Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-06-2007, 16:27   #261
Emok
Użytkownik Forum

Emok's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter Pokaż post
Napisalem ze trzeba sie nauczyc ze nie my tu dowodzimy ale niejest tak ze niemamy nic do powiedzenia ze musimy zrobic to co powie masz pomysl powiedz wysluchaja obmysla przynajmniej dla mnie taka opcja jest dostepna a z tego co widzialem to Mori tylko sie wnerwia drze na nich morde a oni i tak to olewaja.
Poprawne ortograficznie, krótkie zdanie.
Emok jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-06-2007, 17:25   #262
Kozi_the_pall
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2007

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl Pokaż post
Chłopaki, nie kłóćcie sie..... jesteśmy w jednej gildii i obecnie naszym nadrzędnym celem jest Zdobycie władzy na tym zaśmieconym przez papierki Gaury po bigmakach serwie.
poziom twojej inteligencji jest po prostu zadziwiajacy
ja za Gaura nigdy nie przepadalem, ale nigdy tez nie wysmiewalem sie z jego badz co badz nadmiernej wagi bo to mnie zupelnie nie obchodzi
jak masz cos do Gaury to wyskocz z nim na solo i sie okaze jak jego waga przeszkadza mu w grze

jesli natomiast chodzi o Moriego to nigdy z nim nie gadalem, ale wnioskuje z jego wypowiedzi na tym forum ze jest jedna z niewielu osob ktore potrafia prowadzic normalny dialog, bo wiekszosc tego nie potrafi
Kozi_the_pall jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2007, 17:36   #263
Wojtemo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan

Profesja: Knight
Gildia: Oven
Poziom: 121
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk Pokaż post
tez tak o tym sądze. Podochodziliscie do wojny a nic jeszcze w niej nie zrobiliscie a smiejecie sie innych ze padaja brak słów.
Drogi Pawle Wielki nie wiem teraz czy ty bronisz samego siebie i swoje zachowanie w wojnie...Bo padales jak noob i nic nie wniosles do wojny!Dowiodlo to zamienienie sie charami z Mefisto i teraz probujesz pokazac jaki jestes wielkizal mi ciebie...
Wojtemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2007, 17:41   #264
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
tez tak o tym sądze. Podochodziliscie do wojny a nic jeszcze w niej nie zrobiliscie a smiejecie sie innych ze padaja brak słów.
Brak słów to mi na ciebie. Niedość ze sharowales acc i nie powiedziales liderowi o tym to jeszcze wisiały ci losy wojny. Nie lubie zbytnio partyzantów ale ten kto zlapie fraga na tobie (solo) dostanie niespodziankę (dotyczy pierwszej osoby która go zabije).
stary 09-06-2007, 18:23   #265
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL Pokaż post
Brak słów to mi na ciebie. Niedość ze sharowales acc i nie powiedziales liderowi o tym to jeszcze wisiały ci losy wojny. Nie lubie zbytnio partyzantów ale ten kto zlapie fraga na tobie (solo) dostanie niespodziankę (dotyczy pierwszej osoby która go zabije).
Zmobilizowales mnie!!
Komisarzyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2007, 18:29   #266
Torpedo
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp

Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Robimy nagonke na Mefisto HIHIHI

In Memory of Morita De'Vrie
Torpedo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2007, 19:46   #267
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
SeQ, jak mi dasz kasę na broń po update to jestem pierwszy
stary 10-06-2007, 00:14   #268
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Czemu sprzedales Pawla a teraz ukrywasz sie pod Mefistem i myslisz ze jestes innym czlowiekiem?
SMiejemy sie To fakt bo jak dajesz passy typowi podczas wojny ktory idzie i bije nooba kazadum to jak to wyglada(Noob?) nad wszystko i jak tu sie nie smiac , ja niedaje free fragow a jak chcial bys wiedziec to jednak robie tu duzo ,nie musze fragowac ludzi (100 palem nielatwo wsrod 120 Sorcow zrobic fraga) by robic tutaj wystarczajaco duzo wiele osob twierdzi ze robie tu wiecej niz jaki kolwiek polak z Eiv to niemoje zdanie ale innych osob.

WIec nieplacz na forum i przestan pisac jak bys byl inna osoba.

Nooby sie licza ?Oj Pawel skoncz grac tak jak mowiles bo bedzie zle, Masz Rsa?
Co nosisz moze zarobie na tobie troche.

@Emok niemasz juz ise czego czepiac jestes hunted jeszcze cie niedorwalismy twoja kolej przyjdzie. Martw sie o to bys nacisna odpowiedni hotkey by sie uchnac bo ja sie posmieje z twojego pvp jak ty z mojej ortografi.

Ostatnio edytowany przez Bolter - 10-06-2007 o 02:16.
Bolter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2007, 00:18   #269
De'Leash
Użytkownik Forum

De'Leash's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Łódź

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Bardzo oryginalne wypowiedzi^^
A wojna-nic nowego
Where my memories are!

I don't know what it is,
Tonight I've lost your kiss,
I want to shout and scream
Where are my memories?

This time I won't give up,
You'll never break my heart,
I've only one request...
Don't touch my memories!
De'Leash jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2007, 01:53   #270
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Nie ma to jak pod wplywem bolesnej prawdy powiedziec pare slow za duzo? Szkoda tylko ze niektorych faktow nie da sie cofnac. Kazdy doskonale wie ze ja w Tibie malo co gram. Ale ty zamiast grac to piszesz tone bzdur dosc plytkim i nieodpowiednim jezykiem, wyglada to na lat 15. Podobno o czlowieku najlepiej swiadczy to jak zachowuje sie w stresowych sytuacjach.

Tibia to jest tylko gra ktora nie powinna miec odbicia na nasze zycie, traktujcie to jak zabawe, emocje ktore wyrazasz Kiko na tym forum sa o duzo przesadzone, albo robisz to specjalnie albo powinienes pomyslec czy to ty grasz w gre czy ona gra toba.

Pozdrawiam Mori
Morii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2007, 01:54   #271
MalleL1990
Użytkownik Forum

MalleL1990's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

Cytuj:
nad wszystko i jak tu sie nie smiac , ja niedaje free fragow a jak chcial bys wiedziec to jednak robie tu duzo ,nie musze fragowac ludzi (100 palem nielatwo wsrod 120 Sorcow zrobic fraga) by robic tutaj wystarczajaco duzo wiele osob twierdzi ze robie tu wiecej niz jaki kolwiek polak z Eiv to niemoje zdanie ale innych osob.
A Miśka wyzywałeś, że nic nie robi? Przecież prędzej Ty kogoś zfragujesz niż taki knighta, a o innych mówisz, że nic nie robią, bo sam patrzysz na to, czy zdobywają fragi, czy nie, a siebie bronisz. Popatrz czasem na innych z ich perspektywy, a nie tylko z swojej.

Tak, tylko Mori tak pisze, że chce się czytać
MalleL1990 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2007, 02:02   #272
Mefisto.16.Psk
Użytkownik Forum

Mefisto.16.Psk's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2007

Imię: Kojot
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojtemo Pokaż post
Drogi Pawle Wielki nie wiem teraz czy ty bronisz samego siebie i swoje zachowanie w wojnie...Bo padales jak noob i nic nie wniosles do wojny!Dowiodlo to zamienienie sie charami z Mefisto i teraz probujesz pokazac jaki jestes wielkizal mi ciebie...
A czy ktos inny z twoich wspaniałych kolegów wniosło coś. Kilka fragów tak jak i może ja nigdy ic do Ciebie nie miałem ale zaczynasz przeginac troche. Odbiło Ci przebywanie z innym kolegami chyba. Brak mi słow moze Ty pokazesz jaki jestes boski
Mefisto.16.Psk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2007, 02:03   #273
Jez17Psk
Użytkownik Forum

Jez17Psk's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Pieńsk

Imię: No name
Jez17Psk ma numer GG 4336671
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojtemo Pokaż post
Sory Wojtuś ale w kwestii padania uważam ,że zwracasz się do nieodpowiedniej osoby ten gość co teraz gra Mefistem ,Pawłem nie padł ani razu -.- więc skończ najeżdżać na niego Pozdro
stary 10-06-2007, 02:11   #274
Jez17Psk
Użytkownik Forum

Jez17Psk's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Pieńsk

Imię: No name
Jez17Psk ma numer GG 4336671
Domyślny

Cytuj:
Czemu sprzedales Pawla a teraz ukrywasz sie pod Mefistem i myslisz ze jestes innym czlowiekiem?
SMiejemy sie To fakt bo jak dajesz passy typowi podczas wojny ktory idzie i bije nooba kazadum to jak to wyglada(Noob?) nad wszystko i jak tu sie nie smiac , ja niedaje free fragow a jak chcial bys wiedziec to jednak robie tu duzo ,nie musze fragowac ludzi (100 palem nielatwo wsrod 120 Sorcow zrobic fraga) by robic tutaj wystarczajaco duzo wiele osob twierdzi ze robie tu wiecej niz jaki kolwiek polak z Eiv to niemoje zdanie ale innych osob.

WIec nieplacz na forum i przestan pisac jak bys byl inna osoba.

Nooby sie licza ?Oj Pawel skoncz grac tak jak mowiles bo bedzie zle, Masz Rsa?
Co nosisz moze zarobie na tobie troche.

@Emok niemasz juz ise czego czepiac jestes hunted jeszcze cie niedorwalismy twoja kolej przyjdzie martw sie o to bys nacisna odpowiedni hotkey by sie uchnac bo ja sie posmieje z twojego pvp jak ty z mojej ortografi.
Kurwa najlepszy kolega (niby) pfff żal mi cię Bolter (forever loyal)
Ps. Jkabyśm miał za 2 ownera takiego ćpuna jak Paweł tobyś wiedział dlaczego sprzedał konto

Ostatnio edytowany przez Jez17Psk - 10-06-2007 o 02:14.
Jez17Psk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2007, 02:34   #275
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

ćpuna ? hahahah DObre Dobre N/c i niepowiem kwesti ktora nasowa mi sie na mysl popytajcie ludzi to wam powiedza co i jak na wasz temat.

@ Mori moze ja powinienem napisac to gdy ponosilo cie na Ventrilo cisniecie i wyzywanie Swe na Ventrilo to calkiem proste i normalnie zagranie czlowieka ktory gra w Tibie A nie ona Nim?

Szczycisz sie Matura moze i moj jezyk jest plytki ale pisze co mysle a nie proboje sie podpodobac innym zeby zle omnie niemysleli.
Jest Pare osob ktore szanuja mnei za to co pisze na forum bo (prawie)zawsze pisze prawde bez sciemniact i proby ukrycia czegos co i tak jest oczywiste.

Co do Misiekmena Chodzi oto ze przez 2 lata w moich oczach zrobil malo bo twierdzielm ze wtedy mieli latwiej ale no coz pomylilem sie i przyznam sie do błedu i (Sory Misiek za to ze powiedzialem ze nic nierobisz bo niefragujesz Wbiles ostatnio Lv czy tam odrobiles Pozdro).

Moze i nie Pawel padal ale niechodzi tylko o padanie powiedz mi kto daje passy 2 czlowiekowi by nim gral podczas wojny nic niewiedzac o tym co sie dzieje do okola ( tym bardziej niemowiac otym nikomu). Informacja o sprzedarzy chara byla by calkiem na miejscu badz informacja ze wiecej niebedzie walczyl.

Ostatnio edytowany przez Bolter - 10-06-2007 o 02:35.
stary 10-06-2007, 02:40   #276
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Niechce sie klucic z toba mori bo to bez sensu bylo wiele sytuacji ze ja ciebei tez nierozumielem i dawales sie ponosic agresji i bezmyslnosci.

"BO Podobno o czlowieku najlepiej swiadczy to jak zachowuje sie w stresowych sytuacjach"

Twoje zachowania wtedy moglem ocenic tez na 15 lat.
stary 10-06-2007, 11:08   #277
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

szkoda tylko iz podajesz same ogoly, zadnego szczegolu, cos gdzies ktos kiedys, no i winny sie tlumaczy.
Morii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2007, 11:12   #278
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post
szkoda tylko iz podajesz same ogoly, zadnego szczegolu, cos gdzies ktos kiedys, no i winny sie tlumaczy.
Aj Mori Mori
Powiem Tak
Niejestem Sam xD
stary 10-06-2007, 11:18   #279
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Domyślny

Cytuj:
ćpuna ? hahahah DObre Dobre N/c i niepowiem kwesti ktora nasowa mi sie na mysl popytajcie ludzi to wam powiedza co i jak na wasz temat.

@ Mori moze ja powinienem napisac to gdy ponosilo cie na Ventrilo cisniecie i wyzywanie Swe na Ventrilo to calkiem proste i normalnie zagranie czlowieka ktory gra w Tibie A nie ona Nim?

Szczycisz sie Matura moze i moj jezyk jest plytki ale pisze co mysle a nie proboje sie podpodobac innym zeby zle omnie niemysleli.
Jest Pare osob ktore szanuja mnei za to co pisze na forum bo (prawie)zawsze pisze prawde bez sciemniact i proby ukrycia czegos co i tak jest oczywiste.

Co do Misiekmena Chodzi oto ze przez 2 lata w moich oczach zrobil malo bo twierdzielm ze wtedy mieli latwiej ale no coz pomylilem sie i przyznam sie do błedu i (Sory Misiek za to ze powiedzialem ze nic nierobisz bo niefragujesz Wbiles ostatnio Lv czy tam odrobiles Pozdro).

Moze i nie Pawel padal ale niechodzi tylko o padanie powiedz mi kto daje passy 2 czlowiekowi by nim gral podczas wojny nic niewiedzac o tym co sie dzieje do okola ( tym bardziej niemowiac otym nikomu). Informacja o sprzedarzy chara byla by calkiem na miejscu badz informacja ze wiecej niebedzie walczyl.
Wymien mi jakie osoby cie tutaj szanuja badz na titani, jest w ogole ktos taki oprocz tych zacofanych ludzi z targowka?
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2007, 11:26   #280
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Lekcja zycia rl dla was!
Vaxefuve wisial mi 150k...
http://img292.imageshack.us/img292/9830/dsc00363oz0.jpg

Pozdro wszystkim xD i zapraszam tutorow z kazadum itp. do wspolnej gry na tescie.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania