![]() |
#241 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Correctional Facility
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() A zeby zapobiec spamowi na moj temat powiem tyle Eiv poradzilo by sobie bezemnie i reszty polakow ale co wy byscie w tej wojnie zrobili bez UNitu >?
Sam unit z Aow razem Walczyli by tak jak do tej pory tyle ze bez openow a wy bez unitu moglibyscie PRZYSLOWIOWE OB i nic wiecej. (to komentarz na temat waszej pro game pvp i tego co sie dzialo w poprzednich wojnach) (a partyzanci rozgromieni na openie to 2 comment na ten temat[koniec przechwalek jacy wy jestescie pro na swoich nobach powiem ze 30 lv kazdy umie zabic 70 pale m a jak co do czego macie baty :< to niepoto by was wnerwic stwierdzam fakty). Jak macie mi cisnac stancie przed lustr4em wyzyjcie sie i napiszcie cos besz wyzwisk,sarkazmow i aluzji na moj temat. Ostatnio edytowany przez Bolter - 08-06-2007 o 01:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() @bolter
Weź człowieku wyjazd z tąd bo mówisz dużo a robisz... nic. Wypowiadasz sie na temat partyzantów, a padł byś jak szmata. Btw nie uciekaj z Polskiego więcej bo twoich wypocin sie czytać nie da
![]() |
#243 |
Zbanowany
|
![]() No nno niewiem Dajcie mi 70 pala i wezcie do partyzantow ja chce wam pomoc :'( Proszeeee
Skad wiesz moze niepadl bym jak szmata masz na to jakies dowody? niemozesz mnie ocenic niewidzac mnie w akcji wiec grzecznie mowiac stul pysk an temat mojego pvp ja wasze widzialem i z tego co widze niejest tak bajecznie jak pisaliscie na forum.(nieczuje sie lepszy badz jednak to moja reposta na temat twojego bez sensownego posta ktory proboje mnie obrazic) A co do polskiego boze czlowieku czujesz sie lepszy to niepisz tutaj :< a to co ja pisze niemusisz czytac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() @Ader:
Ty za to masz mnóstwo fragów prawda? Przypomne ci ze Dimitri padl jak ciota odemnie i galadorma uzywajac 5 sd i 1 fe. Pozdro600
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Czy wy rozumiecie ten temat na forum? bo jakos nie widze tutaj oprocz plytkiej rozmowy nic na temat wojny.. albo nie piszcie nic, albo komentujcie wojne a porachunki i madrosci ktore sa gowno warte zostawcie na rozmowe przy kawie itd
Kiko wiesz czemu sie wyplacil i co teraz wszyscy musza wiedziec jaki ty jestes wspanialy bo wiesz? bez sens, naucz sie wiedziec i milczec, wykorzystasz swoja " wiedze " w odpowiedniej chwili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Veshgar
Profesja: Elite Knight
Poziom: 61
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() A wiesz, że ja też? Serio, szacunek..
@Seq Dobrze wiesz, że jako knight niewiele mogę zrobić ![]() Co prawda nie liczę na cud, ale może po update przynajmniej pvp przywrócą, bo hotkeyowane sd + manafluidowanie się w biegu i tego typu cudeńka zwyczajnie zabiły knighta w walkach pvp. Może wkrótce knighty znów coś będą znaczyć... Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej zabawy w czasie długiego weekenduuuu! =D
![]() |
#250 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#251 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zbanowany
|
![]() Szacunek Mori bo normalnie psycholog sie znalazl XD
Z mojej Perspektywy. Szkoda ze ty nieumiesz chociaz w Wojnie pokazac co umiesz tylko jedno co widze to ze cisniesz Szwedom za nieudane badz bezmyslne akcje a oni i tak na ciebie leja bys zagadal normalnie znimi to moze by to cos wnioslo naucz sie ze nie my tu dowodzimy. I ze niezawsze wszystkim mozna pocisnac jakcy oni sa bezmyslni bo jak narazie to byles Glownie charem ktorym gral jakis swe. Pozatym jak trzeba to umiem cos ukryc. Ostatnio edytowany przez Bolter - 09-06-2007 o 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chłopaki, nie kłóćcie sie..... jesteśmy w jednej gildii i obecnie naszym nadrzędnym celem jest Zdobycie władzy na tym zaśmieconym przez papierki Gaury po bigmakach serwie.
@ Mori A twoje dyskutowanie na temat tematami poruszanymi przez kika na forum dla mnie przynajmniej wygląda na bratanie sie z wrogiem..... jak sie mylę to mnie sprostuj, ale nie widzę potrzeby prawic kazań kikowi. : )
![]() Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 09-06-2007 o 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Vers Dra'ghothe
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zbanowany
|
![]() Napisalem ze trzeba sie nauczyc ze nie my tu dowodzimy ale niejest tak ze niemamy nic do powiedzenia ze musimy zrobic to co powie masz pomysl powiedz wysluchaja obmysla przynajmniej dla mnie taka opcja jest dostepna a z tego co widzialem to Mori tylko sie wnerwia drze na nich morde a oni i tak to olewaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#258 |