Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-06-2007, 23:53   #441
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 118
Domyślny

he ? Runy kupilem w venore...

Arm jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-06-2007, 00:04   #442
gienkos
Guest

Domyślny

Jak mowiliscie o hakowaniu to przypomniała mi sie ciekawa rzecz jaka jest w innej internetowej grze - Runescape 2. A wiec tam tez jest bank, ale zeby cos pobrac z banku trzeba wpisac PIN. Pin ten sie wpisuje na klawiaturze wyswietlonej na monitorze, po nacisnieciu powiedzmy na tej klawiaturze litery [A] w tym samym miejscu pojawia sie inna cyfra/litera , mozna by bylo cos takiego nawet zrobic przy wpisywaniu passow wtedy watpie ze powstalby taki keylogger zeby to załapał ale to tylko moje zdanie.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 00:19   #443
Amirez
Użytkownik Forum

Amirez's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arm Pokaż post
"ok" jak narazie to wy siedzicie na statkach, ja kupilem wlasnie 2 charami blessy, runy, ringi i all... --

Bo oni nie musieli kupowac bless a runy mieli z waszych dedow ;] wiec wiesz nie ma czym sie chwalic
Amirez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 00:29   #444
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica

Imię: Lindlay
Poziom: 118
Domyślny

ty chyba nie wierzysz w to co piszesz.. i jaki ma to zwiazek z tym, ze bez problemu sobie to pokupowalem, he ?

Arm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 00:43   #445
Inst
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 01 2007

Domyślny

Ta super zajebioza mr.lindlay. Kupiles runy, blessy etc. I co? Jakos nic nie zdzialales przy pierwszym open battle. Pisac posty i "pierdolic" wokol kazdy potrafi. Cwaniakoles, pisales ultimatuj na tibia.com i co z tego wyszlo - nic! Szczerze mowiac, tyle pieprzenia z Twojej strony i gowno wyszlo. A kazdy obojetny open macie podupie. Z reszta za chwile i tak znow powiesz swoja najwieksza warszawiacka filozofie...

Bez kitu, ale zobaczymy czym zaskoczysz tym razem.
Inst jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 00:43   #446
SnoziSF
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
ty chyba nie wierzysz w to co piszesz.. i jaki ma to zwiazek z tym, ze bez problemu sobie to pokupowalem, he ?
Napisales " to wy siedzicie na statkach "...a po co mamy wylazic skoro to nie my padalismy i run/blessów kupowac nie musimy - chyba o to mu chodzilo.
Poza tym, nie bedziemy za wami biegac po kazdym waszym wyjsciu kratke za pz.
SnoziSF jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 01:00   #447
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SnoziSF Pokaż post
Napisales " to wy siedzicie na statkach "...a po co mamy wylazic skoro to nie my padalismy i run/blessów kupowac nie musimy - chyba o to mu chodzilo.
Poza tym, nie bedziemy za wami biegac po kazdym waszym wyjsciu kratke za pz.
Widze ze stales sie strasznie wyszczekany choc nie pamietam zebys na tym serwie osiagnal cos wiecej poza fragiem na Tetuni. Badzmy szczerzy jestescie tylko dodatkiem do dpft to cale wasze SF wiec nie cyn mi tu na forum bo nie masz podstaw. Kazdy open Sf vs TTT skonczyl by sie pogromem wiekszym niz ostatni battle. Grozni to wyjestescie jak sie wbijecie na tyly ustawionego dpft i to wszystko czym mozecie "zagrozic". Pobadz tyle u wladzy nad serwem co Lind to pogadamy, bo narazie twoje zaslugi jak i status na tym serwie nie wykraczaja poza range "Pastucha".

Ostatnio edytowany przez Aro aka papa - 16-06-2007 o 01:04.
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 01:09   #448
Inst
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa Pokaż post
Widze ze stales sie strasznie wyszczekany choc nie pamietam zebys na tym serwie osiagnal cos wiecej poza fragiem na Tetuni. Badzmy szczerzy jestescie tylko dodatkiem do dpft to cale wasze SF wiec nie cyn mi tu na forum bo nie masz podstaw. Kazdy open Sf vs TTT skonczyl by sie pogromem wiekszym niz ostatni battle. Grozni to wyjestescie jak sie wbijecie na tyly ustawionego dpft i to wszystko czym mozecie "zagrozic". Pobadz tyle u wladzy nad serwem co Lind to pogadamy, bo narazie twoje zaslugi jak i status na tym serwie nie wykraczaja poza range "Pastucha".
Jezeli byli na tylach za dpft, to czemu sporo fragow jest od SF ? Daj spokoj, bo sam nie byles nigdy wielki na serwie. Ja to przyjmuje z beka, ale rozbawiles mnie tym postem.
stary 16-06-2007, 01:16   #449
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inst Pokaż post
Jezeli byli na tylach za dpft, to czemu sporo fragow jest od SF ? Daj spokoj, bo sam nie byles nigdy wielki na serwie. Ja to przyjmuje z beka, ale rozbawiles mnie tym postem.
Latwo trafic fraga jak 1 osobe klepie 5-6 typa a tak to wygladalo w koncowej fazie open.

PS. Wielki nie ale efektywny:>
stary 16-06-2007, 01:17   #450
Wiatrak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2004

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Wiatrak ma numer GG 2733780
Domyślny

tak tylko przypomne ze to nie dpft szukalo zamieszania, powinniscie sie liczyc ze ktos do was dolaczy a ktos do dpft, a teraz wielkie plakanie bo ich bylo 10x wiecej.
Wiatrak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 01:19   #451
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiatrak Pokaż post
tak tylko przypomne ze to nie dpft szukalo zamieszania, powinniscie sie liczyc ze ktos do was dolaczy a ktos do dpft, a teraz wielkie plakanie bo ich bylo 10x wiecej.
A kto placze? ja tylko stwierdzam fakty...przed bitwa wiedzielismy ze jest ich wiecej ale cisnienie bylo wieksze niz zdrowy rozsadek, osobiscie bylem przeciw ale rozkaz to rozkaz.
stary 16-06-2007, 01:26   #452
Inst
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
A kto placze? ja tylko stwierdzam fakty...przed bitwa wiedzielismy ze jest ich wiecej ale cisnienie bylo wieksze niz zdrowy rozsadek, osobiscie bylem przeciw ale rozkaz to rozkaz.

Ciekawi mnie jaka by byla Twoja wypowiedz jak by SF do was dolaczylo, albo inna mocniejsza gildia. Wojna to wojna, byliscie cwani, ze rozpierdolicie cala arcanie i co? Jeszcze raz pytam co? Skoncz Aro z Twoimi filozofia, bo zaraz padne na ziemie ze smiechu. Tak naprawde, to jeden wielki zal dupe sciska i tyle. I skoncz pierdolic o cisnieniu jakims i zaraz dopiszesz, ze adrenalina, bo nawet nie bylo Cie widac na openie, pewno biegales z boku wykopujac lopata scaraby, albo siedziales na piramidzie w pz. Czekam z niecierpliwoscia co wydumasz, zeby mi dopiepszyc.
stary 16-06-2007, 01:29   #453
Wiatrak
Użytkownik Forum

Domyślny

twoj "lider" na kazdym forum zazanczyl ze to nie byla bitwa ttt vs dpft tylko ttt vs 3542365129517 gildii i tylko dlatego przegrali
stary 16-06-2007, 01:34   #454
Miku
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek

Gildia: Heat
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiatrak Pokaż post
twoj "lider" na kazdym forum zazanczyl ze to nie byla bitwa ttt vs dpft tylko ttt vs 3542365129517 gildii i tylko dlatego przegrali
a klamie? ;> zgranie u polowy memberow w dpft/sf jest tak samo chujowe jak u polowy hiszpanow w ttt.
bez przydupasow byloby ciekawiej ;>

Ostatnio edytowany przez Miku - 16-06-2007 o 01:36.
Miku jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 01:39   #455
Wiatrak
Użytkownik Forum

Domyślny

gdyby babcia miala wąsy to byłaby dziadkiem, gdybac zawsze mozna nie nazywalbym ich przydupasami tylko dlatego ze dolaczyli do wojny, rownie dobrze mogli poprosic o invite all do dpft i walczenie jako jedna gildia tylko po co
stary 16-06-2007, 01:40   #456
SnoziSF
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 06 2007

Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Ja mu tylko wytlumaczylem to czego nie zrozumial z posta Amireza. Wiesz, nie bede walczyl u boku hiszpanów, ktorzy nawet po wygranej by mnie wyjebali z tego serwa. Dlatego czy Ci sie to podoba, czy nie, jestem z polakami.
SnoziSF jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 01:46   #457
Inst
Użytkownik Forum

Domyślny

Snozi, nie ma sensu pisac takiego czegos, bo pan Aro aka papa jest i tak w kazdej kwesti madrzejszy i zawsze odpowie Ci swoim "widzimisie"...

Tak czy owak, bedzie jak w zimowej wojnie a pan Aro aka papa, moglby juz dopisac do swojego nicku "papa z arcanii" ... ah, pozostaje sie przerzucic na Lesne Ballantimes'y (Lesny Dzban) i cieszyc sie zyciec, a nie spedzac pol dnia przed 17-19' monitorem. Szkoda tylko, ze nie potrafisz odpowiedziec mi ciekawym postem...

(btw; moze sie zabawie w lindlay'a? [ L E G Ł A W A R S Z A W A ! ]
stary 16-06-2007, 01:50   #458
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005

Domyślny

1.
Wszyscy cwaniakujecie na forum a tak naprawde wiekszosc z was podaje sie za anonimow... wiec nie rozumiem wogole takiej dyskusji na forrum... ( jako anonim tez moglbym kozaczyc ) ^.-.

2.
Zamiast sie wyzywac lepiej poczekac na dalszy ciag wydarzen... byc moze za nie dlugo sie cos wydarzy?

3.
Ma ktos filmik z tego opena? jesli tak prosilbym o linka ( moze byc napisane w PM...)
stary 16-06-2007, 02:18   #459
Xefuron
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 04 2006

Imię: Xefuron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Unbeatens
Domyślny

Cytuj:
A co jesli ktos ma dynamiczne ip ? To bez sensu pomysl ;] btw. slyszalem ze mieliscie dzisiaj fajna pobudke
Odpusc sobie z ta pobudka.
Fose juz maxymalnie popier***** ?
Xefuron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 09:06   #460
Odessa
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 06 2007

Domyślny

Cytuj:
. Kazdy open Sf vs TTT skonczyl by sie pogromem wiekszym niz ostatni battle. Grozni to wyjestescie jak sie wbijecie na tyly ustawionego dpft i to wszystko czym mozecie "zagrozic".
E skoro ludzi z Sf jest 30 was 70 i prawie wszystkie najwieksze lvle na arcani rozłożone są na 2 gildie to czego Ty oczekujesz od Silver... A działajac z DPFT wcale SF sie tak źle nie prezentuje. I nie pierdolcie ze bylo TTT vs.5327889 innych gildi bo to jest żałosne. Chcieliscie wojny wypowiedzieliście ją więc przy okazji każda z innych gildi może jesli chce dołączyc do wojny a to ze więcej osób jest z DPFT to chyba przedstawia ze mimo wszystko mają większe poparcie na serwie. Takie są uroki wojny... Co wy byście chcieli open przykładowo 40 vs.40 bo wtedy była by was równa liczba....
Odessa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania