|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Co sądzicie o tej lekcji? nagrałem kawałek, wcześniej mogłem też, bo fajne hasełka leciały ; P. To moja lekcja chemii dzisiejsza, myślicie, że babka przesadza, czy to na porzadku dziennym? troche jednak po koledze jechała : p. Też tak macie?
Btw szkoda, że dzwonek zadzwonił : P http://lekcja.chemi.xd.patrz.pl/ Ostatnio edytowany przez Rybzor - 13-06-2007 o 17:42. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Mamy.
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() u mnei to samo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() czekałem do końca nagrania, myślałem, że się coś rozkręci a tu dupa...
u nas są o wiele większe odjazdy. u nas ci nudniejsi nauczyciele to są tacy jak na tym nagraniu. Ostatnio edytowany przez crawling2 - 14-06-2007 o 00:01. |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() u nas juz jest spokoj od kiedy baba przyprowadzila dyre na lekcje ; ooo
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co za głupia baba...
Ja bym nigdy nie pozwolił aby ktoś mi tak jechał z ironią i chamstwem. [biorąc pod uwagę, że ja sam też z tym nie jade.]. Takie stare baby trzeba tempić. Najlepiej co 10lat uczenia w szkole wysłac do pracy fizycznej na 2lata i znów kambek. Pfff... NIE DAJCIE SOBIE TAK JEZDZIC bo to zal jest.
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ja rozumiem, żeby uczniowie jechali pod nauczycielu, ale na odwrót? Może by tak, zgłosić trepie(do autora) do dyrekcji, chyba, że wam takie cuś odpowiada.
#9 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
|
![]() E, w gruncie rzeczy, u nas w szkole takie coś nic nie daje, zwłaszcza, że ta babka uczy tam od hoho... A takie sytuację są często, jednak nie odbija sie to na ocenach i nikogo nie udupia specjalnie w klasie (jeśli chodzi o oceny), tylko lubi sie powyżywać czasem : p
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() Teraz uważaj na :
interwencje/997/pod napięciem/uwage/niedowiary/rozmowy w toku/jerego springera/turbo erotykon/top gear |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już to wyslalem do ,,uwagi''!!!Ryba trzymaj sie jestesmy z toba!!Nie damy soba pomiatac!!FREEDDOOMM!!!
|
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Która Ty jesteś klasa?
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() A u nas pani od chemii jest spoko
![]() ![]() PS: BTW pozdro dla pani W. z Gim 3 w Olsztynie |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Raczej lajcik.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Luzik. ;p
Ty narzekasz na nauczycielke, a my co mamy robic? U nas jak ktos niepotrzebnie sie odezwie zostanie sparalizowany okrzykiem bojowym naszej nauczycielki z chemi. xD Raz to tak walnela wskaznikiem o stol, ze sie polamal i jakims cudem rozbil probowke roztworu kwasu siarkowego (VI). ;p Jednak najsmieszniejsza jest lekcja muzyki. ![]() P.S. Smiac sie czy plakac? ;/ Ostatnio edytowany przez janek@ - 13-06-2007 o 22:33. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() U nas na chemi to jest raczej cisza. Lepiej na plastyce
![]() "ten chlew to jesteście wy" "to szambo to jesteście wy" "jesteście bandą niereformowalnych decydentów" itp. jak coś sobie przypomnę to dopiszę Ale w sumie to się jej nie dziwie tez bym sie wnerwił jakbym od ucznia dostał mydłem w głowę ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kozunek - 13-06-2007 o 23:24. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Eeee...
Moja nauczycielka z chemii jest dużo lepsza wyzywa nas od debili durniów kretynów itd. ale jak co do czego to babka jest spoko. Wytłumaczy pomoże i jest.
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Nasza nauczycielka chemii też jest indywiduum...
1. Rzuca w uczniów kredą, czasem butami i cyrklami (rzadziej). 2. Zdejmuje buty i chodzi boso po klasie. 3. Nazywa nas Torbami ("Co piszesz, Torbo jedna!"). 4. Ma mroczną przeszłość. 5. Pół lekcji robi wykład i trzyma nas całą przerwę. 6. Gdy ktoś stoi przy tablicy i nie wie co zrobić - "Lubię, gdy mężczyźni na mnie patrzą." Jest tego więcej, ale cóż... Ogólnie i tak ją lubimy.
Ostatnio edytowany przez .Matrik. - 04-11-2007 o 14:13. |
![]() |