![]() |
#341 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Slimy rox xd
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#342 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
No boje sie tymbardziej ze na moim servie wogole niema pala 100+ albo jest jeden ![]() |
|
![]() |
![]() |
#343 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Myszoon
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
|
![]() Doradźcie mi. Mam 43 sorca w tym tygodniu chciałem kupic pacca ale jak przeczytałem info z testa to zwątpiłem. I tu małe pytanie do tutorów (poniżej 60 lvlu ofc sorcow/druidów) : Czy odczuliście jakies duze/małe/średnie/ogrromne zmiany w hitach ??
Wsumie to pisało, że na tym lvlu nie odczuje zmian ale ja nigdy cipkom nie wierzyłem. |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Ta Pal z p boltów będzie walić.
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() Dobra... Chciałbym wiedzieć od którego lvl można będzie uzywać BS
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Świat: Arcania
|
![]() Skoro hity sorców są rzeczywiście takie słabe to przecież jest jest jeszcze czas żeby je zmienić... Przecież po to jest test serwer żeby wykryć takie rzeczy. Myślę że Cip posłucha graczy i zwiększy hity magów, tak jak to było np. z expem za wiwerne w zimowym update - gracze stwierdzili że jest za łatwym potworem i daje za za dużo expa (600) więc zmniejszyli tą liczbę do 515.
|
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Cipsoft ostatecznie pozbył się farm druidow i sorkow. Niby magowie beda duzo pizgac z runek ale to nie zastapi kupcow w psoatci palkow i knightow. Wiec szykuje sie maly krach. Czas sprzedac zapasy hmm/sd/uh/gfb itp.
|
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2007
|
![]() no faktycznie na twoim swicie nie ma szlu z palkami xD niewiem palek okolo 130 lev da rade ani zrobic wiec i to jest dodatkowa przeszkoda podnoszaca trudnosc no chyba ze 100 lev i posiedzi na hero i nazbiera z 3 bp Might Ringow niewem sam ciekaw jestem ani ale to dopiero za miesiac bo jeszcze deczko ponad 20 lev zostalo
|
![]() |
![]() |
#350 |
Blondynka
|
![]() Bright sword jest od 30 lvl... Na szczescie...
![]() |
#351 |
Guest
|
![]() Jak bs od 30 to f axe od ktorego
![]() |
![]() |
#352 |
Blondynka
|
![]() Nie wiem... Sprawdzilabym, lecz... Albo o jeden dzien, albo o 1,5h za pozno zdalam test na tutora (bo nie wiem czy liczy sie od save czy od okolo polnocy)...
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
|
![]() Godzinka w plecy ale wszystko przeczytalem
![]() W h*j się ciesze wkońcu Kinio bedzie zadawal przyzwoite ciosy , a exori wkoncu bedzie zadawac ciagle tyle samo ![]() ![]() Koniec 10 lvli z gs'ami od kumpli Koniec pkowania przez 20 +/- lvlowe postacie magiczne Koniec visowania wszystkiego co sie da ![]() Nowe Czary , Nowe Bronie można czegos wiecej chciec? @Do Dzieci neo (nasi kochani sorcowie co sie tutaj tak pieknie o tym upie wypowiadaja ) @ Co kur.. narzekacie? dalej bedziecie walic wiecej niz kinio ,zarabiac na runkach . Nie podoba sie wam ze teraz kinio bedzie mogl sie bronic jak go napadniecie? Teraz zacznie sie roczna epoka Knightow i Pallkow , wiecie dlaczego roczna ?? Bo zapewne w nastepnym letnim updacie dostaniecie 50-60 wand/ rod ktory bedzie walic po 100 , jakies nowe czary , nie podoba sie?? nie musicie grac w tibie nikt sie nie poplacze jak odejdziecie ; ![]() ![]() ![]() @ Co do ani 4 kiniow pojdzie i bedzie walic z nowych czarow ![]()
#354 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: Żory / Londyn
Imię: Zbyszek Czarodziej
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Purple Fire
Świat: Calmera
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Zbyszek_Czarodziej - 15-06-2007 o 00:58. |
|
![]() |
![]() |
#356 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
prosimy o bana dla nooba.. -.- i co srasz teraz zes sie meczyl tyle czasu z magicznym charem ? ZAL! Jak nie umiesz juz grac to wypad powiedzialem jasno ale juz... zal mi was dzieci... macie 40+- lvl drutkow / sorcow i kozaczycie az zaczniecie w dupe dostawac w tedy pyskowki itp. Sam bylem ownerem 61 ms lecz po takim upie najwyzej sd na sell bym nim robil.... a zrobilbym knighta.... nie rozumiecie ? Najlepiej na acc miec zrobione 4 profesje kazda inna na kazdy up date. Jak jestescie tacy tepi zeby tego nie rozumiec to wspolczuje. Nara. |
|
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Bambik
Świat: Iridia
|
![]() Mnie zastanawia jak beda wygladaly hunty po updacie , hity magow sie zmniejsza z run ... To chyba bedzie wiekszy waste np. na demcach :X
Ostatnio edytowany przez pawel1992 - 15-06-2007 o 01:12. |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
|
![]() @Caelhan
LOL. Koles ale mi ciebie jest zal. Jaką neostrade dostałes na komunie ??A przypomniec ci kto płakał 2 miechy temu nad losem knightow ?? |
![]() |
![]() |
#359 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: Żory / Londyn
Imię: Zbyszek Czarodziej
Gildia: Purple Fire
Świat: Calmera
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
@ co do huntow teraz bedzie taki wastle ze wkoncu ceny moze podskocza w gore p; bo nikt niebedzie huncic demonow etc Ostatnio edytowany przez Zbyszek_Czarodziej - 15-06-2007 o 01:04. |
|
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() @pawel1992
no raczej ![]() |
![]() |