|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() dlatego zimowe bo od b.dawna nic nie jest zrobione na północy
![]() @Monstery co do potworów myśle ze te nowe beho , bedą przypominać siłą dl'a bo popatrzcie - Przy Nightmarze jest ich aż 3 więć nawet MDW miałby problemy rozwalic nightmara & 3(lub wiecej) nowych beholderow naraz. Co do Frost Dragon , pewnie siłą miedzy normalnym dragiem a dl'em. Badzo intrygują mnie te crystal spider , pewnie wyglądem przypominaja normalnego gs'a ale pewnie 2x silniejsze będą. Ciekawi mnie ten Frost Giant , czy będzie taki jak ston golem czy moze cos w rodzaju orka warlorda? ;> te nowe monstery w rodzaju małp/dworców nie będą aż takie silne jak zapowiadaja Ps. Niech dodadzą wiecej spawnów Yeti , Nowe spawny Arcanistów xD , Ice Demona , Jakiś quest 80+ z nowymi itemkami typu POI'a/DHQ
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() nono czekamy.. rok temu plaża teraz zima
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2007
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ken'light
Profesja: Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: 51
Skille: 80/66
Poziom mag.: 15
|
![]() Wszystkie te informacje na temat nowego update są bardzo ciekawe, jednakże w dalszym ciągu z niecierpliwością oczekuje informacji na temat zbalansowania profesjii!!
|
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Soest
Imię: Ksizniczka klejnotow
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Poziom mag.: 29
|
![]() Dobra,przyznam tym co mowia o pacc racje,odkladac 1zl dziennie to nie problem a tym bardziej euro w moim przypadku.Nowa wyspa w porzadku,potwory tez,ale ja niestety jak zamowie to moge czekac 2 tygodnie albo nawet nie dostac,bo nie moge zamowic przez tibia.pl(ani allegro),przeliczajac euro na zlotowki to place taniej,ale musze kupic przez tibia.com a tam nigdy nie ma pewnosci ze dojdzie...
|
![]() |
![]() |
#206 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Imię: Master Lookazz
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 38
Poziom mag.: 41