![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @bsssisch
lepiej daj screeny ze swojego pala co on potrafi ![]()
#163 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() potrafi szczelac ^^
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Kieebef
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Chodzi oto że pallem zrobiłem za późno tutora i niemam invite na test serva
Siedze tam 44ek ;s z innego acc Ostatnio edytowany przez bessish - 14-06-2007 o 20:39. |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Może byście tak skończyli dyskutować i dali jakieś fotki potwierdzające wszystko to co miało być w upie. Da tu jakiś tutor sski bo mnie zaraz krew zaleje najlepiej ss z knighta i sorca.
#167 |
Zbanowany
|
![]() Ja ju nie wiem co jest z ta gra raz knight to guwno a raz sie bierze draga na 3 strzaly smiech na sali wiecie jak tera nowy serwer bedize wygladal? beka ja juz nie wiem czy bede grac an new serwie
|
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]() to nie graj, każe Ci ktoś?
Ostatnio edytowany przez Fonevv - 14-06-2007 o 20:53. |
![]() |
#170 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Świat: Astera
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
|
![]() To wszystko co jest na TS nie oznacza jeszcze, ze wejdze do prawdziwej gry. Nie placzcie bo i tak bedziecie grali, nie ma co panikowac przed czasem, co bedzie to bedzie. Jezeli knight bedzie az taka potega to i tak za rok/pol moze to zmienia xD. Troche mogli udupic magow ale nie az tak, teraz w porownaniu do knighta bedzie zwykla cipka a kazdy sie bedzie teraz pchal, robil knightow i beda przeludnione serwery od rycerzy jezeli WSZYTSKO co jest na TSie wejdzie w zycie.
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() @Fonevv
Co złego jest w wyrazie Knight? mistrzu? ;d Ostatnio edytowany przez Robert Lublin - 14-06-2007 o 20:50. |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 204 (zarejestrowanych: 82, gości: 122)
No nieźle ;DD Czekamy na więcej screenów...Ja tymczasem ide wbić 70lvl na Exori gran ;d |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() a co ten screeny potwierdza , pokazal bys skille i lvl bo dla mnie to normalny hit
|
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
|
![]() Właśnie miałem sobie pacca zamowić (na sorca) ale jednak się z tym wstrzymam do update, coraz bardziej jest realne ze zaczne grac tym jebanym knightem
|
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() 18:47 You see a skull staff (Atk:36 Def:12 +1).
It can only be wielded properly by players of level 30 or higher. It weighs 17.00 oz. The staff longs for death. Zastanawia mnie czym jest ten (modyfikator?) +1. Takie skull staffy, barbarian axe mają +1, niektore bronie nie mają czegos takiego a taki SCA ma +3 ;| Wie ktos co mogą oznaczac te cyfry? EDIT: Poza tym o ile sie nie myle broni mozna uzywac ponizej wymaganego lvlu, ale zadaje to okolo 2x mniej obrazen. |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]() Wnerwiają mnie ludzie , którzy twierdzą , że up wejdzie jeszcze w ten weekend.
Jak moze teraz wejść up , skoro TS jest po to , by Tutorzy wykryli potencjalne błędy i zraportowali je. Jak sie okaże , że są błedy to zanim je usuna to napewno nie wejdzie UP w ten weekend -.- NOOBY |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]() Niechcialo mi sie czytac calego tematu i wszystkich postow wiec mam male pytanie. Czy ten czar dla knighta "boomerang" bedzie dostepny dla facc czy tylko pacc?
Do tutorow. Dawajcie wiecej ss'kow! ![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Mój pokój
Stan: Niegrający
Imię: Falcor Rengara
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brak :(
Świat: Refugia
Poziom: 88
Poziom mag.: 62
|
![]() Czekam cierpliwie o informacje o arenie !!!
Jakies informacje na teamat poziomu trudnosci, nagrod, potworow wydstepujacych tam itd!! Blagam o ssy! |
![]() |
![]() |
#180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() Cytuj: