![]() |
#741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartek thug
Profesja: Royal Paladin
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
|
![]() kurwa mac to dopiero test server a wy kurwa placzecie jezuuuu jaki teraz sork zjebany jest oni kurwa dopiero testuja cziacie? to takie trudnie do zrozumienia? nie zapominajcie ze kurwa pallkowi i knightowi zabrali runy dlatego sa takie obrazenia a nie inne czaicie biedne sorki?
THUG LIFE - The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody 2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P. 21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k 15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>() 00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin? |
![]() |
|
![]() |
#742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @up
cos nie na temat zdeka piszesz bo od kilku stron nikt nie lamentuje, ja tam sie ciesze, prawie wroci tibia 7.4
#743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rycek Ziom'al
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
|
![]() @up up up
no ciekawe... juz sobie wyobrazam dle tak jak teraz tylko bez hmmow... nie ma szans
![]() Po prostu Calmera- forum thread All friends are in my mind... _____ O |\_O )) \\ bySz Ostatnio edytowany przez Ziomal Dawidsol - 16-06-2007 o 17:42. Powód: aha |
![]() |
![]() |
#744 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
![]() |
#745 |
Guest
|
![]() a czy te nowe czary beda tez dla facc ?
|
![]() |
#746 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() @UP
Taa będa tylko dla pacc....juz bylo to pisane kilka razy... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Robert Lublin - 16-06-2007 o 17:46. |
|
![]() |
![]() |
#747 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Old Kula Szef
Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
|
![]() Tak jak juz pisali moi poprzednicy to tylko TEST SERVER,wiec wszelkie lamenty i spekulacje zostawmy po wprowadzeniu update a na obecna chwile proponowalbym koniec spamu
![]() Dziekuje i pozdrawiam ;* |
![]() |
![]() |
#748 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() Ja sie nie moge juz doczekac
gram palkiem i od jakiegos czasu juz mi sie nudzilo i wogle jak patrzalem jak jakis sorc/drut wymiata to mi sie zal robilo ze nie gram wlasnie nimi mam nadzieje ze update przyniesie wiele dobrego dla kazdego ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Guest
|
![]() Każdy sorc płacze... a ja się ciesze z tego update chociaż zrobilem kilka dni przed nim sorca i zamierzam tym sorcem grac. Zobaczymy jak to bedzie jak włączą tibie 8.0.
|
![]() |
#750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Ja bym wogóle zamknął ten temat bo to już się śmieszne robi xD
Nooby się napaliły na update... Na początku patrzenie na te kłutnie noobów było śmieszne teraz to już się w*****ające robi jak widze 10 posta z tym samym pytaniem. Fast Attack PlxOr !!!1111111... |
![]() |
![]() |
#751 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
no to wkońcu 2x po 2x wiekrze lvle wiec uwazam to za sprawiedliwe ze mogli Cie ubic... teraz przeciesz 200ms sam by Cie zabil na 1 ue spokojnie wiec... Ostatnio edytowany przez Robert Lublin - 16-06-2007 o 19:47. |
![]() |
![]() |
#752 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin
Imię: Stemi Riph
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Stemi Riph - 16-06-2007 o 19:49. |
|
![]() |
![]() |
#753 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: ex. Zaxevo
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 43
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Jej ale płaczecie... Jeszcze nie wiadomo co będzie na prawdę... Może wrócą do starych sorców i lekko polepszą Kina czego nie chcę
![]() ![]()
#754 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Przeczytałem wszystkie posty i jestem zażenowany treścią wielu z nich. Jeny, uspokójcie się, wypijcie wiadro melisy, wyjdźcie na dwór pokopać piłkę, ewentualnie pospacerować z przyjaciółmi lub z psiunem. Tibia to nie całe życie, to nawet nie jest połowa, czy 3/4 życia. Idą wakacje. Pomyślcie o tym w jaki sposób można byłoby je spędzić. Czy grając w piłkę z kumplami, czy może chodząc nad jezioro, itp. a nie ciągle grając w tibie. Dajcie sobie siana, bo nim się obejrzycie a już będziecie mieli po 25-30 lat i będziecie żałować tego w jaki sposób spędziliście dzieciństwo.
Przed każdym apdejcikiem tak było, że wiele osób narzekało na nadchodzące zmiany a potem się wszyscy przyzwyczajali. Kojarzycie pewien update i polepszenie szybkości GSów? Paladyni byli zażenowani, a teraz? Czy ktoś o tym pamięta? Tak samo było z soulami, systemem anty-luringu, niewidką od 35 poziomu, łamiącymi się włóczniami, itp. Po prostu poczekajcie, pożyjcie normalnie a przekonacie się co nowego wnosi update i w jakim stopniu zmieni to oblicze gry. /Przepraszam, jeśli kogoś w jakiś sposób uraziłem moim postem/
Ostatnio edytowany przez Monte - 16-06-2007 o 20:15. |
![]() |
![]() |
#755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Palladyn-Pifpaf
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Skille: 95/82
Poziom mag.: 20
|
![]() ee mały problem. jak odpalam tibię testserwer i tibicam8.o to mi pokazuje ,że test serwer i s now offline. a wszystko robię dobrze(5 minut wczesnie ogądąłem film
![]() ![]() Error:Connection refused(10061) - wtf? Ps;gdy wyskoczyłten bład chciałe obejrzeć ten filmik Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gucias - 16-06-2007 o 22:00. |
|
![]() |
![]() |
#757 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Bo trzeba tez miec nowa tibiecam... ;> @Down a no tak, zle przeczytałem... myslalem ze tylko nwego klijeta ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Robert Lublin - 16-06-2007 o 21:17. |
![]() |
![]() |
#758 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#759 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() Ten nowy uptade może się okazać naprawdę ciekawy. Co do obaw niektórych że Sorc&Drut zostaną kompletnie bez niczego itp. radziłbym się dobrze zastanowić. Każda profesja ma swoje plusy i minusy, poza tym ostatni uptade dał sorcom rody i wandy, które zadają na 33+ lvlach już spore obrażenia (70+) i co najważniejsze, są one zawsze trafione. A knight? Knight musi siedzieć godzinami dobijając skille, nudząc się przy tym niemiłosiernie. I nie może na niskim lvl solować sobie niektórych potworów, którym sorc da rade bez problemu.
|
![]() |
![]() |
#760 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun
Imię: Bartek thug
Świat: Samera
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
THUG LIFE - The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody 2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P. 21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k 15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>() 00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin? |
|
![]() |