![]() |
#621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() @TibiaToDno
no właśnie tak myśli połowa ludzi grających w tibie... logiczne było że zmniejszą hity palków i knightów, do tego palek nie ma możliwości zrobienia combo więc jego hity były trafione w 10 poza assassin star... który i tak ma być drogi i będą mogli go kupować tylko ludzie z Full Assassinem Zauważcie że teraz palek może praktycznie liczyć tylko na dmg p boltów/boltów 150 RP dziś wali combo równe: 100 power bolt/infernal bolt + 250 SD = 350 Po update waliłby combo równe: 200 power bolt + 70 SD I co tak bardzo ulepszyli tych palków pod względem pvp? *ofc nie patrząc na assassin~~ |
![]() |
|
![]() |
#622 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Poziom: 1++
|
![]() Cytuj:
A w tej chwili jakie znaczenie w wojnach ma knight ???? i kogo to interesuje bo chyba nie sorców. |
|
![]() |
![]() |
#623 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() A w ogóle, to wnoszę, żebyś się zamknął, bo to już chyba twój 4-5 post w tym temacie, i 4-5 który przyprawia mnie o niekontrolowane napady śmiechu. Jak ktoś wyżej wczoraj zauważył - wczoraj hity z melee zostały zmniejszone, dokładnie o 15% jak twierdzi CIP, atak assassin stara natomiast obniżono do 65. Z kolei moc SD została nieco podniesiona (dodano coś a'la critical hit, czasem wejdzie znacznie mocniej niż zwykle - niemniej średnia hitów niewiele się zmieniła). Jak widać - piłka wciąż jest w grze, więc nie ma co lamentować. |
|
![]() |
![]() |
#624 | |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() Nie wiem czy ktoś o tym pisał ale:
Guido: Cytuj:
#### a tak sie fajnie gra knightem zapowiadała ![]() up: spóźniłem się
Ostatnio edytowany przez Ojciec Dyrektor - 16-06-2007 o 10:42. |
|
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Świat: Candia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Imię: Koko'Pall
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 12
Skille: 42/32
Poziom mag.: 4
|
![]() Yo mam pytanko co do tych wymaganych lvlów na bronie. Podobno, żeby użyć knight axe potrzeba 25lvl. I moje pytanie brzmi, czy jak będę miał k axe np. na 19lvlu to czy będę mógł bić z niego czy będzie to tak jak z różdżkami i wandami, że będą druidem nie będę mógł bić z wandów, czy poprostu obrażenia będą wtedy mniejsze.
Pzdr |
![]() |
![]() |
#627 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Zapędziłeś sie w kozi róg ;p a ja to teraz skrzętnie wykorzystam : Widziłem hity Pala po prawie 500 z magicznej włoczni w człowieka ofc ,a co do dostepności assasin starów to kupować fakt może tylko ktoś kto ma full assasin outfit ,ale powiedz mi kto powstrzyma graczy by ową amunicje kupowali im kumple którze ten outfit mają ... I teraz wyobraz sobie takiego pala na demonach ![]() Ale nie ma się co rozpisywać ,już teraz są powierdzone informacje ze rycek ma 15% obniżoną moc wzgledem wczorajszego Ts-a wiec wszystko idze w dobrym kierunku i niema sie co pieklić. |
|
![]() |
![]() |
#628 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2007
|
![]() Cytuj:
![]() mówie tylko o tym że np jak taki 200 sorc bedzie bił z sd tyle co teraz 120 sorc czyli 600 to jaki jest sens takie drogie runy kupować skoro knight takie obrażenia zada w 2 hitach nie bojąc się wcale o to że padnie bo przecierz ma durzo hp. jeszcze jedno mnie wnerwia w nowym update... bronie od lvla. czy nie uwarzacie że powinny być od skilla ? |
|
![]() |
![]() |
#629 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Wawa
Profesja: Elite Knight
Gildia: bez
Świat: Honera
Poziom: 94
Skille: 86/78
Poziom mag.: 7
|
![]() xD dziś na test servie pomniejszyli o 15% zadawane hity knighta i palla. Więc jescze może coś się zmieńić. ;p
|
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2007
|
![]() przy takich sd'kach to MDW znów bedzie musiał na warlockach siedzieć
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Świat: Arcania
Poziom: 1++
|
![]() Laiden-eN
Tu masz rację, też uważam żę bronie dla knightów powinny być raczej od skila ![]() |
![]() |
![]() |
#633 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#634 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Ab'dendriel
Imię: Prince almighty
Profesja: Sorcerer
Gildia: Punk team
Świat: Valoria
Poziom: 16
Skille: none/18
Poziom mag.: 12
|
![]() Cytuj:
1. Sorcerer zwany wymiataczem 2. Druid zwany uhmakerem 3. paladyn zwany uciekaczem 4. knight zwany blokerem lub najgorszą profesją w tibii nadchodzi era knightów i palków , wyrównianie profesji ![]()
Nie udowadniaj ludziom swojej wartości bo jeśli okaże ona się zbyt duża, będą ci zazdrościć ------- Dzisiaj, 00:46 Kerston Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: Wypier...!! Yyyy..., odejdź w pokoju. |
|
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Płockowo City
Imię: Gall anonim :P
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 130
Skille: zmienne
|
![]() ---skasowany---
#636 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Lord Trevour
Profesja: Druid
Świat: Furora
Poziom: 35
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
Prosze o odpowiedź ![]() |
|
![]() |
![]() |
#637 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Rzygoslav
Gildia: Holy Angels
Świat: Trimera
Poziom: 127
Skille: 19/27
Poziom mag.: 71
|
![]() Moim zdaniem to bedzie najgorszy update. Jak chcą wyrównywać postacie to niech dodadzą postacią magicznym wiecej życia , bo jak to będzie? Knight na około 100 levelu ma plus minus 1400 hp a druid ma około 640. Po update knight bedzie mogl zadać combo za jakies 400 hp ( z łapy + jakies exori czy coś) a druid musi tracić SD żeby zadać takie obrażenia. Uważam , że to po update gra postaciami magicznymi będzie żałosna tak jak cała Tibia... Jak się pchają w balansowanie postaci to niech to robią uczciwie we wszystkim , hp/obrażenia/cap itp. a nie tylko zwiekszanie obrażeń knighta/paladyna i zmniejszanie obrażeń magów. Mam nadzieje , że to co widzialem na róznych SS jeszcze się zmieni i CipSoft zrobi coś normalnego...
Bless |
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() @up
Teraz wsyzscy druidzi i sorce placza... a jak mieli ek przez 10 lat? 10 ek ze skillami 100/100 zadawal takie obrazenia jak 200 ek z takimi samymi skillami pomysl chwile i sie zastanow. |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Płockowo City
Imię: Gall anonim :P
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 130
Skille: zmienne
|
![]() Ale narzekają : O nieeeeeee nie bede bil 100 razy szybciej expa niz knight
by Tazaar Ostatnio edytowany przez Krzysiekkrzysiek - 16-06-2007 o 11:38. |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() Ja mam 140 ek i nie podobalo mi sie to ze bilem z hmm tak jak 50 druid czy sorc..... i ze ze skilami 90+ moge trafic chmurke w rata.... ALe jakos sie powoli gralo i teraz cos moze dla nas wkoncu wypadaloby zrobic
![]() |
![]() |