|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Wyszków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dariel Bloodheart
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() W każdym mieście nowa arena. I dopiero po wykonaniu "questu" we wszystkich miastach dostajesz jakąś super extra nagrodę (coś na zasadzie HotA, że po pokonaniu potworków dostajesz jakąś część, która sama nic nie daje ale w połączeniu daje coś extra
![]() Moja propozycja najsilniejszego i najsłabszego potworka w miastach(tylko kilka miast): Ab'Dendriel: I poziom(szacunkowy lvl by walczyć 8-30) najsłabszy: Elf /Najsilniejszy: Dragon II(50-100)Elf Arcanist/ 2xDragon Lord III (100-???)Dharlion/ 3x Warlock + DL Edron: I poziom: Rotworm/ 3 Hunter II poziom: DS+Hunter/ 3x Hero + 5xPriestess III poziom: 2x Hero + 1 Priestess/ Orshabaal Venore: I poziom: Rotworm/ Elf Arcanist + 2 Elf Scout II poziom: Dragon/ DL + 2 GS III poziom: 2x BK/ Demodras + DL Ankrahmun: I poziom: Ghoul/ Vampire II poziom: Banshee/ Ancien Scarab + GS+ 2x Lich III poziom: faraony jeden po drugim ![]() I co sądzicie o moich pomysłach? Wiem, że nie są najlepesze, ale chyba taki 100 lvl ek czy ms będzie miał problemy z zabiciem 2 DLi? Mam nadzieje ze tak ![]()
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Miejmy nadzieje ze to nie beda rare items bo wtedy Tibia juz calkiem straci swoj urok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Voldus-Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 183
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
LOL problem z zabiciem dwóch dl. Człowieku ek bierze nawet po 4+ dle a co do sorca sd, sd i pozamiatane. A co do reszty to PRZESADZIŁEŚ
10:08 Zdzihu Wielki [191]: voldus to magson na mc!!! 19:37 Pogromca Loony [181]: nie zawsze daja 19:37 Voldus-Knight [128]: to tak jak bys mówil o kobietach xD ![]() Ostatnio edytowany przez Voldusd - 02-06-2007 o 09:15. |
|
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() dla mnie bomba
![]() ![]()
#86 |
Guest
|
![]() Noo wreszcie jakaś rozrywka
![]() Na pewno urozmaici to ciągłe expienie i zabijanie tych samych potworków ![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Darkan Nighteye
Profesja: Paladin
Gildia: Brak
Świat: Guardia
Poziom: 2x
Skille: 6x/4x
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Jest to najlepsza rzecz jaka CipSoft dodal od czasów addonów. W koncu tibia nabiera klimatu, a nie jak w wiekszosci co update, go tracila.
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Czuć wiatry magii. Klimat powraca a wraz z nim ja. Czas na walkę.....
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#90 | ||||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie rozumiem co może być klimatycznego w takiej arenie... Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 02-06-2007 o 10:07. |
||||
![]() |
![]() |
#91 |
Guest
|
![]() Zapowiada się ciekawie. Może i będzie to tylko dla Pacc, no ale nie ma nic za darmo. Ktoś tu dawał propozycję potworów jakie miałby być na tych arenach.
Orshabaal jednym z przeciwników? On jest chyba potworem-bossem, który atakuje tylko Edron i nie respawnuje się regularnie. I jakby to miało wyglądać? Jak wiadomo z Orshabaala wylatuje Thunder Hammer. Podejrzewam, że na tych arenach będą potwory, które będą normalnymi potworami np.: Brain Death. Lub będą to bossowie, którzy będą tam tylko i wyłącznie i nie będzie można spotkać ich w innych miejscach. |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() Nie mogę sie doczekac ;D
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |
#93 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Wybacz, ale ma rację...
Update nawet się nie pojawił, a już 1/2 forum narzeka, że będzie do dupy, że rozwalą grę, że update kierowany jest tylko do lowlew/veryhig lev*, że tylko dla pacców, że będę miał większe lagi, że zupa była zbyt słona, że spodziewałem się czegoś lepszego, że... skończyły mi się pomysły ![]() LUDZIE! Przestańcie narzekać, cieszcie się, że ktoś w ogóle tą grę rozwija bo tak to byście nadal mieli 64kratki do zwiedzania i Pajączka, Trolla oraz dla higlev Cyklopa do zabicia.... -.-"
#94 |
Guest
|
![]() Omg... Dobrze!!! Update coraz bardziej zaczyna mi sie podobac. No musze przyznac ze Cipy staraja sie jak moga. Ciekawe jakie zatkie itemki beda jako nagroda za wygrana na arenie
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Płockowo City
Imię: Gall anonim :P
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 130
Skille: zmienne
Poziom mag.: 7
|
![]() Mi tam sie każdy update podoba bo zawsze coś nowego
![]() ------------- wątpię żeby na tych arenach byli starzy bossowie bo oni mają już swoje miejsca . Albo będa tam nowe stworki albo po prosty zrobią nowych bossow. ( bo kto solo zabije orschabaala albo co by faraoni robili w mroźnej krainie )
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Teraz prosiłbym o dobre ( w porownaniu z moim własnym) tłumaczenie nowego artykułu z tibia.com. Z góry dziękuje ;]
|
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Lunara
![]() |
![]() Nie wiem jak to sobie wyobrażasz, że sobie dorobisz skoro i tak źle wyślą...
#98 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2006
|
![]() OMFG ludzie programowanie na prawde nie jest trudne jak wam sie nie podoba co robi cipsoft to sami bierzcie się za książki i napiszczie gierke ktora będzie lepsza
|
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Poland - Żory
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 116
Skille: ogromne
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Dadzą Helmet of the Stars, Great Axe, Blessed Shield, Magic Longsword, Dragon Scale Legs, Golden Boots i dorobią nowe lepsze itemy :O
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arena calkiem spoko mysle ze bedzie ona tylko na lodowych wyspach a potwory bossy beda zupelnie nowe takie ktorych jeszcze nieznamy i niebyly opisane, wtedy bylo by ciekawiej