![]() |
#281 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() mi to nie przeszkadza ze pogorszyli magów ale wg ciebie było to uczciwe ze knight ma ze sorkiem przesrane??Knight co ma zrobić? uhac sie i uciekać nad lecącymi sd'kami co zabierają mu 2/3 jego hp?(zależy jaki lev knighta)
ps.Co do sd to było tylko porównanie gdybyś nie wiedział... knight z gsa wali mniej niz ty z sd. A pozatym macie hmm które wchodzą ładnie w draga. Ja tam nic do magów nie mam ani do knightow ja gram palkiem to wiesz. Ostatnio edytowany przez mateusz_-14 - 14-06-2007 o 22:49. |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Krrystek
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
Wszystko ladnie i poparte dowodami ale ... i tak oni tego nie zrozumieja , ciesza sie ze knajty ich beda bily jak pojebana i sraja na to ze magowie zostali zniszczeni ... nooby ktore nie potrafia patrzec obiektywnie na sprawe tylko stroniczzo zapatrzeni w swoich czolgistow ... Jest takie powiedznie : Tibia zrzera muzg szkoda ze tak wiele osob udowadnia ze to prawda
![]() |
#284 |
Guest
|
![]() @soulmann~
bywa skarbie ;* to ich gra mogą zrobić co chcą |
![]() |
#285 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Nigdy nie mówiłem, że męka knightów była sprawiedliwa, zawsze byłem za ich ulepszeniem. Ale nie pierdol głupot o wbijaniu 80 mlvl i waleniu wtedy tak jak KNIGHT, bo ni chuja tego nie zrobisz, chyba ze na super waste i smiganiu z SDkami -.-. Ja mam 62 level i moge paść na pojedyncze kombo draga jeśli tylko puści double f wave i dobije z GFB, 62 EK może na HP zjechać DLa (z waste bo z waste, ze względu na słabe hity, ale jednak). Własnie owe hity knighta były powodem, dla któego zawsze twierdziłem, że należy im się update. Ale NIE TAK RADYKALNE, profesja która ma tyle więcej HP i CAP nie może mieć dodatkowo WIĘKSZYCH, ALBO NAWET PORÓWNYWALNYCH HITÓW DO SORCKÓW, to jest chore. |
|
![]() |
![]() |
#286 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#287 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
Wiec co dziwnego ze musial uciekac...ale przynajmnij trodno bylo go zabic zaraz ma to i to ![]() Mi to nie przeszkadza bo niegram tymi profesjami ale sprobuj noobie ich obczaić o co im chodzi... NO ALE COZ CIPY TAK ZROBIA I NIC NIE PORADZIMY WIEC PO CO TA GADKA? A magom radze czekac z nadzieja na lepszy dla nich next update... |
|
![]() |
![]() |
#288 |
Zbanowany
|
![]() A to moja klawiatura, i jak mi się ich decyzje nie podobają to jak najbardziej mogę sobie je krytykować, zwłaszcza jak mi jakieś palanty pierdolą, jak to szybko wbija się 80 magic i leje dragi z SD. Kurwa, wbij sobie super szybko knightem 9 magic, 200 level i na*******aj we wszystko z exori, też będzie szybko.
Wybaczcie mi moją frustrację, ale za dużo stron tematu przeczytałem naraz i się we mnie zebrało. Pozdro. |
![]() |
![]() |
#289 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Cytuj:
wow ale sie rozpisałem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() jak knight potrafi tak przywalic jak teraz to sorca powinni zostawic takiego jak byl przed update , bylo by sprawiedliwie , i ja bym tyle walil i ty
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Płockowo City
Imię: Gall anonim :P
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 130
Skille: zmienne
Poziom mag.: 7
|
![]() To najlepszym wyjsciem byloby tak co pol roku pogarszanie innej prof
![]() Polepszyli knightow - weri gud bo ja knight Ale po cholere tK POGORSZYLI magiczne profesje ![]() ![]() A pozatym nie klocic sie tak dopoki nie wejdzie update bo jeszcze sie wszystko zmieni ![]()
#292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2007
Lokacja: Gorzów
Imię: Tiran Valdis
Świat: Refugia
Poziom: 75+
Skille: 79+/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Omg krystek nie pisz juz nic bo mi sie zal ciebie robi :/
|
![]() |
![]() |
#293 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Krrystek
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
Wyobraz sobie knajta z przed update ktory nad chodzi z 3 razy mniejszym hp , z 3 razy mniejszym capem i z ogromnym waste .... tak to wlasnie sorc po tym update
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
|
![]() CIPy mowią, że teraz w większym stopniu będzie sie liczył m lvl (u magów), i że to niby dlatego, że knightom/palkom liczą sie skille. OK. TYLKO, ŻE JAK DO KURWY NEDZY MAM WBIC 75-80 mlvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Imię: Koozakos
Gildia: Bravelions
Świat: Honera
Poziom: 129
Skille: 92/86
Poziom mag.: 8
|
![]() przy kazdym update placzecie.. o.O bedzie dobrze
moim zdaniem mogli zostawic magow a wzmocnić jedynie kine i palla, no ale coz zobaczymy co z tego bedzie ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Świat: Antica
|
![]() Mam pytanko... czy wie kots od jakiego lvla beda te bronie? Widze tutorow na forum wiec licze na odpowiec Thx z gory
![]() Pzdr Gra'v |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Niestety ale wiele osób sieje tu straszne ploty i nie potrzebnie się martwi..
Otóż Knight jak i palek (nawet 150+) nie walą non stop po 200+, tak jak teraz czasem za 20 czasem za 10.. tyle że większa średnia dmg która i tak nie jest jakaś porażająca... nie ma co płakać. P bolty mają dosyć wysoki dmg ale nie mają kosztować 6 gp tylko około 300 jak nie więcej. Cipsoft wiedział że pojawi się ogromny "bunt" ms i ed.. to zrozumiałe, po update na 7.6 liczba ms i ed drastycznie wzrosła i dziś widać tego efekty, stojąc w dp lub patrząc na liste online widać tylko MS MS MS MS MS MS MS MS ED ED ED ED Przynajmniej teraz 150 ek nie złoży się z combo gfb nie widząc nawet 1 przeciwnika.... |
![]() |
![]() |
#299 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Arthur-Mystic Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 170
Skille: 101/78
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
80lvl trzeba mieć
![]() 17:38 Drakon Rex [38]: po ile chodza wormsy? 17:38 Jarkoz Warrior [51]: 2k chyba 17:39 Morderff [40]: w cd action widzialem za 19,90 |
|
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Lokacja: Thais
Profesja: Knight
Świat: Selena
|
![]() Ja jestem za updatem,gdyz poprostu chuj mnie strzela jak mnie pkuje jakis 30 ms/ed.
Ja sie w niego prawie nie wbijam a jak juz to 40 max a on we mnie po 20-25 z wanda + po 40 z Eksori Wis na ture wychodzi 40:6-70 Zakladajac ze trafie.... |
![]() |