![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 118
|
![]() Ethern przeszedles samego siebie (co jest trudne) ... wiekszego bullshitu tutaj nie czytalem chyba;]
|
![]() |
#262 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
Dla mnie to jest bardzo klarowne ;] jak zdobywacie kase, wiec po co zaprzeczasz? Spoko Eizix wiecej expa ;pppp
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica
Imię: Lindlay
Poziom: 118
|
![]() Ja juz wiem jak... co cie to interesuje czlowieku ;] Zapamietaj sobie "kto kombinuje ten zyje".
![]() |
#264 |
Guest
|
![]() To jest jasne jak słonce jak Lindlay napisal ze jak kasy nie bedzie mial to ją łatwo zdobedzie - najprostrzym zdobyciem kasy jest Allegro.pl
I Lindlay nie odpowiedzial na moj poprzedni post kiedy poruszyłem ten temat o tym jak on napisal ze moze walczyc bo ma kase a jak kasy nie bedzie to zdobedzie i PROSZE O ODPOWIEdZ! ![]() ![]() AA jeszcze dodam czemu wczoraj TTT nie wyszło o 22.00 na open battle ?? DPFT na was czekało widac boicie sie ich! huahua |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2007
|
![]() dodam do pytania pana /\.
Nie pierdolcie tylko ze bylo dpft sf etc. wiecej bo chyba to jest logiczne ze jednych musi byc wiecej nie da sie po rowno raczej -,.-. Widac macie mniejsze poparcie u ludzi ![]() ps. wy na wszystko znajdujecie wyjasnienie/usprawiedliwienie doslownie na wszystko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Guest
|
![]() oznajmiam ze do openu jako tako ustawionego na wyznaczona godzine nigdy nie dojdzie, bo po prostu (wiadomo ze fragi zawsze zgarniac beda ludzie typu fosfik, tiuso, wovimus, lya ly) niestarczy nam unjustow na dpft + sf + integra + lizodupy co sprawi ze high sorce beda pobanowane. wiem ze o to glownie chodzi, dlatego ljubo wystawil tych swoich noobow z integry zeby byli na mieso armatnie (free unjusty dla tiusa itp zeby bana dostal od przekroczenia unjustow) myslcie kurwa realnie, ok?
btw. do tej pory integra byla nie ruszana bo szanowalismy ljuba i myslelismy ze nie bedzie mieszal tych swoich pionkow do wojny ale skoro tak to ok. ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() i z tego wszystkiego ja msuze dupe trzymac w pz bo walczyc nie bedziecie tylko bedziecie reszte wykanczac >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Stan: Na Emeryturze
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Eizix ty kogos szanujesz? nie rozsmieszaj mnie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff
Imię: Tanie wina drinker
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
|
![]() Cytuj:
Troszke mi was zal ze do takiego poziomu juz lecicie jak hackujecie niby kumpli ehh ciekawe kto nastepny ?
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Silver Flame
Poziom: 70+
|
![]() omfg !
Ty sie słyszysz człowieku? Wojna bez walki ![]() ale gz udało Ci sie mnie rozbawić ![]() Hm myślę jednak ze Ttt jest innego zdania bo wczoraj 25 było online =] ale Ciebie i mr orange tam nie widziałem. Może po prostu wspaniałe TTT boi sie open battle ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() omfg. Myslisz ze jestes w sojuszu z dpft to jestes kozak? wyskoczcie solo cala gildia na TTT zobaczymy czy bedziesz taki cwaniak. btw. z waszej gildi bedzie najwiecej dedow ( srednia waszych lvli 75-80) wiec na Twoim miejscu bym nie kozaczyl
![]()
![]() |
#272 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() TTT jak widac boi sie open battle z DPFT bo wie ze przegra..pokazala to wczorajsza próba open battle kiedy po ank biegal tylko tiuso arcash i kilku innych z TTT a co z WWA TRIO ? poprostu dygaja sie i sa mocni jak bija 5+ vs 1 a jeszcze Lindlay to internetowy napinacz ... na forum najwiecej sie wypowiada w zyciu gildi nic nie robi.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#273 |
Guest
|
![]() @MagMagik - smieszy mnie twoja postawa. przed warem byles potulny i mily a teraz jak skaczesz do gardla? drugi go'khu
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Gildia: Silver Flame
Poziom: 70+
|
![]() Hmmm bo przed warem nikt nie przychodził po mnie pod mój domek z wovimusem ? pewnie dlatego .
@ koszyk oprócz lvlu liczy sie skill grania ? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MagMagik - 12-06-2007 o 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() jak sie boicie podejmowac walke to po ch*j wypowiadacie wojne? tylko przeszkadzacie innym w expieniu...
bo jednak na wojnie duzo osob boi sie wychodzic z pz ci co nie walcza...
~ Rest in The Peace ~ ~ Or Rest in The Peaces ~ Ostatnio edytowany przez Poyeman - 12-06-2007 o 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() @Poyeman
Bo widzisz, oni czuli się niedoceniani, a teraz mogą se powkręcać, że kimś są ![]() @offtop Wszelkie aluzje nt. pomarańczy i Lindlaya, są po prostu żałosne, ludzie kultury ;s
![]() |
#277 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Kto ma wieksze szanse 20 osob 80~ lvl czy 20 osob 100+ ? ( w tym minimum 5 osob 140+ ?)
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 12-06-2007 o 16:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() A jaka jest róznica 20 lvl na wojnie prawie zadna przeciez i tak bije sie w grupach a jak narazie to widac ze wy sie nie potraficie zorganizowac a silver flame? 25-26 osob (gildia liczy kolo 30 osob wiec prawie cala -.-) turtli bylo kolo 50 osob...
a was? 20+ na okolo 70 czlonków ? btw:Lindlay tez pier**li "aaa bedzie open jutro rozjebiemy turtli i bedzie 100000 - 0 dla nas" i co ? OFFLINE...
![]() |
#279 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
btw slyszalem ze "kupa" chce dojsc do TTT aby zniwelowac smrud zgnilych pomaranczy...(bez obrazy dla ludzi i lindlaya)
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED