|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() to zalezy. ban jest albo na 7 dni, albo na 30dni albo dopuki Ci chara nie skasuja. na tibia.com jest napisane do kiedy jest ban
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() Pierwaszy po dniu.Drugi po tygodniu. Trzeci po miesiącu.Czwarty nigdy.(Mogę się mylić). Zresztą wejdź i sie na tibia.com zaloguj na to konto. Tam wszystko pisze.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2007
|
![]() bany juz mi sie skonczyly ale chodzi mi oto czy sie po jakims czasie zmazuja
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() Po 30 dniach bodajże.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2007
|
![]() tzn ze jak mam 2 bany to po 30 dniach bede mial 1 bana?? to chyba nie mozliwe
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() qrwa nie zamazują się. To tak jak w rl świecie popełnisz przestępstwo to masz już zapisane to w kartotece na zawsze, i raczej nigdzie się nie zatrudnisz kumasz..??
|
![]() |
![]() |
#9 |
The Witcher
|
![]() Dokładniej na początku miesiąca po okresie conajmniej 6 miesięcy od ostatniego wykroczenia. Nie jest tak, że najpierw zniknie jeden wpis a potem drugi. Oba znikną jednocześnie, przy czym czas będzie liczony od wpisu późniejszego.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Zeby nie zakładać nowego tematu
Moj kolega dostal bana until Jul 12 2007, 10:52:00 CEST because of destructive behaviour o co moze chodzic? |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]()