|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Mam pytanie odnosnie banów, przykładowa sytuacja
Mam bana na 1 mies za obojetnie co (macro, hacking etc) minoł miesiąc. jak długo zostanie u mnie na koncie na czerwono (napis w koncie na tibia.com) ze mialem bana, po jakim czasie to znika, czy jak to zniknie kfalifikuje sie moje konto jako nie karane przyklad jezeli dostane 2 bana bedzie delete czy nie.?
|
![]() |
#2 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
A w przypadku drugiego bana mozna dostac delate... Zalezy za co. Np jak dwa razy cie zlapia na uzywaniu bogow w grze to masz delate za drugim razem.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
czy gdy zniknie ban w criminal record moje konto jest czyste?
![]() |
![]() |
#4 |
Blondynka
|
![]() Tak, wtedy jestes czysty.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jeśli nie masz pewności, to odsyłam cię do regulaminu Tibii.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Witcher
|
![]() Wpis w criminal record znika po 6 miesiącach od ostatniego wpisu.
Przykład: Mieliśmy bana w styczniu czyli teoretycznie wpis w CR powinien zniknąć w czerwcu, po 6 miesiącach. W maju niestety popełniamy kolejny błąd i w naszym CR pojawia się kolejny wpis. W tej sytuacji nie ma tak, że jeden wpis zniknie sobie w czerwcu a drugi w listopadzie. Oba wpisy znikną jednocześnie, gdy minie okres 6 miesięcy od ostatniego wykroczenia, czyli w listopadzie/grudniu. Kolejną sprawą jest to, że wpisy te są czyszczone na początku miesiąca. Czyli przeważnie okres 6 miesięcy się troszkę wydłuża.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() mialem haka w lutym i haker tak nakrecil ze dostalem bana za hakowanie na miesiac . czyli po 6 miesiącach zniknie Criminal Record i jesli dostałbym kolejnego bana po tych 6 miesiącach np. za uzywanie bota albo hakowanie to nie usuwają mi konta??
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() mialem haka w lutym i haker tak nakrecil ze dostalem bana za hakowanie na miesiac . czyli po 6 miesiącach zniknie Criminal Record i jesli dostałbym kolejnego bana po tych 6 miesiącach np. za uzywanie bota albo hakowanie to nie usuwają mi konta??
|
![]() |
![]() |
#10 |
Blondynka
|
![]() Masz wtedy czyste konto, czyli jakbys nie mial tych banow... Wiec nie usuna.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() W przypadku banów za pk to sie nie sprawdza, a jak jest np. za uzywanie bledow w grze (np. TP) ? Moglby ktos kumaty potwierdzic to, ze jezeli raz dostalem bana i kiedy CR sie wyczyscilo to za drugim razem nie dostane DEL chara tylko znowu bana ?
![]() |