Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-06-2007, 17:50   #161
Mylak
Użytkownik Forum

Mylak's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Poziom: 44
Poziom mag.: 51
Domyślny

Jak myślicie : jeżeli speary nie bedą upadać na ziemie, to znaczy ze spear tak jak np. arrow lamie sie po 1 uzyciu?

Dziecko ApdejTa 2oo7 WinTeR
Mylak jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-06-2007, 17:50   #162
Rumcajsek
Użytkownik Forum

Rumcajsek's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2006
Lokacja: Zasiedmiogórogród

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: mhm...
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
Domyślny

Ludzie narzekajcie ale ci co narzekają to w 90% sorce, druty bo chyba nie graliście knightem i wasza wiedza o trudzie skillowania jest taka jak moja o języku arabskim...
Charakterystyka: Skillującą postać charakteryzuje duża liczba jedzenia w plecaku, najsłabsza broń w swojej kategorii i przynajmniej jeden hotkey o treści "No kill plax" lub "plz i skill". Do tego regularnie rzucany czar exura, najczęściej z dopiskiem "i'm pro, i'm skilling machine" lub coś w ten deseń.
Rumcajsek jest offline  
stary 08-06-2007, 17:51   #163
Waampirek
Guest

Domyślny

@Rumcajs

Racja, jak sie ma ~15 lat to nie dostaje sie kasy za free. A pracy oplacalnej nie ma w tym wieku, trzeba sie tez uczyc. W wieku 18-19 lat w to pzrestane grac, bo bede mial prace i brak czasu, studia, dziewczyne, i Bog wie co jescez. CO z tego wynika?

PARADOKS! PACC MA BYC TANSZY!
I NIE PIER*OLIC O ZASILANIU SERVEROW ANI O PLACACH DLA PRACOWNIKOW,
NA PRAWDE PRACY NAD TA GRA NIE JEST GIGANTYCZNIE DUZO, JAK NA POLROCZNE UPDATE'Y!

Musialem sie wyrzyc

stary 08-06-2007, 17:51   #164
Alix
Użytkownik Forum

Alix's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: ╗╗

Stan: Początkujący
Imię: »«
Profesja: Elite Knight
Gildia: ☻☻
Świat: §§
Poziom:
Skille: ┘
Poziom mag.: &#
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcajsek Pokaż post
Ja widzę że jesteś (jak dla mnie) pierwszym PACCem który nie powiedział "Kup PACCa i nie narzekaj" Tylko powiedział o krzywdzeniu FACC. PACCa mieć dobrze ale trzeba mieć na to kasę której ponad 50% polaków nie ma...
Bo kiedyś byłem w tych 50% polaków i grałem w tibie. Dlatego wiem jak to jest jeśli jest sie pomijanym.
stary 08-06-2007, 17:51   #165
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KalasantyX Pokaż post
Bilansowanie profesji jest niesprawiedliwe dla graczy, którzy dokonali tego wyboru przed owym wyrównaniem sił...
Na początku gry powinni przemyśleć wszystko dokładnie...
Właśnie chodzi o to, żeby wszystkie profesje były mniej więcej równe i przez to nikt nie wybierałby takiej czy innej, bo jest lepsza od pozostałych. A poza tym jak wybierasz profesję tylko z tego względu, to sam jesteś sobie winien. Ja wybrałem sorcerera, bo lubię grać postaciami magicznymi i nie będę żałował tego wyboru nawet jeśli Cipsoft udupi sorców tak, jak zwykł to czynić z paladynami przez ostatnie kilka update'ów albo i nawet gorzej...
Duch Niespokojny jest offline  
stary 08-06-2007, 17:51   #166
Paloran
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 03 2006

Imię: Panceraks
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcajsek Pokaż post
Ja widzę że jesteś (jak dla mnie) pierwszym PACCem który nie powiedział "Kup PACCa i nie narzekaj" Tylko powiedział o krzywdzeniu FACC. PACCa mieć dobrze ale trzeba mieć na to kasę której ponad 50% polaków nie ma...
Albo ma kase i woli wydać na coś innego (np. papierosy) i ci nie powinni narzekać bo wybór zależ od nich, płacz nic nie pomoże zapłacisz, dostaniesz. Nie zapłacisz to sie odwal.
Paloran jest offline  
stary 08-06-2007, 17:52   #167
Gowikor15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adamek-graczpiechota Pokaż post
Nieźle, ale wydaje mi się, że teraz każdy knight będzie się czuł jak sorc( bo musi wbic określony lvl żeby nosić określoną broń), ale i tak update zapowiada się fajnie. Nie mogę się doczekać!!!!
Powiem ci tak w sensie moze sie tak poczuc ale dobze nawet ze bron bedzie na level bo mi sie nie podoba to ze 8 level zabyla z bardzo silna bronia a tak bedzie musial miec wlasna okreslona bron na jego level.Teraz CIP sie postaral i duzo zmian wprowadzi to mi sie podoba nie moge sie doczekac.
Gowikor15 jest offline  
stary 08-06-2007, 17:52   #168
VENAEN
Użytkownik Forum

VENAEN's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2005

Imię: VENAEN
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Domyślny

W sumie to się cieszę ,że powrócą czasy słabych i nielicznych druidów (przynajmniej mam taką nadzieję)

Ostatnio edytowany przez VENAEN - 08-06-2007 o 17:54.
VENAEN jest offline  
stary 08-06-2007, 17:52   #169
Rumcajsek
Użytkownik Forum

Rumcajsek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oharis Pokaż post
7.6 I wtedy byla ona najlepsza ;/ .
Była. Szybko skille leciały i m-lvl. Tanie runy były. Ale Cip musiał graczom dokopać bo za luźno było...
Charakterystyka: Skillującą postać charakteryzuje duża liczba jedzenia w plecaku, najsłabsza broń w swojej kategorii i przynajmniej jeden hotkey o treści "No kill plax" lub "plz i skill". Do tego regularnie rzucany czar exura, najczęściej z dopiskiem "i'm pro, i'm skilling machine" lub coś w ten deseń.
Rumcajsek jest offline  
stary 08-06-2007, 17:53   #170
Sorcer_Pips
Użytkownik Forum

Sorcer_Pips's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2007

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
Domyślny Zajebisty update

Użytkowników czytających ten temat: 274 (zarejestrowanych: 89, gości: 185)
Oh my lol xDD

Mnie się osobiście podoba wreszcie zrobili coś dla palków, a druidzi i sorci nie powinni stękać, bo nikt im nie kazał wybierać takiej profesji. Aha grałem każda profesją, miałem 42 sorca, 30 druta, 27 Knighta no i mam Palka 36 i dla mnie palek najlepszy

17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII

23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/

10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr
10:30 Aleethya [99]: popierdolone*

21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi?

Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg
Olga of Guardia [8]: i buy omg offer
Blan Rien [36]: lol xD 12:05
Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg

Ostatnio edytowany przez Sorcer_Pips - 08-06-2007 o 17:55.
Sorcer_Pips jest offline  
stary 08-06-2007, 17:54   #171
Waampirek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paloran Pokaż post
Nie zapłacisz to sie odwal.
Kurwa za szkole nie placiles, za zycie nie placisz wiec kurwa taki cwaniak nie badz.

stary 08-06-2007, 17:54   #172
Koltun
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 06 2007

Domyślny

@rumcajs

szczerze to zawsze wolalem skillowac palem niz kina ale robienie run jest jeszcze nudniejsze....

tak na serio to teraz sie fajnei palkiem gra i jest dobrze a druta mam do uhuw robienia i jest strasznie nudno uhy robic ...
Koltun jest offline  
stary 08-06-2007, 17:54   #173
emesto
Użytkownik Forum

emesto's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Bytom

Imię: Emesto
Gildia: ______
Świat: Askara
Poziom: 180
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
emesto ma numer GG ,,l,, trzeba zasluzy
Domyślny

o zesz w dupe no fajnie bedzie
nie moge sie doczekac mam nadzieje ze ta lodowa pala nie zniknie po 1 uzyciu ;D
09:27 Muritarida [23]: where is santa claus?
09:28 Beronox [31]: Africa
emesto jest offline  
stary 08-06-2007, 17:56   #174
rutek322
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oharis Pokaż post
SZCZERZE !!!!!!!!!!!!!! TO ZJEBALISCIE TIBIE. poprzedni updejty jako tako rpzechodizly ale ten to juz rpzesada. Ta gra juz nie ma sensu. Nie bed emogl sobie zarzocic na sorka w hamera i pojsc klepac rotow ;/ Nie moge sobie na 9 knajta zarazocic w hamera i popekowac bo bedzie jakas tam redukcja sily!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIPY ZJEBALY GRE........ Zastanawialem sie zeby na dnaich sobie pacc kupic. A tu widze że chuja ;/ zobacze jak to wszystko ebdzie wyglodalo po updejcie. Ale jezeli tak jak wy to rpzzedstawiacie to koncze z ta gra ;/ I nie zdziwie sie jak 70% stalych graczy zrobi to samo. TA GRA SIE ROBI BEZNADZIEJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wydaje mi sie ze zmienisz zdanie o upku z jego wejściem i dalej będziesz rżnął nooba

stary 08-06-2007, 17:56   #175
adrius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 02 2006

adrius ma numer GG 5339168
Domyślny

Jeśli bedzie tak żle z magami (w co wątpie) w porównaniu do innych prof to poczekacie update moze 2 i bedzie znowu lepiej.
adrius jest offline  
stary 08-06-2007, 17:56   #176
Alix
Użytkownik Forum

Alix's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: ╗╗

Imię: »«
Gildia: ☻☻
Świat: §§
Poziom:
Skille: ┘
Poziom mag.: &#
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paloran Pokaż post
Albo ma kase i woli wydać na coś innego (np. papierosy) i ci nie powinni narzekać bo wybór zależ od nich, płacz nic nie pomoże zapłacisz, dostaniesz. Nie zapłacisz to sie odwal.
Nie szpanuj kasą gówniarzu, bo w każdej chwili możesz ją stracić.
Ta gra powinna być dla wszystkich i po to jest facc żeby zachęcić ludzi do gra nie zniechęcić ich tym ze facc jest 23942348024583 razy gorszy niż pacc.
stary 08-06-2007, 17:57   #177
Torarnos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Poland

Imię: Toranoo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 28
Skille: 20/21
Poziom mag.: 46
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aduil Pokaż post
Wiec...
1# Wychodzi na to, ze teraz taki Master Sorcerer z 80lvl i 65mlvl bedzie bił z visow tak jak 100 Elder Druid z 65 mlvl lol2?

2# Dla Najtow runy ofensywne będą działały z 1/2 ich "starej mocy", ale leczące nie ?! lol

3# Pomyślcie jak teraz trudno będzie wykonać takie questy jak PoI...

4# Wychodzi na to, ze teraz Najt będzie tym samym co Ed i Ms tylko, ze będzie miał 3x więcej hp ?!!!?

5# Za 3-4 Up'y Tibia bedzie jak Ots : o

6# Jednak najbardziej zostanie poszkodowany Najt, jeśli będziesz na faccu i zostaniesz gdzieś strapowany (np. Of jak podał kolega parę postów wyżej) to będziesz wastowal "1/2 bp gfb" żeby się wydostać, a w zamian za to dostajesz czar który ma pomoc w uwolnieniu się.. ale tylko graczom z paccem. Następną profesja została uzależniona od pacca.

7# Jedynym plusem tego Up'a będzie "ograniczenie lvlowe" dla broni. Nie będzie tak jak kiedyś, ze 130Ed robił Najta i biegał nim z Sovem czy Sca >.<

Adu~
CAŁKOWICIE SIE ZGADZAM, A NAJBARDZIEJ Z #4 + DUZO CAP WIECEJ

Ostatnio edytowany przez Torarnos - 08-06-2007 o 17:58.
Torarnos jest offline  
stary 08-06-2007, 17:59   #178
Rumcajsek
Użytkownik Forum

Rumcajsek's Avatar

Domyślny

W tej chwili prawie połowa sorców/drutów to n00by (czytaj ludzie do około 25 lvla) bo zagrali nimi "bo ma wanda i jest super bo szybko bende ekspil" a reszta powyżej (szczególnie powyżej 70 lvl) to ludzie którzy zagrali nimi bo lubią magię i nie patrzą się czy jest łatwo czy nie. Szczególnie szanuję tych którzy wybierają profesję najtrudniejszą dla nich żeby "Spróbować sił i się nauczyć" TO są gracze a nie lamki i TROLLE
Rumcajsek jest offline  
stary 08-06-2007, 17:59   #179
Waampirek
Guest

Domyślny

Widze ze Alix jest jednym z niewileu rozsadnych ludzi (niekoniecznie graczy)
Bez urazy

stary 08-06-2007, 18:00   #180
Marson
Użytkownik Forum

Marson's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: WrOcłaW

Świat: Calmera
Poziom: 100
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
Domyślny

zaluje tylko ze chara nie sprzedalem przed tym newsem... zal bedzie grac niech zrobia czar exori rzut czyms z eq albo exori rzut dredami zza pazuchy ... po co sov? aven? skoro jakies 60 szitow wyjdzie typu rzuc i biegnij po loot, wydaje mi sie ze ten update bedzie porazka cip softu a ludzie przestana grac i pojdzie im to po portfelach to moze zmadrzeja
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania