![]() |
#161 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Heheh
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navax
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 58
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No bo Dpft poprostu to jednym slowem mowiac fajansiarze Xd Ktorzy robia PA i mysla ze sa bosami ; o
Trzeba bylo lagodniej rzadzic arcania a teraz macie wojne,w ktorej powiedzmy sobie prawde nie macie cienia szans ;] ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
|
![]() chciałbym aby DPFT wygrało ale TtT może ich czapkami nakryć
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() zdarza się
![]()
![]() |
#165 |
Użytkownik forum
|
![]() Lya Ly
Jun 07 2007, 14:48:13 CEST Killed at Level 164 by Fert Mardo and by Netheril Tharion ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik forum
|
![]() double ;/ <10 znakow>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() @odessa
frag sie ponoc nie liczy bo lya nie byla jeszcze wtedy w ttt
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
|
![]() Lya ly robil pg na szybko... chcial jak najwyzszy lvl a potem tak by wbil do ttt...
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie mowie ze się liczy ;p ale taka ciekawostka
![]() tak przy okazji: Wiele osob z was walczy z dpft za to ze kiedys bylo wielkie pa nie lubicie ich kiedys wam sie do dupy dobrali itp. Ale skoro tak zawzięcie twierdzicie ze to juz nie jest prawdziwe dpft tylko prawdziwe dpft jest częscią ttt to jesli chcecie sie mscic na dpft to raczej powinniscie z ttt walczyc.... Sami siebie wykluczacie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() Lamus to kurwa zajebisty jest...
Pierdoli, ze go leader olewal, to czemus nie odszedl przed wojna?
![]() |
#171 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
2. nie musi Ci sie tlumaczyc czemu teraz a nie wczesniej. on sie Ciebie czemu zerwales z dziewczyna wczesniej czy pozniej ![]()
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
I nie pierdol glupot ze wszyscy dali logi, bo bylo ich wielu (m.in. Aata, Luki, Bedurion, czyli lider DPFT i dwoch graczy o najwyzszych lvlach), a poza tym podawali logi dopiero po tym jak my bylismy ustawieni na open. Badz przynajmniej obiektywny, a nie gadasz od rzeczy. I btw, mieszkasz niedaleko ode mnie, 8km~. Ostatnio edytowany przez gigoro - 07-06-2007 o 23:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2007
|
![]() gigoro mozesz nam opowiedziec jak dogadujesz sie z innymi ownerami aresa ze np jeden gra w niedziele i swieta drugi w dni normalne parzyste a 3 nieparzyste?? a i jak znajdujecie stamine na botowanie na scarabach?? tak obiektywnie?
a tak na marginesie jak by policzyc wszystkie chary które kupiliscie łacznie z aresem (czyt hell kazi, lukrecja borgia i inne lamuchy) to mogli byscie chyba zrobic nowa gildie i bic sie z dpft&ttt ![]() Ps. kto chce znac wzór na 155 kina ???!?!!! (czyt ares~) podziel jego exp na ilosc ciot które maja do niego pasy = 40k na "lepka" ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ! Ostatnio edytowany przez Myhass - 08-06-2007 o 02:06. Powód: mass kluk |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
co soba reprezentuje??? mam szacunek znacznie wiekszej liczbie ludzi niz ty nawet w TTT (popytaj a zobaczysz)od bedka padlem bo sie nawet nieuhalem chyba sam wiesz zreszta a na wrl.... sam tiuso mnie niemogl zabic dopiero we 3 daliscie rade bo i tak niebylo sensu juz sie siotac pozatym jak ja plakalem ze padlem to albo ci na uszy padlo albo masz downa...choc raczej bym sklanial sie przy downie jestes zerem na arcani od dawna i o tym wiesz chcesz byc kims bedac nikim....to ci sie nieuda @up ja sie raczej dziwie jak ares bedzie sie dogadywal na vencie....JABAJBAJ
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow Ostatnio edytowany przez notop - 08-06-2007 o 03:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A to chyba nie jest niewykonalne. Co do reszty to sie zgadzam. Farbo...:|
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() co jest ze tam powiem za przeproszeniem ze do cholery jak jest wojna to niech lvlami 15-50 niech nie pkuja tera expic ic nie mozna bo kur. sie czaja te jebane brazilose po miastach i napieprzaja kazdego no...gdyby nie "hotkej" to bym padl xd4 vs 1? nieladnie
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() bemo nie sraj aż tak...
no jak ja na Quetio siedziałem to Lord Modenna za mna cale bp SDkow tracila =| za to ze "espanole ? sorry no" |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Zgierz
Imię: Fossilos
|
![]() @Gigoro
Aaty, Beduriona nie było Był napewno luki,thouri i damoon oraz kilka, kilka, innych .... Reszta synu dała logi. I do ch*ja pana dali logi z 30 minut przed tym jak wyszliście z pz. Wyszli pizdy z pz, bili się nawzajem przed depo, myślą że są mocni, silni. Po prostu jest mi was żal. I tak prze****ecie tą wojne, nie pierwszy raz gigoro pokazałeś swoja mądrość weź spier*** do swojego kochanego Denisa i sharujcie razem Vynalecka ! -.- BTW Którym kupionym charem jesteś w TTT? Ostatnio edytowany przez Fossilos - 08-06-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica
Imię: Lindlay
Poziom: 118
|
![]() Cytuj:
![]() 22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie? ![]() od arowixa ![]()
wyluzuj dupe, skrec skreta i zapamietaj .. ;] ! ![]() Ostatnio edytowany przez Arm - 08-06-2007 o 13:39. |
|
![]() |
![]() |