![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() mowisz o mnie ze jestem w ( ....... ) czy kiedys powiedzialem komus ze chce wladzy albo to zasugerowalem ? pewnie wiesz ze mam to gdzies a chce rownych zasad dla all a nie dla przydupasow typu ...... / nie podam nickow bo zabraklo by miejsca dla all /
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Nie mozesz ustalac zasad nie bedac przy wladzy, proste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Up
Pieprzysz za przeproszeniem i nic niewiesz... Masa podczas wojny mial 65~lvl Cybe 45~ oni niezabardzo znaczyli, znaczyli tyle ze Cybe gral na Xakanie, a Bartek na Wicce, chociaz gra Bartka na Wicce pozostawia wiele do zyczenia, bo nigdy nie mogl na tsa itp -.-, ale niewracajmy do tego. Tylko Hidek przestan pieprzyc, a poza tym dla tych co najezdzaja na Hespiosa ze jest z Olecka itp, to jakbys niepamietali on tez juz byl w Rebirth. @Sowi Ty tez jakies famazony gadasz, ze kto sie bal powiedziec cos o PA? Bo nie rozumiem co Ty jakims bogiem byles? No w sumie moze ty tak myslisz, pamietam jak gadales, ja ide na przynete solo jestem 94 elite knajt z xxx hp niezabija mnie, poszlismy na walke, padles na "hita" i mowiles to przez bota, to przez bota nie przestawilem, chce Ci tylko przypomniec ze niejestes bogiem i nigdy niebyles. A jesli jestes to pamietaj ze nawet bog moze krwawic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Finix fakt faktem jakby nie rebrith to by olecko tu nie gralo na serwie .. dobrze ze wprowadzili zbalansowanie postaci to troche przestaniecie kozaczyc jhak wam dmg z sd spadnie 3 razy xd .. rebrith wygralo wojne no i jak vu powstalo to kazdy wie ze wtedy olecko sie zwleklo na nebuli , zaczeli sharowac robic h lvlowe sorki no i co teraz z tego bedziecie miec ;D .. sorki straca na sile = vu straci na sile ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() up@
Jak powstało VU to ludzie z Olecka już grali na Nebuli, więc koleś nie wypowiadaj się na temat spraw, o których nie masz zielonego pojęcia. Co do update, to każda gildia straci na sile, jeśli ma w swoich szeregach duzo wysokich ms, tylko co ma powiedziec np. family guys ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co mam calowac po nogach kazdego czlonka Rebirth za to ze wygrali wojne ze SWE? Chwala im za to ale nie mam zamiaru traktowac ich inaczej od tych ktorzy tu graja od niedawna. Jedynie komu zawdzieczam gre tutaj to VU i wszystkim ktorzy pomagali w wojnie z Ordo.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Castor twa dupa jest tak cenna ze jest bezcenna pamietasz pewnie ze ta dupe wyciagnelem zebys mogl grac bo zawsze byles mym frends z tego co pamietam to jest jedna osoba z Olecka ktora walczyla u mego boku z Phyre to Hespios i nikt wiecej a reszta to tylko przydupasy co teraz sie woza tyle ze pozostalo im pare dni jak moj 1 SOV na serwie zostanie zatopiony w ich tylkach i nawet mam juz cel 130 ms i jego okno w tylku i moj miecz co tlucze te okno i on zapiepszac juz bedzie ze szklem brudnym w tylku.............. pare dni
![]() hail RP i EK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za co im sie nalezy szacunek? Ze pokonali szwedow i zrobili 3x wieksze PA niz oni?[/quote]
nie oni ich pokonali a skorzystali z tego ze po paru miechach moga robic to za co zostali wywaleni z poprzednich serwow po za tym nie wywalili swe a wywalilismy PA z serwa teraz pora zeby wywalic kolejne PA ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"więc koleś nie wypowiadaj się na temat spraw" .. Nie pamietam zebysmy przeszli na "ey ty" .. a no nie mam bladego pojecia ale za to ty wszystko wiesz najlepiej , dobrze ze cie mamy , i zapewne jak idzie sie domyslic to czytasz w ludzkich myslach i przewidujesz przyszlosc .. ta ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() Nie musze mieć żadnych niezwykłych zdolności, żeby przewidzieć, co myśli ktos taki prosty jak ty ;p
Ostatnio edytowany przez El_payaso - 17-06-2007 o 01:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wole byc prosty i normalny a nie super za*ebisty i wlazic kazdemu w dupe ;]
Nie mowie ze jestem idealny bo tak nawet nie jest , ale za to ty teraz jestes moim idolem ;o Teraz po tym powinnienem sie skatować i zamknąć sie w sobie <zamykam sie w sobie> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sowqu
Na oknach to ty niewatpliwie sie znasz. Nie moge sie juz doczekac az mnie zabijesz swoim mieczykiem... Tylko uwazaj by nie wyjsc 1 sqm poza PZ bo wlasnie Tinti to zrobil ![]()
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Wow ale sie posypalo
[CHAR]Tinti Zareda[/CHAR] Jun 17 2007, 11:44:29 CEST Killed at Level 136 by Finix and by Hinogoos Jun 16 2007, 12:33:08 CEST Killed at Level 137 by Lord Arcticus and by Deerdek [CHAR]Androctus[/CHAR] Jun 16 2007, 20:10:10 CEST Killed at Level 77 by Lord Arcticus and by Arthas of nebula [CHAR]Sirschnappi[/CHAR] Jun 17 2007, 10:31:13 CEST Killed at Level 102 by Lord Arcticus and by Arthas of nebula nono jak to mowia hail peace ;p? |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() przepraszam ze sie wtrace w wasza rozmowe ale z tego co sie orientuje pan Sowqu z forum to nie jest pan Sowqu z nebuli nie chce mi sie przeszukiwac calego tematu "przejmujemy serwer" ale tam powinny sie znalesc te informacje, a wiec jakis pseudo sowqu zrobil z was debili
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Ale zauwaz Jacku ze gdy napisal swoj " 1 " post odrazu pisali ze to nie on look on it : http://forum.tibia.pl/showthread.php...84#post1187384
i nagle przestal pisac a teraz sie nagle ujawnil.. Ostatnio edytowany przez Uszatek_Jacek - 17-06-2007 o 14:58. |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() a jednak ktos was wy***al w bambus :* "dokladnie nazwa konta sowiego to Sowitpel" by bhojer shu czy jak mu tam xD
![]() |
![]() |