link do niego w razie gdybys nadal nie potrafil sam sobie poradzic.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ja ci cos doradze co do tego m lvlu najlepiej sobie kup (jesli jestes druidem)
Exevo pan czyli create food . i tak czaruj i zjadaj to co wyczarujesz nie bedziesz glodny i caly czas bedzie ci odrastac mana i roz tak do 3 m lvl potem zrob jak bedziesz miec 3 m lvl 10 lvl i rob hmmy i na tych hmmach bij m lvl a jak bedziesz miec caly bp to najlepiej sprzedawaj i bedziesz miec forse na blanki i na nowe czary . I to wszystko z mojej strony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Żary
|
![]() Mlvl względem do Lvl według mnie powinien być do 50lvl wyższy lub równy, więc radze ci robić runy, spalać manne i łowic rybki
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
![]() hehe jestem drudkiem i mam 15lvlek i 28mlvlek i moim zdaniem naj lepiej zrobić jeden BP OF UH sprzedać (na harmoni to jest 2,2k a na innyh hyba czasem 2,5k słyszałem) noi sprzedajesz ten BP i sobie kupujesz bp czystyh runek
![]() ![]() p.s ee zrobione bp sprzedajemy i postempujemy tak samo aż osiągniemy upragniony MLVL ![]() a tak to możesz zrobić sobie takie coś 8lvl-1mlvl 11lvl-11mlvl(drutki robią tedy Uhy przypominam tylko) 15lvl-30mlvl(co prawda magowie ![]() 20lvl-40mlvl(teras to siepiemy jak ja cie niemoge ![]() 30lvl-40mlvl(hmm może też byc 45mlvl jak kto woli) 40lvl-45mlv(tu jusz lepiej mieć taki mlvlek) 50lvl-50mlvl(teras mlvlek nie bendzie nam raczej tak szypko skakac ![]() ![]() ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Miszczu Matikx
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() mam pytanie a takie coś może być 21 lvl 27 mlvl?
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Profesja: Knight
Poziom: 71
Skille: 85/85
|
![]() n/c
Temat ma prawie 2 lata.
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() OMG po co jełopy odświeżacie tematy z roku 2004 a z tego co wiem mamy 2006 ! omg to co zwykle do tego kto odświeżył : G-R-A-T-Z <~~U Noob~~>
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Poldinho'Almighty
Profesja: Knight
Gildia: Sensation
Świat: Refugia
Poziom: 60
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Myśle że najlepsze nabijanie mlvlu jest na paccu wraz z uzywaniem exori vis Blackwater vampy polecam. Naturalnie pacc = robienie run. Natomiast na faccu hummmm. tu sprawy imają sięinaczej myśle ze gdzy masz 100 souli rób runy zawsze do 0. A także dobrym sposobem sorcem jest np . d lair z dsami i od czasu do czasu mort hury niezly exp , mlvl leci kasa racxzej sie zwraca zalezy od szczęścia
![]() |
![]() |