![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() No to ja już kurwa wiem skąd ta ofensywa na mnie ^^
Tom was w*****ł i się wyżywacie ^^ Taki mały szczegół...: Tom = Tom Emok = Emok Sathorina = Sathorina Ja się wstawię za Sathoriną, bo to bardzo dobry kumpel w rl jak i w Tibii. Za Tomem niekoniecznie, bo on pisze tylko jak coś chce ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sathorina The Brood
Profesja: Elder Druid
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() @Seq
Ja nie wiem dlaczego wypominasz że Tom stanął przeciwko Tobie w wojnie, przecież Ty ją wywołałeś. To Ty chciałes wyrzucać każdego kto miał zamiar iść na WRL, a Tom sie postawił i może o to masz żal do niego. Nie miałem zamiaru coś Ci zarzucać tym moim postem, to tylko moje zdanie. @Emok Thanks ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Kozi the pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Guardian Angels
|
![]() Cytuj:
moze i Tom byl/jest waszym kolega ale jak chcial poexpic a wrl to Seq nie pozwolil mu tam expic i straszyl ze jesli go tam zobaczy to go ubije. to jest fakt. a teraz pytanie:czy tak sie traktuje kolege?? i sami wiecie dokladnie ze wszystkie klopoty jakie mielismy my jako GA z IB bylo spowodowane przez Seqa. ja osobiscie do nikogo z was nic nie mam, nawet z Seqiem rozmawialem nie raz i nie dwa podczas jeszcze starej wojny z Unitem. nawet mielsimy wtedy podobne zdanie o calej tamtej sytuacji o ile dobrze pamietam. a to ze nie wiesz czemu Lord zmienil zdanie w 2 min to widocznie nie musisz o tym wiedziec, ale oczywiscie nie bede sie upieral ze byl jakikolwiek zwyciezca tamtej glupiej wojny. co do Sagaana sie nie bede wypowiadal bo nie wiem jakie byly miedzy wami relacje pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: De Gie ;]
Poziom: 185
Poziom mag.: 75
![]() |
![]() Open Battle chyba na POI jak na razie
Name: Gonxxalo May 29 2007, 21:02:28 CEST Killed at Level 165 by Gaura and by Vers Dra'ghothe Name: Mastah Dadi May 29 2007, 21:04:34 CEST Killed at Level 101 by Arturia Ostatnio edytowany przez damtob - 29-05-2007 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#126 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Gildia: Correctional Facility
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() @ Kozi
Ostatnio spotykam sie ze zjawiskiem ze wiele osob mowi ze nic domnie niemieli a wczesniej mnie wyzywali powiem tak mam swoje wyobrazenia i wiem co zkim mam nie tak i coz kim musze zrobic mzoe dlatego ze jestemw Eiv tak domnie pisza ale wiem jedno Sagaan niebedzie mial zycia a gdy bede go bil napisze DO PIECA |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh pecha macie panowie z tymi akcjami
![]()
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Ciekawe czy Gonxxalo jest tego samego zdania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Vers Dra'ghothe
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() Mozna by pomyslec, ze nie straciliscie 165 lvla. Fakt faktem ucieczka byla niezla, ale ciezko to nazwac totalnym wydymaniem, szczegolnie jesli wziac pod uwage waszego przypadkowego fraga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
|
![]() Frag Frag! : DDD Najlepszy open w zyciu : ) Totalna przewaga osob ale jest FRAG O Takkk... zalosne : D?
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Kozi the pall
Gildia: Guardian Angels
|
![]() @Bolter
jesli Twoj post mialby sugerowac ze jestem jedna z tych osob ktore sie do Ciebie podlizuja bo jestes w EiV to oswiadczam ze tak nie jest @Seq nie wiem czy wiesz czy tez nie ale to ze chlopaki(Xiro Tom i Dima) akurat wtedy mieli faze na expienie na dragach to po prostu sie logowali i wpisywali po kolei. jak bys zwrocil uwage na to kto byl wpisany ostatni to bys widzial ze byla to osoba ostatnia z listy. Ty natomiast na wrl czy siedziales czy nie, nie chciales nikogo tam widziec, co z reszta o ile pamietam przyznales ze mna w pozniejszej rozmowie pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Vers Dra'ghothe
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() poprostu nie czuje sie wydymany. wiem, ze dla ludzi ograniczonych moze byc to ciezkie do pojecia, ale sprobuj pomyslec czemu. a texty "frag frag, najlepszy open zycia" sa twoje i nigdy z moich ust nie padly, wiec nie wiem, do czego pijesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Bolter Widakey Żal mi jest kurwa jak czytam wasze posty opierające sie na żaleniu dupy. W*****a mnie to i czasami sie zastanawiam jaki jest wasz iloraz inteligencji, mimo że jesteście ode mnie starsi wiekiem. Ostatnio edytowany przez Skrzator - 30-05-2007 o 11:14. |
|
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm wiesz jakos tej osoby "ograniczonej" nie czuje w sobie ; ) a "pije" do tego ze gadasz jakby zabcie Gonxxala bylo waszym "open war" zycia... chyba ze to szczyt waszych ambicji i myslicie ze dzieki temu wygracie wojne to przepraszam ; o zwlaszcza ze bylo 1-1
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#137 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Gildia: Correctional Facility
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() @ Skrzacie dobra nie pierdol ze tak powiem bo czasem ja sadze ze twoj iloraz inteligencji jest nizszy niz nasz o 3 razy powaszych zachowaniach >.<
Tak samo Miku kruwa nie pasi ci cos to niepisz tu poprostu i sie nie wypowiadaj na temat moich postow bo ja moge sie wypowiedziec an temat twojej gry w tibie ktora nieswieci tak jak moze i moje posty. Zrob sobie oddzielny Tmat i tam se pisz skoro ci nie pasi . Odkadsmigasz an titaniwyszcymi charami niz 50lv slysze tylko Nieche misie grac dostajeszcharyzrobisz 10 lvmoze i niechce mi sie nim grac Poexp mi. Albo Sprzedaje postac boniechce mi sie grac. I z tego co wiem nietylko moja jest taka opinia. moze ci sie inni przyznaja do tego Ostatnio edytowany przez Bolter - 30-05-2007 o 16:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() I znowu na forum sie wszyscy kloca :-(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: De Gie ;]
Poziom: 185
Poziom mag.: 75
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bolterku spacja to takie cos do oddzielania wyrazow xD Ale to tak na marginesie ; )