![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 118
|
![]() Wystarczylo powiedziec, ze cos zaplaciles za mnie to bys mial 2 minuty po tym hajs na koncie.
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff
Imię: Tanie wina drinker
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
|
![]() Bedzie fun i tyle a tutaj all podniecaja sie tylko
![]() Tiuso i warszawa wygra wojne dla esp - esp przejmie server i wtedy sie okaze ze warto nie selnac charow tylko cierpliwie czekac na wydarzenia ![]() Tak czy inaczej albo sie przegra albo wygra i tak bede happy przegramy to wkoncu zerwe z tym nalogiem , wygramy hmm bede happy ale wtedy nie bede mogl znow tak odejsc ;/ bedzie to dluga wojna pewnie i bedziemy przegrywac ale w dpft sa same nalogi i nawet jak bedziemy przegrywac to mass logi beda przez dlugi okres :d
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]() Oświadczam iz ja jako WETERAN Z ORMO - Ochotnicza Rezerwa Milicjii Obywatelskiej zgłaszam ze jesli DPFT bedzie potrzebowalo pomocy to zrobie wszytsko aby ORMO moglo jakos pomoc rozwiazac ten konflikt i wypierd***** stolice z serwera hahahah
LEGIA!!! Co??? TY WIESZ CO!!!!!!!!!!!!! ![]() DPFT WyGRA TA WOJNE I ARCASH I TIUSO I TE WARSZAWIOKI JUZ TU SIE WIECEJ NIE POJAWIĄ HHUAUAHUAHUA btw. do aresa SMIERC FRAJEROM I SPRZEDAWCZYKOM! Ostatnio edytowany przez gienkos - 06-06-2007 o 08:28. |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica
Imię: Lindlay
Poziom: 118
|
![]() a ja jesli wygramy bede retired, tak jak przed wojna ... a jesli przegramy ? masslogi etc poki mi sie nie znudzi;p
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Taaa wszyscy gadace ze TTT bedzie robic PA... Wy co kazdy jest rl albo pro by DPFT gdybyscie nie byli byscie zobaczyli co to PA : ) a PA zawsze bylo i bedzie nie wazne kto wygra wojne ; ) Leszczu hmm nie ze sie boi ale chyba nie przepada za Lukim : )
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
|
![]() Cytuj:
Fossilos: Rozlam jest przy kazdej wojnie...zawsze cos nie gra w gildii ktora panuje bo kazdy chce swego... Rozlam byl prawie przy kazdej wojnie dpft vs. x! Btw. Dobra wrozka mowi mi ze bedzie smiesznie ![]()
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py Ostatnio edytowany przez Ciacho1920 - 06-06-2007 o 10:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @UP
Myslisz ze chcialby to zrobic? ![]() Hack plx? :\
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2007
|
![]() Będzie co ma być.. Co do wojny i jej wyniku to żałosne jest tylko to ze Polacy znów się rozdzielili, że dołączyli do Hiszpanów, którzy wcześniej czy później w przypadku wygranej wojny i tak ich wygryzą.. Co do osób które odeszły i są neutralne osobiście nic nie mam.. Co do osób które dołączyły do TTT „same” – nie rozumiem Was.. Ale co do pewnych osób których nicków nie będę wymieniał i którzy zostali „KUPIENI” to brak mi słów – „TANIE SPRZEDAWCZYKI”
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() I gdzie teraz to cale talatajstwo co trulo mi dupe jak wbilem do beach...lind and leszcz are sacz spanisz lowers JAAJAJjAjAjAjAjAjajaja lol
@lind oczywiscie ze leszcz sie sprzedal trzeba wkoncu zaplacic za walki Arki lol ![]() Ostatnio edytowany przez Aro aka papa - 06-06-2007 o 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Hehe z tą waszą gadką ,że wyjedziecie na wiochy haha za dużo molesty i hg
![]() ![]() Pozdro dla J-wa,Kujaw i wszystkich wioch ![]() P.S. Lindlay kup sobie smoczek jak będziesz padał po raz XXX ,żebyś tak nie chrumchał jak świnia na cały blok ![]()
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
|
![]() Cytuj:
Jesli myslisz ze dpft wygraja bo to przeszlosc terazniejszosc i przyszlosc to wygra TTT bo tam sa prawdziwe turtle ; ) oczywiscie wyjatki w dpft tez sa ; ) P.s nie wiem czy Lind padal xxx razy tak jak mowisz ; ) widze ze sie znasz na histori servera ; O
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() Leszczu mogl wziasc kaske i ich olac
![]() btw: wczoraj byla akcja Ttt zaatakowali ubili [CHAR]Lolo Volloso[/CHAR] potym jak wpadla reszta Dpft i Ttt uciekli. Mogli podjac walke moze by bylo jakies open battle. |
![]() |
![]() |