![]() |
#181 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() Aijx na całkowiata racje bo tibia powinna byc dla kazdego a nie tylko dla paccow wszyscy powinni moc grac rowno rozumiem ze pacc placi za tibie bo sam go mialem i kupuje 2 teraz ale i tak narazie jest duzo dla pacc...
a co dopiero jak wprowadza te bronie i czary... rozumiem ze na terenia pacc jest o wiele miniej noobow ale nie kazdy ma kase na pacc dlatego wszyscy powini moc grac xD |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Trójmiasto
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Hubi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 23
Skille: 15/22
Poziom mag.: 27
|
![]() Mam pytanie... Czy połowa z tych którzy narzekają na pogorszenie profesji typowo magicznych doczytała do końca artykułu...? Skoro wyrównanie klas nie zostało ukończone, a Cipy nadal będą dążyć do tego celu to nie powinniśmy narzekać. Poddajecie się bo nie umiecie grać i idziecie na łatwiznę, a w grach przecież nie o to chodzi.
Z tego co wiemy to wykonanie niektórych zadań stanie się jeszcze trudniejsze, a to z kolei zmusi nas do większego wysiłku oraz zorganizowania bardziej zgranych drużyn. Część itemów stanie się rzadsza (wzrosną również ich ceny). Update zapowiada się całkiem ciekawie i może być przełomowym dla dalszych losów w tibii |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Gram w sumie od wersji 7.3... Po tym czasie doszedłem do wniosku że współczuje Cipom takich graczy :/
Nawet jakby dali każdemu po 1kk to by połowa narzekała że za mało.. Nigdy nikomu nic nie pasuje. A ja uważam że i tak update sie zapowiada dobrze i przypominam że to jeszcze nie koniec balansacji. |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Widac ze 3/4 wypowiedzi na ym forum to narzekania sorkow ludzie mam do was prosbe zrobcie sobie postac knighta i poczujcie co to jest trud skillowania przez 4 miechy zeby miec dobre skille i pojsc na dobre potworki a jak sie mialo slabe skille to sie nigdzie nie mozna bylo ruszyc bo by biedny knight zaraz zginol.
A wy co braliscie sobie wand of vortex i sobie moglsicie odrazu smigac wiec jeszcze raz wam mowie zachowujecie sie jak male dzieci zrobicie sobie knighta pocwiczcie a zobaczycie jaka to trudnia profesja. ![]() ![]() ![]() A co do palladynow tez sa trudna profesja bo tez potrzebuja skill iale ja juz je maja to wymiataja. ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gowikor15 - 08-06-2007 o 18:05. |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]() @ RUmcajsek
DRuidzi i sorcowie to tez NEWBIE (nie n00by) ktorzy dopiero zaczynaja z tibia a sorc jako magiczny jest w ich przekonaniu bardzo mocny. Nie oceniaj ludzi po lvlu... |
![]() |
#186 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Mi sie wydaje, ze to juz nie powinno nazywac sie tibia
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak samo jak nikt nie kazał pallom wybierać tej profesji. Palkowie narzekali na łąmiące sie/znikające spiry. Dlaczego? Przecież "nikt im nie kazał wybierać takiej profesji" Nie wiesz dlaczego? Dlatego, że ta gra, jak każda, powinna być przyjemnością a nie nierówną walką w której kina od 8 lvl musiał skillować a w tym czasie sorc/drut już bil kolejne lvl.
#188 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() To co zrobili to jedne wielkie gowno.
Tibia zaczyna Sie robic jak polska, wszyscy czegos chca a pozniej sie oburzaja. Ja zaczelem grac sorcem dla ataku i huja mam z tego jak teraz kina bede walil tyle samo tylko czas stracilem na robienie sorca tak?2 miech w plecy + oceny? zal.. mogli juz go ulepszac ale nie az tak i sorca zostawic -.-
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Lokacja: Zasiedmiogórogród
Imię: Bulka the Grym
Profesja: Knight
Gildia: mhm...
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Ile masz many max? Ponad 2 razy więcej niż knight nie? A jak idziesz na demona to włączasz vitkę? I co CI wtedy zabiera? Manę nie? To nie narzekaj bo knight tego życia dostaje mniej niż mag łącznie tego mana-hp...
Skillowanie (z ang. skilling) - sport uprawiany przez Rycerzy i Paladynów. Jeżeli widzisz postać otoczoną 2 potworkami - pewnie skilluje. Charakterystyka: Skillującą postać charakteryzuje duża liczba jedzenia w plecaku, najsłabsza broń w swojej kategorii i przynajmniej jeden hotkey o treści "No kill plax" lub "plz i skill". Do tego regularnie rzucany czar exura, najczęściej z dopiskiem "i'm pro, i'm skilling machine" lub coś w ten deseń. |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nerolit
Profesja: Paladin
Gildia: ???????????
Świat: Celesta
Poziom: 15
Skille: 48/30
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() tera zaczne grac znowu swoim palem dlugo nim nie grałem bo mam druta na harmoni ale po przecytaniu tego newsa znółw zacołem grać palem (5 min temu zalogowalem sie nim)
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Imię: Mexim of druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Poziom: 44
Poziom mag.: 51
|
![]() Jak myślicie : jeżeli speary nie bedą upadać na ziemie, to znaczy ze spear tak jak np. arrow lamie sie po 1 uzyciu?
#193 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Lokacja: Zasiedmiogórogród
Imię: Bulka the Grym
Gildia: mhm...
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
Skillowanie (z ang. skilling) - sport uprawiany przez Rycerzy i Paladynów. Jeżeli widzisz postać otoczoną 2 potworkami - pewnie skilluje. Charakterystyka: Skillującą postać charakteryzuje duża liczba jedzenia w plecaku, najsłabsza broń w swojej kategorii i przynajmniej jeden hotkey o treści "No kill plax" lub "plz i skill". Do tego regularnie rzucany czar exura, najczęściej z dopiskiem "i'm pro, i'm skilling machine" lub coś w ten deseń. |
|
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#195 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Imię: Harrina Jilnoy
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Gratz mój drogi |
|
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2007
|
![]() Ja chce tylko zmiany czarów dla graczy którzy kupili promocje.
Sorc ma Enchant Staff którego nikt nie używa. Podobnie jak druid, chociaż to jego drzewko może sie przydać jako zastępczy magic wall |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Imię: Mexim of druid
Świat: Pacera
Poziom: 44
Poziom mag.: 51
|
![]() RUMCAJSEK MOZESZ MIEC DOSWIADCZENIE W RS'IE ALE nNIE W TIBII. I MASZ POMYLONY AVATAR (NIE TO FORUM)
#198 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaha. Soryy ale ja przynajmniej wnoszę coś do tematu a nie tylko wyzywam innych. Poza tym skąd wiesz że jestem maniakiem?? Bo udzielam inteligentnych wypowiedzi<lol>. Maniakiem wcale nie jestem. Gram okazyjnie co można stwierdzić po tym ze grając ponad rok mam 34 lvl i kilka innych słabszych.
#199 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Knight-bloker
Gildia: Lubie solo
Świat: Celesta
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 7
|
![]() 293 bydła czytającego temat.
Ale czy zwykle bronie, avenger, gs, bs, też będą od lvla? bo jak ave~ będzie od 80 to Cipsoft jak zwykle sp....il sprawe... Mój brat nie wierzy w to, że będzie tak cudnie. Jak zawsze ma być różowo, a po updacie wszystkie tematy "Ten update jest pojebany!" ![]()
![]() |
![]() |
#200 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 04 2006
Imię: Aduil
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 100
![]() |
![]() Tak, skilluj Ms, or Ed gl..
Jasne tylko, ze jedne runy maja "dzialac" slabiej a juz 2-gie nie? : 0 No jasne.. teraz bedzie nawet prosciej lol2? A Najt nie ma Uhów.. ? A tak btw. nie mowie o leczeniu tylko o ilosci hp... podejdz do 3 Dragow na 70lvlu Ed a Ek.. zobaczymy kto predzej padnie.. lol2 Adu~ |
![]() |