Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-06-2007, 01:05   #241
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

A zeby zapobiec spamowi na moj temat powiem tyle Eiv poradzilo by sobie bezemnie i reszty polakow ale co wy byscie w tej wojnie zrobili bez UNitu >?
Sam unit z Aow razem Walczyli by tak jak do tej pory tyle ze bez openow a wy bez unitu moglibyscie PRZYSLOWIOWE

OB i nic wiecej.

(to komentarz na temat waszej pro game pvp i tego co sie dzialo w poprzednich wojnach)
(a partyzanci rozgromieni na openie to 2 comment na ten temat[koniec przechwalek jacy wy jestescie pro na swoich nobach powiem ze 30 lv kazdy umie zabic 70 pale m a jak co do czego macie baty :< to niepoto by was wnerwic stwierdzam fakty).

Jak macie mi cisnac stancie przed lustr4em wyzyjcie sie i napiszcie cos besz wyzwisk,sarkazmow i aluzji na moj temat.

Ostatnio edytowany przez Bolter - 08-06-2007 o 01:12.
Bolter jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-06-2007, 01:54   #242
Kolos from rodos
Użytkownik Forum

Kolos from rodos's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm

Stan: Na Emeryturze
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
Domyślny

@bolter

Weź człowieku wyjazd z tąd bo mówisz dużo a robisz... nic. Wypowiadasz sie na temat partyzantów, a padł byś jak szmata.

Btw nie uciekaj z Polskiego więcej bo twoich wypocin sie czytać nie da
stary 08-06-2007, 03:51   #243
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

No nno niewiem Dajcie mi 70 pala i wezcie do partyzantow ja chce wam pomoc :'( Proszeeee

Skad wiesz moze niepadl bym jak szmata masz na to jakies dowody?
niemozesz mnie ocenic niewidzac mnie w akcji wiec grzecznie mowiac stul pysk an temat mojego pvp ja wasze widzialem i z tego co widze niejest tak bajecznie jak pisaliscie na forum.(nieczuje sie lepszy badz jednak to moja reposta na temat twojego bez sensownego posta ktory proboje mnie obrazic)

A co do polskiego boze czlowieku czujesz sie lepszy to niepisz tutaj :< a to co ja pisze niemusisz czytac.
stary 08-06-2007, 09:05   #244
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

@Ader:
Ty za to masz mnóstwo fragów prawda? Przypomne ci ze Dimitri padl jak ciota odemnie i galadorma uzywajac 5 sd i 1 fe. Pozdro600
stary 08-06-2007, 09:07   #245
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Czy wy rozumiecie ten temat na forum? bo jakos nie widze tutaj oprocz plytkiej rozmowy nic na temat wojny.. albo nie piszcie nic, albo komentujcie wojne a porachunki i madrosci ktore sa gowno warte zostawcie na rozmowe przy kawie itd

Kiko wiesz czemu sie wyplacil i co teraz wszyscy musza wiedziec jaki ty jestes wspanialy bo wiesz? bez sens, naucz sie wiedziec i milczec, wykorzystasz swoja " wiedze " w odpowiedniej chwili.
Morii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2007, 09:16   #246
Wesha
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Poznań

Imię: Veshgar
Poziom: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter Pokaż post
(to komentarz na temat waszej pro game pvp i tego co sie dzialo w poprzednich wojnach)
(a partyzanci rozgromieni na openie to 2 comment na ten temat[koniec przechwalek jacy wy jestescie pro na swoich nobach powiem ze 30 lv kazdy umie zabic 70 pale m a jak co do czego macie baty :< to niepoto by was wnerwic stwierdzam fakty).
kolejny idiota ktory mysli ze fragi sa licznikiem pvp... gdybys byl 20+ vs 6 do tego bez knightow fratena i lochkarta przeciwko 15 msow to bys nie padl? nawet z najwiekszym pvp nie udalo by nam sie nic. obeszli nas z 2 stron. cortezy postepuja tak samo jak Eiv desperacko szukaja pomocnikow.. tylko ze jak zwykle wybieraja noobow typu mefisto czy liryczny.... liryczny znowu padniesz pozdro
Wesha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2007, 11:20   #247
-=Misiekmen=-
Użytkownik Forum

-=Misiekmen=-'s Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005

Imię: Misiekmen
Gildia: Kazadum
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post
Czy wy rozumiecie ten temat na forum? bo jakos nie widze tutaj oprocz plytkiej rozmowy nic na temat wojny.. albo nie piszcie nic, albo komentujcie wojne a porachunki i madrosci ktore sa gowno warte zostawcie na rozmowe przy kawie itd

Kiko wiesz czemu sie wyplacil i co teraz wszyscy musza wiedziec jaki ty jestes wspanialy bo wiesz? bez sens, naucz sie wiedziec i milczec, wykorzystasz swoja " wiedze " w odpowiedniej chwili.
Zaczynam zmieniać o Tobie zdanie, Morita.
You full of shit why can't you see.

I am the target of your anger,
I am the one who you call danger,
I am the one who believe in destiny,
You motherfucker I am your enemy,
Your worse enemy.
-=Misiekmen=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2007, 11:26   #248
-=Misiekmen=-
Użytkownik Forum

-=Misiekmen=-'s Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005

Imię: Misiekmen
Domyślny

Cytuj:
Nie mowie ze jestem niewiadomo kim i wiem niewiadomo ile wiedzialem poprostu o rzeczach ktorych wam niepowiedzieli wasi przwodcy no poprostu sprawy w tej wojnie zmieniaja sie szybko i nawet ja wielu rzeczy jeszcze niewiem niechodzi oto by czuc sie lepszym lecz by powiedziec wam otym ze tez niewiecie wszystkiego no poprostu.

@ Misiek Sram na to co powiedza i pomysla inni o tym poscie przejmujesz sie tym to znaczy ze niedorosles ^^

A jesli chodzi o rekrutacje to ze mnie zrekrutowali to niebyl akt desperacji(przynajmniej z ich strony mzoe z mojej bo niemialem wyjscia a placic wam niebede) i przynajmniej nie dalem fraga jak ty( do tej pory) ^^ na Openie i czujesz sie mocniejszy? Powiesz mi ze zrobiles w tej wojnie wiecej niz ja? (mzoe ale niewiele wiecej) byles an kazdym spotkaniu latales na openie 90 knightem i dlatego sie czujesz lepszy? niesadze bo nadal mozesz gowno zrobic a nawet mniej niz ja ze tak powiem.

(Przypomne akcje z przed paru tyg a nawet miechow "misiekmen sie wychwalal a potem wybiegl na openie i zpadl na 4 sd? 5 ? pwoiedzmy i co na forum sie dzialo BOterzy Boterzy !! Szkoda ze wy jestescie swieci i nieuzywacie botow ^^)

A ja i tak tez w sumie malo moge ale wiem 1 ze przynajmniej ludzie z Eiv szanuja moje zdanie. ( a po waszych postach twierdze ze macie malo do gadania w tym aliance all podpozadkowani Gaurze co on powie to robicie pewnie 0 sprzeciwu)
Na openie na którym Cię zabrakło :O
You full of shit why can't you see.

I am the target of your anger,
I am the one who you call danger,
I am the one who believe in destiny,
You motherfucker I am your enemy,
Your worse enemy.
-=Misiekmen=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2007, 12:33   #249
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=- Pokaż post
Zaczynam zmieniać o Tobie zdanie, Morita.
A wiesz, że ja też? Serio, szacunek..

@Seq
Dobrze wiesz, że jako knight niewiele mogę zrobić
Co prawda nie liczę na cud, ale może po update przynajmniej pvp przywrócą, bo hotkeyowane sd + manafluidowanie się w biegu i tego typu cudeńka zwyczajnie zabiły knighta w walkach pvp. Może wkrótce knighty znów coś będą znaczyć...

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej zabawy w czasie długiego weekenduuuu! =D
stary 08-06-2007, 13:31   #250
Torpedo
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp

Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
A wiesz, że ja też? Serio, szacunek..

@Seq
Dobrze wiesz, że jako knight niewiele mogę zrobić
Co prawda nie liczę na cud, ale może po update przynajmniej pvp przywrócą, bo hotkeyowane sd + manafluidowanie się w biegu i tego typu cudeńka zwyczajnie zabiły knighta w walkach pvp. Może wkrótce knighty znów coś będą znaczyć...

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej zabawy w czasie długiego weekenduuuu! =D
No i znowu boterzy zyskali by ogromna przewage nad zwyklymi graczami. Niech juz jesli chodzi o hotkeye pozostanie tak jak jest.

In Memory of Morita De'Vrie
Torpedo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2007, 00:11   #251
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=- Pokaż post
Na openie na którym Cię zabrakło :O
CHcialbym powiedzirec ze na nim bylem a kim gralem mozesz tylko przypuszczac
stary 09-06-2007, 00:17   #252
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Szacunek Mori bo normalnie psycholog sie znalazl XD

Z mojej Perspektywy.
Szkoda ze ty nieumiesz chociaz w Wojnie pokazac co umiesz tylko jedno co widze to ze cisniesz Szwedom za nieudane badz bezmyslne akcje a oni i tak na ciebie leja bys zagadal normalnie znimi to moze by to cos wnioslo naucz sie ze nie my tu dowodzimy. I ze niezawsze wszystkim mozna pocisnac jakcy oni sa bezmyslni bo jak narazie to byles Glownie charem ktorym gral jakis swe.

Pozatym jak trzeba to umiem cos ukryc.

Ostatnio edytowany przez Bolter - 09-06-2007 o 00:25.
stary 09-06-2007, 00:37   #253
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Widakey
Gildia: Evernight
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

Chłopaki, nie kłóćcie sie..... jesteśmy w jednej gildii i obecnie naszym nadrzędnym celem jest Zdobycie władzy na tym zaśmieconym przez papierki Gaury po bigmakach serwie.

@ Mori

A twoje dyskutowanie na temat tematami poruszanymi przez kika na forum dla mnie przynajmniej wygląda na bratanie sie z wrogiem..... jak sie mylę to mnie sprostuj, ale nie widzę potrzeby prawic kazań kikowi. : )

Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 09-06-2007 o 00:46.
Szczuru.pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2007, 01:05   #254
Versus
Użytkownik Forum

Versus's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Szacunek Mori bo normalnie psycholog sie znalazl XD

Z mojej Perspektywy.
Szkoda ze ty nieumiesz chociaz w Wojnie pokazac co umiesz tylko jedno co widze to ze cisniesz Szwedom za nieudane badz bezmyslne akcje a oni i tak na ciebie leja bys zagadal normalnie znimi to moze by to cos wnioslo naucz sie ze nie my tu dowodzimy. I ze niezawsze wszystkim mozna pocisnac jakcy oni sa bezmyslni bo jak narazie to byles Glownie charem ktorym gral jakis swe.

Pozatym jak trzeba to umiem cos ukryc.
no prosze, a niby to my jestesmy slugusami gaury =)
Versus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2007, 01:14   #255
Mefisto.16.Psk
Użytkownik Forum

Mefisto.16.Psk's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2007

Imię: Kojot
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wesha Pokaż post
kolejny idiota ktory mysli ze fragi sa licznikiem pvp... gdybys byl 20+ vs 6 do tego bez knightow fratena i lochkarta przeciwko 15 msow to bys nie padl? nawet z najwiekszym pvp nie udalo by nam sie nic. obeszli nas z 2 stron. cortezy postepuja tak samo jak Eiv desperacko szukaja pomocnikow.. tylko ze jak zwykle wybieraja noobow typu mefisto czy liryczny.... liryczny znowu padniesz pozdro
Ty ja padłem i jakoś sie nie gniewam znobiłem troche ale to tyko gra. Czemu desperacko wy jestescie głównie do mas logów i robienia pułapek. lecz na openach wymiekacie taka jest prawda i tak kto ma jakie pvp jak wyskakuje Ci 10 vs 2. Obojetnie jakie PVP i tak nic nie zrobisz i czemu nazywasz nas nobami? To jest tylko gra człowieku.Wyzywasz kogos od nobów a sam lepszy nie jesteś bo wiesz jak to jest jak jest 23 vs 6 a 10 vs 2. Czyli sam wiesz ze PVP obojetnie jakie nic nie da nic.
Mefisto.16.Psk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2007, 09:45   #256
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Versus Pokaż post
no prosze, a niby to my jestesmy slugusami gaury =)

Napisalem ze trzeba sie nauczyc ze nie my tu dowodzimy ale niejest tak ze niemamy nic do powiedzenia ze musimy zrobic to co powie masz pomysl powiedz wysluchaja obmysla przynajmniej dla mnie taka opcja jest dostepna a z tego co widzialem to Mori tylko sie wnerwia drze na nich morde a oni i tak to olewaja.
stary 09-06-2007, 12:08   #257
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl Pokaż post
Chłopaki, nie kłóćcie sie..... jesteśmy w jednej gildii i obecnie naszym nadrzędnym celem jest Zdobycie władzy na tym zaśmieconym przez papierki Gaury po bigmakach serwie.
lol, tutaj widzimy poziom Twojej inteligencji... ograniczasz sie tylko do wyzywania, jechania po innych graczach, zero żadnych przesłań. Jak chcesz się pokazać to idź na forum dla trolli. Te forum zaczyna sięgać dna, same wyzywanie, mijanie się z rolą forum...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk
Ty ja padłem i jakoś sie nie gniewam znobiłem troche ale to tyko gra. Czemu desperacko wy jestescie głównie do mas logów i robienia pułapek. lecz na openach wymiekacie taka jest prawda i tak kto ma jakie pvp jak wyskakuje Ci 10 vs 2. Obojetnie jakie PVP i tak nic nie zrobisz i czemu nazywasz nas nobami? To jest tylko gra człowieku.Wyzywasz kogos od nobów a sam lepszy nie jesteś bo wiesz jak to jest jak jest 23 vs 6 a 10 vs 2. Czyli sam wiesz ze PVP obojetnie jakie nic nie da nic.
wyszlismy w 6 na opena, to oczywiscie, wy zalogowaliscie 20 noob charow (30+lv), których powybijaliśmy, ale oczywiście nie mogą być wliczani w war statsy... pomimo przewagi liczebnej, nie możecie nas pokonać
stary 09-06-2007, 15:07   #258
damtob
Użytkownik Forum

damtob's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: De Gie ;]

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 185
Poziom mag.: 75
damtob ma numer GG 2535107
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl Pokaż post

Hmmm Bigmaki sa w kartonikach xddd
damtob jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2007, 16:00   #259
Wesha
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Poznań

Imię: Veshgar
Poziom: 61
Domyślny

Mefisto zmieniam zdanie na twoj temat Szczuru szczuru moze zamiast wyzywac zaczal cos robic? Bolter ty tak samo... ogolnie ta wojna jest nudna zrobcie cos a nie
Wesha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2007, 16:21   #260
Mefisto.16.Psk
Użytkownik Forum

Mefisto.16.Psk's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2007

Imię: Kojot
Domyślny

tez tak o tym sądze. Podochodziliscie do wojny a nic jeszcze w niej nie zrobiliscie a smiejecie sie innych ze padaja brak słów.
Mefisto.16.Psk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania