![]() |
#861 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() Dobrze że wyrównali prof. może i nie do końca ale zawsze to coś jakiś ułamek który dzieli nas od tego że:
ZA KILKA LAT: po Ziemi tibia będą biegać same 400lvl+ gra stanie się nudna więc Cipy robią co mogą by zapowiedz przed wbijaniem 15mln expa na 1 dzień. |
![]() |
|
![]() |
#862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Tam
Imię: enigmA
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 188
|
![]() Boze ale jak masz ze od lvl 55 tworzysz to od tego uzywasz omfg tak trudno zrozumiec ? -.- zreszta na ss ktos pokazywal opis p bolta i ze for paladins 55 lvl or higher czy jakos tak ;'d -.-
@Sasse Tak dadza im nowe tereny czy cos a FACCe sie beda cieszyc terenami i PACC nie kupia ![]()
Limit Ostatnio edytowany przez Oris Palladyn - 17-06-2007 o 13:49. Powód: Twoj stary ;'d |
![]() |
![]() |
#863 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dodam od siebie jeszcze ze gdyby nie bylo czegos takiego jak FACC to ta gra była by jak WoW na abonament. Wątpie czy gdyby tak bylo ktokolwiek by chcial w nia zagrać dlatego osoby z płatnym kontem są skazane na osoby grajace za free. A Tibia nie jest już darmowa grą w "pełni tego słowa znaczeniu"... |
|
![]() |
![]() |
#864 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2x up
Nie chodzi mi zeby im dodawali cale wyspy tylko cos malego, taka probke pacca malutka... Osobiscie kiedys mialem pacca i zamierzam go kupic od razu po wakacjach (w wakacje bede caly czas na jakis koloniach...) A te tereny, zalozmy ze dodadza pojedynczy, i baaardzo wolny resp hydry na facc, faccom sie to spodoba i kupia pacc zeby po 8h dziennie siedziec se na tiquandzie gdzie resp jest duzy i szybki ![]() |
![]() |
![]() |
#865 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() @edit dostali wyvern wiele respow powinni sie cieszyc ;'d
Limit Ostatnio edytowany przez Oris Palladyn - 17-06-2007 o 14:16. Powód: A bo wakacje sie zblizaja |
|
![]() |
![]() |
#866 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: Żory / Londyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zbyszek Czarodziej
Gildia: Purple Fire
Świat: Calmera
Poziom mag.: 58
|
![]() Ja mam od zawsze pacc ? i co P:? on 1 lvla mam
![]() Ostatnio edytowany przez Zbyszek_Czarodziej - 17-06-2007 o 14:20. |
![]() |
![]() |
#868 |
Guest
|
![]() Mogli by dodać pare potworkow ktore sa tylko dla pacc, przecierz jest resp vampa na ktorego zaden noobek nie pojdzie bo droga jest trudna.
![]() |
![]() |
#869 |
Guest
|
![]() Piaty_Jezdziec_Apokalipsy według mnie twój pomysł jest bardzo dobry wystarczy tylko żeby exp był dzielony według lvl
|
![]() |
#870 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
Lol przeciesz facce maja silniejsze potwory takei jak wrl,dl,dragi,of.poh i przeciesz facce tam nie expia bo co pójda na dl'e nooby z wandami? Cos tam mogli by dla nich zrobic ale jakies potwory dla 30~lvli facc... Ostatnio edytowany przez Robert Lublin - 17-06-2007 o 14:30. |
|
![]() |
![]() |
#871 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
i tak zawsze sie zastanawialem czy wrl sa dla facc przeciesz demona jest na facc terenie ;s ale nawet jakby byly tylko dla pacc to mi to nic nie zmienia ja zawsze kupuje pacca bo bezt ego nie ma sensu. |
|
![]() |
![]() |
#872 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Ile razy można powtarzać, że FACC to taka wersja demonstracyjna gry, która powinna zachęcać do kupna PACC.
Macie na FACC kopalnie dwarfów, fortece orców i elfów, mount sternum, PoH, Venore dragon lair, ghoustland, molts, roty i swamp trolle koło Venore, Dark Cathedral i wiele, wiele innych miejsc do expienia. Jeśli wam to nie wystarcza to musicie kupić sobie PACC. Tylko o to CIPsoftowi chodzi. CIP nie będą dodawać potworów na FACC area, które są tylko na PACC, gdyż to mijało by się z ich celem.
Ostatnio edytowany przez Monte - 17-06-2007 o 14:50. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
#874 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @edit Tak mnie tylko ciekawi, czy moze jakis tutor lub inny gracz wie co trzeba bedzie zrobic na outfit eskimosa ( ? ![]() ![]()
Limit Ostatnio edytowany przez Oris Palladyn - 17-06-2007 o 15:14. Powód: ciekawosc |
|
![]() |
![]() |
#875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Frankfurt (Oder)
Wpisy bloga: 4
Imię: Kaito Yamaro of Pacera
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Order of the Flaming Phoenix
|
![]() @up
Nie wiem, ale już 2 osoby (jak nie więcej) na testerze go mają, w tym polak z Pacery, Aires. Podobno jest trudny, ale na teście nie angażowałems sie w questy tylko odkrywałem teren. Jak macie jakieś pytania, to walcie, postaram się odpowiedziec najlepiej jak umiem. Yamaro (tut) |
![]() |
![]() |
#876 |
Guest
|
![]() Oj ludzie, przestańcie się w końcu kłócić o jakieś pierdoły
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#878 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
W ogóle nie wiem czemu wy sie czepiacie druidow! Chcielibyście im zabrać visa, ale pomyślcie ze jest to ich JEDYNY ofensywny czar oprócz exori mora(nie biore pod uwagę exori flam, bo to samo co vis tylko ze od ognia) Ostatnio edytowany przez Xerden - 17-06-2007 o 15:49. |
|
![]() |
![]() |
#879 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Wladca sedesu
Profesja: Druid
Gildia: Suicide Squad Academy
Świat: Secura
Poziom: 34
Skille: n/a
Poziom mag.: 40
|
![]() @monte
może i mamy to dla facc, ale w większości z tych nie expią facc, tylko na taka miejscówkę przychodzi 1 pacc i myśly ze ma już wszytko
![]() |
![]() |
#880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Sir Manti
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 110
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() na moje dla sorkow/drutow by mogli zrobic exori flam , zeby ludzie wiedzieli jak to jest miec taki czar
![]() |
![]() |