![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seraphinatis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() Moze ktos sprawdzic jaki lvl potrzeba na ice rapiera? Heh hity z niego beda "pro"
![]() |
#222 |
Guest
|
![]() z tego co wiem ma 60 ataku i chyba nie trzeba lvla x)
|
![]() |
#223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Zeal Kingdom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hern Protektas
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 24
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Jeśli mówisz TAK update i wnerwiają Cię magowie i druidzi, którzy myślą tylko o sobie (o postaciach magicznych) i chcą tylko robić PG( a nie grają dla zabawy), skopiuj to do swojej sygnatury !!! BTW. Sam też czasami gram druidem (i fajnie się gra) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...hmentid=206048
Widze za palek tez nie odstaje za bardzo od knighta ;o PS. screen nie moj lvl palladyna 70 skille... nice ehh? xD |
![]() |
![]() |
#225 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @Krystek
Taa, ale za to sorc może podejść, zaj*bać z visa, i ma 1-3 manasy w tył na draga. A rycek nie dość że się namęczy go bijąc, to jeszcze dostanie combo i musi się uhać. Sam idź w pizdu, nie musisz w to grać. Możesz się pouczyć, pójść do teatru, a jak już jesteś zbyt schamiały to do kina chociaż. Jest wiele innych rozrywek niż tibia.
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Wojtas The Smieciarz
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 118/118
Poziom mag.: 9
|
![]() GoGoGoGo Power Rangers!!! Jeszcze dziś ma być ,,tysionc'' stron!
|
![]() |
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Seraphinatis
Gildia: Order of the Golden Rose
Poziom: 96
Skille: 82/77
|
![]() Cytuj:
Idioto czytac nie umiesz? Pisali wyraznie ze do 70 lvla sorc nie odczuje roznicy.
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
|
![]() Omg... Nie ma to jak zaśmiecić temat... Knight pisze jaki to on nie jest podniecony, a sorc(ew. druid), że sobie podcina właśnie żyły
![]() Ja sądze, że warto poczekać do update - zobaczyć na własnej skórze jak będzie.. a potem już możemy popełnić zbiorowe samobójstwo? ![]() Btw. Właśnie widać ilu jest palladynów w naszym tibisjkim świecie - zaledwie kilka postów ze strony palladynów.
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Widze pare nie milych postow.
Po kiego zjedzonego grzyba mamy sie klocic ? Poczekajmy spokojnie az screeny dadza albo public ts bedzie ;p Narazie to nie ma po co sie wymieniac argumentami i raczej niech wypowiadaja sie na temat knight i sorca jak bardzo zostal udu*iony itd. tutorzy ktorzy byli na tsie a my tu nic nie mamy do gadania tak jak juz ktos powiedzial : nie gralem na ts a oceniam to i kolo ma racje. Nie powinnismy oceniac narazie poczekajmy do public tsa i kazdy sie przekona jak to jest. Wiec prosze juz bez klotni bo to do niczego nie prowadzi. |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: Żory / Londyn
Imię: Zbyszek Czarodziej
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Purple Fire
Świat: Calmera
Poziom mag.: 58
|
![]() mylicie pojecia ja mam 45 lvl i 58 m lvl wiec bede miec saks teraz wale po 140 z e vis to git potem sie to zmieni wiec chlopak z tym sd mial racje moze knight mial zaslabo mogli go ulepszyc bez spierniczenia magow jakby niebylo .. pozatym teraz hunty na demonach beda jeszce mniej oplacalne niz dotychczas na calmerze ... gz cipsoft fucked work !
|
![]() |
![]() |
#231 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Krrystek
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
a czy ja mowie , o magach poniozej 70 ? Lookaj na testa chlopcze 2x mniejszy dmg Cytuj:
ta dostanie combo i musi sie uhnoc ... strasznie szczegolnie ze jak mag dostanie combo to ma taki napis ladny YOU ARE DEAD
-= You Can See Fire in my Eyes =- -= You Can See Devil in my Soul =- -= You Can See Your death in my Spells =- -= Mine Shadow is your Destiny =- Ostatnio edytowany przez Krystek - 14-06-2007 o 21:42. |
||
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Właśnie wciepujcie sski bo już nie ma co komentować ;p
|
![]() |
![]() |
#233 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
|
![]() Cytuj:
Modki do roboty - zamykać temat -,-
![]() |
#234 |
Guest
|
![]() dokładnie, zgraja ludzi którzy sie kłócą o rzeczy których nie widzieli
|
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() @Grzesiek~
Po co zamykac? i tak zara ktos zrobi nowy xD Lepiej sie uspokoic i poczekac na screeny. I jeszcze raz prosze NIE KLOCCIE SIE BO TO DO KUR*Y NEDZY DO NICZEGO NIE PROWADZI !!!!!!!!!! Skapujcie to wreszcie i badzcie cierpliwi jak ja xD Ten pan nizej ma racje ja popelnilem blad i ocenialem tsa po screenach a nie powinienem i wy tez nie popelnicje tego bledu;] Ostatnio edytowany przez Maxiv - 14-06-2007 o 21:56. |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Imię: ;P
Świat: Arcania
Poziom: 115
Skille: 90+/80+
|
![]() ja pierd*le, gowno wiecie, a spamujecie ze zal.pl -.-
proponowalbym przestrzegac kilku rad: 1) nie wiesz na pewno, nie pisz! 2) nie grales = nie sprawidziles, nie sprawdziles = nie wiesz jak jest na prawde, nie wiesz jak jest na prawde ---> nie pisz! 3) najwazniejsze sa fakty! reszta sie nie liczy... plx jakies staty i ss'y ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Krakow
Imię: Riptiman Serinthun
Gildia: Audax
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
|
![]() Moim zdaniem, to taki cel ma ten udpate. Chca zeby sie nabralo teraz duzo knightow i pallow,a w zimowym udpate znowu dadza power magicznym profesjom. Ciezko sie bedzie grac sorckiem teraz ale coz :/ Knighty zdominuja tibie =|
20:28 Oris Palladyn [78]: moze tak 20:28 Oris Palladyn [78]: moze nie 20:28 Oris Palladyn [78]: okres mam 20:28 Oris Palladyn [78]: to wiesz 20:28 Oris Palladyn [78]: bywa tak u dziewczyn 23:15 Ratat [149]: obiad jestem h*jem 23:15 Ratat [149]: ch*jem |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() Niech ktos zamiesci screeny hitow jakis pallow , interesuje mnie czy w tym upie bedzie lepszy pall czy knight pod wzgledem hitow
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]() ty jakiś nie dojebany jesteś? przepraszam za słowa ale z takimi ludźmi to szlak trafia ?
|
![]() |
#240 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Krrystek
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
Poprzedni upade byl nie rowno , kazdy ci to powie ale nie niszczyl knajtow ... jak ktos lubi grac to gral spokojnie i mogl wbic lvl jaku mu sie chce , a teraz to co , knajt napakowany koks bedzie bil wiecej z kawalka metalu wiecej niz mistyczny mag z silami nadprzyrodzonymi? ( i to ma byc jak w sredniowieczu ? takie bylo zalozenie przeciez ...)
-= You Can See Fire in my Eyes =- -= You Can See Devil in my Soul =- -= You Can See Your death in my Spells =- -= Mine Shadow is your Destiny =- Ostatnio edytowany przez Krystek - 14-06-2007 o 22:00. |
|
![]() |