![]() |
#661 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rzygoslav
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Angels
Świat: Trimera
Poziom: 127
Skille: 19/27
Poziom mag.: 71
|
![]() Ide stąd bo wasza głupota mnie przeraża.
Bless |
![]() |
|
![]() |
#662 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: Żory / Londyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zbyszek Czarodziej
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Purple Fire
Świat: Calmera
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Zbyszek_Czarodziej - 16-06-2007 o 12:28. |
|
![]() |
![]() |
#663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
![]() i co chciałeś nam przekazać tym postem ? myślisz że będziemy płakać ? ty to byś chciał żeby dodali różdżki które mają demona na 1 hit, to by ci sie podobało... mógłbyś szybko expic i kozaczyć do innych profesji kto ty nie jesteś |
![]() |
![]() |
#664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Sir Manti
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 110
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() siemka mam kilka pytan odnosnie update
od ktorego lvl Guardian Hally - przeszukalem caly post nigdzie niema napisane czy nowe czary dla knighta pacc czy facc jakies nowe axe jak sa to jakie staty ? piszcie plx |
![]() |
![]() |
#665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() @up
Ku.r.....wa Poczekasz zobaczysz........ |
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Imię: Silestris
Profesja: Druid
Świat: Nerana
Poziom: 22
Skille: 14\21
Poziom mag.: 20
|
![]() Kłócicie sie tu jak dzieci,jeszcze nic nie wiadomo jak będzie,a wy już skomlecie.
Przecież to TEST SERVER,i napewno zmienia coś na nim,może i mnie troche update dobił,ale nie zamierzam konczyć gry profesją magiczna... I napewno bede grał nadal drutem,może i zarobie teraz jak nigdyś palle na desercie i siowaniu. Co do czego ta gra to rozrywka a nie jakiś waste.Giniesz to giniesz,spójrzcie racjonalnie to nie real life tylko graaa. |
![]() |
![]() |
#667 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dobra nazekacie, a teraz pomyslcie jak sorc expil 2 lata temu? do 25 lvl byla to folda albo jakies trole czy cos, a potem czekalo go expienie z hmm ktorych nie mozna bylo kupic w sklepie, expienie sorcem bylo trodne, paladyn byl najlepsza profesja, a sorcami grali tylko ci co potrafili i lubieli, po upie 2005 pojawily sie hordy sorcow ze wzgledu na ich PG, ci co grali sorcami dla przyjemnosci beda grac dalej ci co grali dla PG skoncza grac nimi
![]()
![]() |
![]() |
#668 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoko Tar
Świat: Pacera
|
![]() Wie ktoś może z tsa od którego lvla będzie avenger???
EDIT: Skazi nie panosz się tak, bo nie masz powodów. Czytaj sobie 70 stron tematu. Tak się powinno zachowywać tylko w sytuacjach, gdy temat wałkowany był już tysiąc razy Saints, dzięki za odpowiedź. Ostatnio edytowany przez Carlo - 16-06-2007 o 12:52. |
![]() |
![]() |
#669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
![]() jeśli dobrze pamiętam to na pierwszej stronie pisze
![]() 80 lvl trzeba |
![]() |
![]() |
#670 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() @up od 75
Boże ja was ludzie nie rozumiem, jak wprowadzili łamiące się speary ludzie przeżyli, jak z upa na upa udupiali paladynów to ludzie nie płakali tak jak teraz. Wprowadzili tibia easy mode(sorc/drut) ludzie nie płakali, ale teraz jak chcą to zmienić to nikt się pogodzić nie może, i dobrze! podbiegało do mnie 2 sorców na tym samym lvl albo i mniejszym i mnie na combo zdejmowali, to teraz zmiana. Te zmiany nie są znowu też takie boskie, zamiast z bełta i hmma uderzę tylko mocniej bełtem. |
![]() |
![]() |
#672 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() To w takim razie mamy na 10 stron tematu 10 razy pisac od którego lvl jest Avenger?
|
![]() |
![]() |
#674 |
Zbanowany
|
![]() Ja sie modle zeby wszystko bylo dla pacc np d lance 60 + Pacc bo juz mnie wkur***** teksty typu" TO DLA FACCCCCC XDXDXDXD DXDXDD DXD DX DX D XD XD DXD XDX D XDD DXD XD D X " to kup se pacc -.-
|
![]() |
![]() |
#675 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do jasnej anielki, przestańcie już gadać o upgradzie pallów i kinów oraz o pogorszeniu stanu sorca i druta!
To już szczyt wszystkiego, dopiero test server a wy już mówicie o wprowadzeniu takich zmian w życie tibijskie... Co zrobią to zrobią, to ich "działka". Może zamiast tego byście porozmawiali o dodaniu nowych terenów? |
![]() |
![]() |
#676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
|
![]() Wiem ze to mały off ale cóż, albert02 dał link niby do ss ale to była jakaś stronka z gladiatorem czy coś w tym stylu. Takie mały pytanie, czy to nie jest keylogger albo jakieś inne gówno ??
http://img180.imageshack.us/img180/889/testaservasum |
![]() |
![]() |
#677 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
EDIT: Cytuj:
80 EK - 1300 hp 1300 - 400 = dead? Omg, wyjdźcie trochę na dwór i przewietrzcie główki. /EDIT Ostatnio edytowany przez Soulmann - 16-06-2007 o 13:05. |
||
![]() |
![]() |
#678 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
xDDDDDDDDDDDDD hail PL! Mam do Ciebie pytanie ... wyszedłeś kiedyś z rooka ? ^.- mag: 5 hp + 30 mana + 10 cap = 45 kina: 15 hp + 5 mana + 25 cap = 45 pally:10 hp + 15 mana + 20 cap = 45 pacanie Ale mam dla Ciebie i dobra informacje. Zgadzam się ,że pomysł z dodawaniem większej ilości hp dla maga jest pomysłem poronionym ,i jego autor jest prawie takim cymbałem jak Ty . Nie obniżą magom siły o 50% ani o 30% jestem prawie pewny ze będzie to sporo mniej . |
|
![]() |
![]() |
#679 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() @up
Ja mam kilka pytań jak dopłynąć lub jak dojść do Svargrondu? Można tam sie dostać każdym statkiem który jest w mieście? Jaki ten kontynent jest duży?. Ile będę musiał wydać kasy żeby sie tam znaleźć? Czy na nowym kontynencie będą nowe questy? Ile wysp jest wkoło Svargrondu?? |
![]() |
![]() |
#680 |
Guest
|
![]() jeśli mieliby hp podwyzszyc magowi, to powinni tez cos knightowi i pallowi many wiecej dac bo weszlo wiecej czarow i bedzie na co wydawac mane
|