![]() |
#401 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 59
|
![]() Cytuj:
okolo 500+ w draga z SCA i zdazyly mu sie juz 2x takie hity a bil tylko chwile te dragi bo potem poszedl ogladac nowe miasto, arene, itp. |
|
![]() |
|
![]() |
#402 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Cytuj:
a) znajomy tutor to Seromontis który nie wiadomo jak potrafi ukrywac swoje skile 200/200, by nie doszły do wiadomości innych b) tutor chyba na ots... idioto Zresztą oglądałem photoski na necie to 145ek ze skilami 90/87 z Avengerem walnął max hita 320 Ostatnio edytowany przez Goldscorpion - 15-06-2007 o 09:02. |
|
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
|
![]() widać że jestes przykladem zalosnego knighta ktorego obchodzi tylko wlasna korzysc i teraz bedziesz opowiadal niewiadomo jakie rzeczy ze knight nawet po tym update bedzie pokrzywdzony bo sorc bedzie lepszy itp.
pierdolenie i tyle. Pokazany na ssie jest MS na 194 bije z energy wave za 359 to dopiero smieszne. zaluzmy ze walnol min. to i tak okolo 200 mniej niz teraz wali swoje min. |
![]() |
![]() |
#404 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Imię: Ksen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 159
|
![]() Cytuj:
Kina 206 lvl skill 93 bron to avenger hit w warlocka 450 (rowne 450) wiec nie wiem koles co ty gadasz widac ze nie mozesz uwierzyc w to co widzisz i slyszysz
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Druid Ivan
Profesja: Druid
|
![]() Jezu, wy się tak podniecacie... Przecież wiadomo, że zmienią te hity, po to jest ten test, nie? Przecież to nie jest normalne, aby tak obniżyć magów, nie?
![]()
#406 |
Użytkownik Forum
|
![]() moim zdaniem zamiast obnizac powinni podwyzszyc sile magow aby dorownala knightom bo teraz na 100 bedziemy bic z visa za 180 a knight na tym samym lvlu za okolo 400
|
![]() |
![]() |
#407 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Zresztą dobra ja poczekam do update i sobie wszystko wyjaśnimy
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#408 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
A jakie statystyki ma ta Enchanted Spear?
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bambik
Świat: Iridia
|
![]() Ludzie bez obrazy , ale czym wy sie podniecacie !!
Ze na TS coś jest , to nie znaczy, ze w rl tibi tez bedzie, oni specjalnie zrobili niektóre rzeczy, zeby latwiej sie na TS gralo, przetestowale rozne rzeczy, a te red stary to pewnie bedzie jakis rar z areny wiec nie gadajcie bzdur jak to bedzie, ze jestescie udupieni albo sie cieszycie bo gracie knightem jak jeszcze UPDATE NIE BYLO ![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. chodzilo o hity za okolo 500 3. Jezeli nie zmienia tych hitow to knight i pall beda huncic kazde potwory solo nie tracac przy tym za duzo kasy. gra wtedy nie bedzie miec zadnego sensu bo bez jakiego kolwiek wysilku zabijesz wszystko juz na 100 lvlu solo |
|
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeciez najci nie wala caly czas po 400. srednia obrazen jaka zadaje wacha sie w granicach 50-100. sorca na moim 150-200 (vis) to jest prawie 100% , a z wisa walisz szybciej niz melee. A te "400" nie jest wcale za darmo nie liczycie uh jakie musze tracic bijac takiego draga? nie liczycie ile musialem wydac na ta bron ktora zadaje takie obrazenia.
#412 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a takie obrazenia z vis pewnie beda na 150 lvlu Ostatnio edytowany przez Demonq - 15-06-2007 o 09:28. |
|
![]() |
![]() |
#413 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Zeal Kingdom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hern Protektas
Poziom: 24
Poziom mag.: 20
|
![]() I dobrze wam tak vis'owcy. Jedynie z vis'a jedziecie, nawet nie pamiętacie czasów kiedy różdżek nie było i się z BS'em lub SS'em chodziło. --'
Jesli tak lubicie sorc'ow to nimi grajcie, a nie, że teraz sorc mam kryzys(tak jak knight miał) to tibia jest be. LOL, a to mnie zniszczyło. Cytuj:
Jeśli mówisz TAK update i wnerwiają Cię magowie i druidzi, którzy myślą tylko o sobie (o postaciach magicznych) i chcą tylko robić PG( a nie grają dla zabawy), skopiuj to do swojej sygnatury !!! BTW. Sam też czasami gram druidem (i fajnie się gra) ![]() Ostatnio edytowany przez Erytreja - 15-06-2007 o 09:33. |
|
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
|
![]() już widze ten waste moim drutem (do tego jest najgorszą profesją)...
to przesada, że knight zużywa 5 uhów na demka (porównajcie ile sd trzeba by było zużyć żeby ubić demona a co dopiero po tym update) lubie wszelkie zmiany, update podobał mi się zanim to zobaczyłem, te hity - są zj****, chcieli pewnie wyrównać obrażenia knighta do sorca i to zadarmo wali... mam nadzieję, że cipsoft wie co robi i wszystko się wyjaśni bo nie wyobrażam sobie jak knight dorównuje potęgą ofensywną magowi w pvp albo p bolty tak samo, 6gp (???) ja mam 20 p boltów z wyvern i się z nich cieszyłem ;/ Mam nadzieję, że Cipsoft wie co robi. |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
|
![]() to mozesz chodzic z bsem lub ssem nikt ci nie broni
i nie musisz tez bic z visa to nie obowiazek OMG !! |
![]() |
![]() |
#416 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Bambik
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Jakos knightcie tak nie ryczeli jak niektorzy teraz , wzieli sie za siebie trenowali expili , bo mieli nadzieje, ze bedzie lepiej. I stalo sie jest lepiej ! Ale to tez sie kiedys skonczy ; ) Wiec bez obaw , i tez sie nie poddawajcie ps. Sam gram MS i mi sie update podoba ![]() |
|
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Zeal Kingdom
Imię: Hern Protektas
Poziom: 24
Poziom mag.: 20
|
![]() Wam sorc'e jest i tak dobrze. Szczerze mowiac zdyskryminowali druidow, ani wave'a zadnego, tylko jakas exura sio za 70 many to jedyny przywilej druida...BTW. exevo flam hur lub exevo pox hur albo i oba powinny byc dla druta bo to sila natury.BTW2. Exevo pox hur sam wymyslilem, nie ze jestem jakis noob z ots'a...
Jeśli mówisz TAK update i wnerwiają Cię magowie i druidzi, którzy myślą tylko o sobie (o postaciach magicznych) i chcą tylko robić PG( a nie grają dla zabawy), skopiuj to do swojej sygnatury !!! BTW. Sam też czasami gram druidem (i fajnie się gra) ![]() Ostatnio edytowany przez Erytreja - 15-06-2007 o 09:41. |
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: katowice
Imię: zabujca max 1owner :)
Gildia: Zaleze Team
Świat: Danera
Poziom: 142
Skille: 96/90
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() nie wszystko naraz druidzi tez sie doczekaja
![]() wiecej SS bo tu nudy |
![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Warszawa
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() @up od ss ten temat
#420 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
te srenie obrazenia najta to na moim lvl. a pamietajmy tez ze juz nie powala sobie z hmm po 150. zabrali mi to. i dobrze bo nie jestesm jakims czarodziejem.