Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-06-2007, 01:29   #21
Sowqu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 03 2006

Imię: Sowqu
Profesja: Elite Knight
Gildia: SW
Świat: nebula
Domyślny

mowisz o mnie ze jestem w ( ....... ) czy kiedys powiedzialem komus ze chce wladzy albo to zasugerowalem ? pewnie wiesz ze mam to gdzies a chce rownych zasad dla all a nie dla przydupasow typu ...... / nie podam nickow bo zabraklo by miejsca dla all /
Sowqu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-06-2007, 01:34   #22
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowqu Pokaż post
mowisz o mnie ze jestem w ( ....... ) czy kiedys powiedzialem komus ze chce wladzy albo to zasugerowalem ? pewnie wiesz ze mam to gdzies a chce rownych zasad dla all a nie dla przydupasow typu ...... / nie podam nickow bo zabraklo by miejsca dla all /
Nie mozesz ustalac zasad nie bedac przy wladzy, proste.
TheDwarf jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 10:28   #23
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

Up
Pieprzysz za przeproszeniem i nic niewiesz... Masa podczas wojny mial 65~lvl Cybe 45~ oni niezabardzo znaczyli, znaczyli tyle ze Cybe gral na Xakanie, a Bartek na Wicce, chociaz gra Bartka na Wicce pozostawia wiele do zyczenia, bo nigdy nie mogl na tsa itp -.-, ale niewracajmy do tego. Tylko Hidek przestan pieprzyc, a poza tym dla tych co najezdzaja na Hespiosa ze jest z Olecka itp, to jakbys niepamietali on tez juz byl w Rebirth.

@Sowi
Ty tez jakies famazony gadasz, ze kto sie bal powiedziec cos o PA? Bo nie rozumiem co Ty jakims bogiem byles? No w sumie moze ty tak myslisz, pamietam jak gadales, ja ide na przynete solo jestem 94 elite knajt z xxx hp niezabija mnie, poszlismy na walke, padles na "hita" i mowiles to przez bota, to przez bota nie przestawilem, chce Ci tylko przypomniec ze niejestes bogiem i nigdy niebyles. A jesli jestes to pamietaj ze nawet bog moze krwawic.
August jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 13:07   #24
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Poziom: 666
Skille: Anime
Poziom mag.: 69
Domyślny

@Finix fakt faktem jakby nie rebrith to by olecko tu nie gralo na serwie .. dobrze ze wprowadzili zbalansowanie postaci to troche przestaniecie kozaczyc jhak wam dmg z sd spadnie 3 razy xd .. rebrith wygralo wojne no i jak vu powstalo to kazdy wie ze wtedy olecko sie zwleklo na nebuli , zaczeli sharowac robic h lvlowe sorki no i co teraz z tego bedziecie miec ;D .. sorki straca na sile = vu straci na sile ;]
Driger jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 14:33   #25
El_payaso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 06 2007

Domyślny

up@
Jak powstało VU to ludzie z Olecka już grali na Nebuli, więc koleś nie wypowiadaj się na temat spraw, o których nie masz zielonego pojęcia.
Co do update, to każda gildia straci na sile, jeśli ma w swoich szeregach duzo wysokich ms, tylko co ma powiedziec np. family guys ?
El_payaso jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 16:18   #26
Finix
Użytkownik Forum

Finix's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2007

Imię: Finix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

A co mam calowac po nogach kazdego czlonka Rebirth za to ze wygrali wojne ze SWE? Chwala im za to ale nie mam zamiaru traktowac ich inaczej od tych ktorzy tu graja od niedawna. Jedynie komu zawdzieczam gre tutaj to VU i wszystkim ktorzy pomagali w wojnie z Ordo.
stary 16-06-2007, 17:30   #27
Sowqu
Użytkownik Forum

Domyślny

Castor twa dupa jest tak cenna ze jest bezcenna pamietasz pewnie ze ta dupe wyciagnelem zebys mogl grac bo zawsze byles mym frends z tego co pamietam to jest jedna osoba z Olecka ktora walczyla u mego boku z Phyre to Hespios i nikt wiecej a reszta to tylko przydupasy co teraz sie woza tyle ze pozostalo im pare dni jak moj 1 SOV na serwie zostanie zatopiony w ich tylkach i nawet mam juz cel 130 ms i jego okno w tylku i moj miecz co tlucze te okno i on zapiepszac juz bedzie ze szklem brudnym w tylku.............. pare dni

hail RP i EK
stary 16-06-2007, 17:33   #28
Sowqu
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finix Pokaż post
A co mam calowac po nogach kazdego czlonka Rebirth za to ze wygrali wojne ze SWE? Chwala im za to ale nie mam zamiaru traktowac ich inaczej od tych ktorzy tu graja od niedawna. Jedynie komu zawdzieczam gre tutaj to VU i wszystkim ktorzy pomagali w wojnie z Ordo.
moze sie mylisz moze i nie ale jakis szacunek im sie nalezy za to co zrobili
stary 16-06-2007, 17:41   #29
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Up
Pieprzysz za przeproszeniem i nic niewiesz... Masa podczas wojny mial 65~lvl Cybe 45~ oni niezabardzo znaczyli, znaczyli tyle ze Cybe gral na Xakanie, a Bartek na Wicce, chociaz gra Bartka na Wicce pozostawia wiele do zyczenia, bo nigdy nie mogl na tsa itp -.-, ale niewracajmy do tego. Tylko Hidek przestan pieprzyc, a poza tym dla tych co najezdzaja na Hespiosa ze jest z Olecka itp, to jakbys niepamietali on tez juz byl w Rebirth.
To były czyste przykłady, niekoniecznie bliskie prawdy by uswiadomic Sowiemu, ze zawsze znajdzie sie grupa ludzi, ktora bedzie chciala wladzy.

Cytuj:
moze sie mylisz moze i nie ale jakis szacunek im sie nalezy za to co zrobili
Za co im sie nalezy szacunek? Ze pokonali szwedow i zrobili 3x wieksze PA niz oni?
stary 16-06-2007, 17:52   #30
Sowqu
Użytkownik Forum

Domyślny

Za co im sie nalezy szacunek? Ze pokonali szwedow i zrobili 3x wieksze PA niz oni?[/quote]

nie oni ich pokonali a skorzystali z tego ze po paru miechach moga robic to za co zostali wywaleni z poprzednich serwow po za tym nie wywalili swe a wywalilismy PA z serwa
teraz pora zeby wywalic kolejne PA ?
stary 16-06-2007, 18:51   #31
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nie oni ich pokonali a skorzystali z tego ze po paru miechach moga robic to za co zostali wywaleni z poprzednich serwow po za tym nie wywalili swe a wywalilismy PA z serwa
teraz pora zeby wywalic kolejne PA ?
Juz 2x miales wywalac to PA i 2x nawet nie zaczales
stary 17-06-2007, 00:03   #32
Driger
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez El_payaso Pokaż post
up@
Jak powstało VU to ludzie z Olecka już grali na Nebuli, więc koleś nie wypowiadaj się na temat spraw, o których nie masz zielonego pojęcia.
Co do update, to każda gildia straci na sile, jeśli ma w swoich szeregach duzo wysokich ms, tylko co ma powiedziec np. family guys ?
zal .. przeczytaj jeszcze raz i powiedz mi czy pisalem ze olecko tu nie gralo ? .. Napisalem ze Olecko nie graloby (w przenosni ale widze ze nie masz pojecia co to jest) .. Przecierz nie napisze ci w % ile osob by nie gralo a ile by gralo .. czlowieku .. jak kazdy zapewne sie domyslil (procz ciebie) to chodzilo mi o finixa i tych innych co zalorzyli chary jak sie zaczela wojna vu ordo .. wiec prosze nie odpowiadaj juz na moje posty bo jak widze takie dziecinne odpowiedzi itp to az mi sie slabo robi -.-V

"więc koleś nie wypowiadaj się na temat spraw" .. Nie pamietam zebysmy przeszli na "ey ty" .. a no nie mam bladego pojecia ale za to ty wszystko wiesz najlepiej , dobrze ze cie mamy , i zapewne jak idzie sie domyslic to czytasz w ludzkich myslach i przewidujesz przyszlosc .. ta ?
stary 17-06-2007, 01:39   #33
El_payaso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 06 2007

Domyślny

Nie musze mieć żadnych niezwykłych zdolności, żeby przewidzieć, co myśli ktos taki prosty jak ty ;p

Ostatnio edytowany przez El_payaso - 17-06-2007 o 01:41.
El_payaso jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 10:44   #34
Driger
Użytkownik Forum

Domyślny

Wole byc prosty i normalny a nie super za*ebisty i wlazic kazdemu w dupe ;]
Nie mowie ze jestem idealny bo tak nawet nie jest , ale za to ty teraz jestes moim idolem ;o

Teraz po tym powinnienem sie skatować i zamknąć sie w sobie <zamykam sie w sobie>
stary 17-06-2007, 13:27   #35
Finix
Użytkownik Forum

Finix's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2007

Imię: Finix
Domyślny

@Sowqu
Na oknach to ty niewatpliwie sie znasz. Nie moge sie juz doczekac az mnie zabijesz swoim mieczykiem... Tylko uwazaj by nie wyjsc 1 sqm poza PZ bo wlasnie Tinti to zrobil
stary 17-06-2007, 14:08   #36
Uszatek_Jacek
Guest

Domyślny

Wow ale sie posypalo

[CHAR]Tinti Zareda[/CHAR]
Jun 17 2007, 11:44:29 CEST Killed at Level 136 by Finix
and by Hinogoos
Jun 16 2007, 12:33:08 CEST Killed at Level 137 by Lord Arcticus
and by Deerdek

[CHAR]Androctus[/CHAR]
Jun 16 2007, 20:10:10 CEST Killed at Level 77 by Lord Arcticus
and by Arthas of nebula

[CHAR]Sirschnappi[/CHAR]
Jun 17 2007, 10:31:13 CEST Killed at Level 102 by Lord Arcticus
and by Arthas of nebula

nono jak to mowia hail peace ;p?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 14:38   #37
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

przepraszam ze sie wtrace w wasza rozmowe ale z tego co sie orientuje pan Sowqu z forum to nie jest pan Sowqu z nebuli nie chce mi sie przeszukiwac calego tematu "przejmujemy serwer" ale tam powinny sie znalesc te informacje, a wiec jakis pseudo sowqu zrobil z was debili
Dregar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 14:47   #38
Elmer
Użytkownik Forum

Elmer's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Domyślny

@up
Jednak to on.
Elmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 14:52   #39
Uszatek_Jacek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elmer Pokaż post
@up
Jednak to on.
Ale zauwaz Jacku ze gdy napisal swoj " 1 " post odrazu pisali ze to nie on look on it : http://forum.tibia.pl/showthread.php...84#post1187384

i nagle przestal pisac a teraz sie nagle ujawnil..

Ostatnio edytowany przez Uszatek_Jacek - 17-06-2007 o 14:58.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 15:04   #40
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

a jednak ktos was wy***al w bambus :* "dokladnie nazwa konta sowiego to Sowitpel" by bhojer shu czy jak mu tam xD
Dregar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania