![]() |
#321 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() wiecej ss'ow
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Imię: Kuba Legendarny Palladyn
Profesja: Paladin
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 185
Skille: 105.84
Poziom mag.: 24
|
![]() chciałem przeczytać wszystkie posty zanim się wypowiem ale niestety nie dałem rady głupota innych mnie powala
![]() aaa zapomnial bym o druidach ktorych tez uwalili a oni byli słabsi od sorko ... no ale cieszcie sie bedziecie lepsi gz dla was !!! ...... <zal> licze na to ze mnie pojedzieci i udowodnicie tym samym jak to z polskiego nooba jest wyborowy idiota xD @milibi rox XD Ostatnio edytowany przez KLP - 15-06-2007 o 00:11. |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() elo. mam pytanko przepuszcza ktoś kiedy będzie test server login dla wszystkich otwarty?
|
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Mój pokój
Stan: Niegrający
Imię: Falcor Rengara
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brak :(
Świat: Refugia
Poziom: 88
Poziom mag.: 62
|
![]() Pytanie do tutorów !
Wiadomo Wam cos o Tescie dla zwyklych graczy? |
![]() |
![]() |
#325 |
Zbanowany
![]() |
![]() z tego co pamietam to zadko zdarzal sie open TS przy letnim update
@down był ale od 2 lat nie bylem na letnim i co sie pytam to ludzie twierdza ze nie było. A stare dobre czasy to dla mnei tibia 6 - 7.4 ![]() Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 15-06-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Imię: Lenro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gotti Academy
Świat: Menera
Poziom: 70+
|
![]() byl nie raz... za starych dobrych czasow
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() Skonczcie -.- temat 1 dzien 33 strony spamu powinni zamknac ten temat jak wam niepasuje idzcie sie powiesic czy zrobcie co chcecie ale niepiszczie tu tyle spamu ! co chwile napisane jest to samo na kazdej stronie jest post z wymaganiami lvlowymi broni odpusccie sobie nic nieporadzicie na ten update bo niezalezy od was tylko od cipsoftu
co do ms/ed sam gram ms i wisi mi co zrobia trzeba bedzie sie przyzwyczaic do nowego stylu gry CLOSE THIS TOPIC PLX
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Tu
|
![]() czytalem caly teamt ale nie dowiedzialem sie nic o:
Knight Axe Fire Axe Dwarven Axe nowych axe do 50lev~ ;> |
![]() |
![]() |
#329 |
Guest
|
![]() ktos tu napisal ze 200ek+ ze skillami 90 bedzie mogl bocic na dragach jak na rotach, a teraz to co mamy? od 130lvla blackd vis hunter i jazda na dragach sorki jada
|
![]() |
#330 |
Zbanowany
![]() |
![]() mnie to tam wisi i tak lvl pewnie spełniam
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2007
|
![]() podsumowywujac wszyscy se poradzimy jednym bedzie trudniej drugim latwiej (poprostu zycie ) narazie nie ma sesu sie klucici bo i tak prawda lezy po srodku, a wszystko sie rozstrzygnie po up. interesoja mnie nowe fotki potworkow broini itp wsumie wszystkiego co nowe to ma ses cos zobaczyc a nie gdybac bez sesu. a rare itemy to podrozeja (mpa) na 99% nie bedzie mialo juz tej samej ceny wieksze koszty zdobycia wiecej sd i wiecej uhow NO HYBA ZE PUJDZIE 1 KINIO SIO NO I Z 3 PALKI WALACE Z P BOLCOW LACZNIE 600-900 NA TURE Z P BOLCOW DEMON PADNIE ZA 600 GP I JAKIES MF badzmy realistami ide spac sory za wszystkie bledy
WIECEJ FOTOSOW PROSZE xD |
![]() |
![]() |
#332 |
Zbanowany
![]() |
![]() te p-bolce napewno nie beda tak tanie, tak pewnie zroibli na test server
|
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: nieopodal KSZACZKA !!!!111
Imię: *Akila?*
Gildia: Hail Sabbatemia
Świat: Solera.
|
![]() Moze i glupie pytanie ale od ktorego lvl mozna bedzie uzywac War Hammera? (tylko prosze nie 55
![]()
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() @up
55 albo 60 |
![]() |
![]() |
#335 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Garen
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 141
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() czytalem gdzies wyzej ze magiczni musza sie nameczyc by wbic mlvl a knighci ida potrenia miesiac i maja luz
zakladajac ze gramy legalnie knight na pvp by potrenic musi zaplacic magicznemu za postawienie monka, a jesli takiego nie ma lub gra na non pvp musi stac caly czas przy kompie bo slime naprawde szybko pada, a na ghoula przed 130lvl raczej nie pojdziesz bo za wolno sie leczysz. W trakcie expa skilli niewiele wchodzi magiczny by trenic moze poprostu stac afk nie bojac sie niczego (non pvp) lub na pvp zchowadz sie gdzies ladnie i raz na 5-15 min podejsc podjesc i szczesiwie klepie mlvl, do tego w trakcie expa pije mfy co sprawia ze mlvl na huncie rosnie baaardzo szybko (1,5h hunta 10 bp manaskow i juz 3-5% mlvl wlazi na ~63mlvl) magiczni expiac trenia sie zara biajac na runach trenia sie knight na exp musi poswiecic osobny czas i na train osobny mimo ze jestem knightem uwazam ze dmg magicznych zostal za bardzo oslabiony, co najprawopodobniej zostanie naprawione do tychczas magiczni musieli sie pomeczyc do 60-70 lvl a potem zaczynalo isc blyskawicznie exp knightem caly czas byl zmudny i monotonny ta postacia gram dopiero 6 miesiecy, 2 miech train i 4 miech expa w axe jestem 17 lecz jakis 50 lvl jest 9 i wali mocniej odemnie.... moze same bronie od okreslonego lvl rozwiazalyby problem lecz zawze z utesknienem patrzylem na magicznych w tombie bijacych wiecej odemnie, chodzacych na gsy, hero i zbijajacych kokosy na silkach i red clothach ( sa po 5k na harmonii) u nich duza role gra szczescie, raz wyciagna 1 innym razem 10, ja huncac na of/arena(jeszcze nieoplacalne)/malpy (do 15k na full cap) musze wiecej czasu spedzicc by zarobic na to wszystko zawsze przed update byly nazekania tym razem tez sa ale jesli ktos jest dobrym graczem to szybko sie przystosuje do nowych realiow i zacznie wymiatac jeszcze lepiej niz przedtem |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik forum
|
![]() Wszystko fajnie Update podoba mi sie
![]() Ale co z Anni ? w 4x Knight jak bursty maja zalerzec od dista to jak kngihtci beda robic anni ? ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: nieopodal KSZACZKA !!!!111
Imię: *Akila?*
Gildia: Hail Sabbatemia
Świat: Solera.
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Mój pokój
Stan: Niegrający
Imię: Falcor Rengara
Gildia: Brak :(
Świat: Refugia
Poziom: 88
Poziom mag.: 62
|
![]() A dobrze wam tak kurwa... teraz musicie zabrac sorca albo palla ktory teraz i tak gowno uderza z SD wiec macie problem!
|
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2007
|
![]() ani bedzie taki ze bedzie jeden kinio z av nawalal i jakis palek do tego a reszta sie uha no chyba ze da sie zucac wasza bronia i sie uhac jednoczesnie wsumie dobre pytanie jakies sposob jest na banka
|
![]() |
![]() |
#340 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Garen
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia