|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka profesję wybrał(a)byś w świetle nadchodzących zmian? | |||
Sorcerer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
45 | 13.47% |
Druid |
32 | 9.58% |
Knight |
129 | 38.62% |
Paladin |
128 | 38.32% |
Głosujących: 334. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Ja teraz gram sorcem i po update też bym jego wybrał.
Choć zastanawiam się też nad palem, bo w końcu chyba będzie nim dało się wygodniej grać.
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Babol Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Skille: 70+/55+
![]() |
![]() Wybrałem Knighta, ale nie dlatego, że teraz stał sie o wiele lepszy, tylko dlatego ze max lvl jaki mialem tą profesja to 15
![]() Co do Palladyna to mam takiego wmiare, ale zrobiłem go gdy mi sie pacc na Sorcu skończył ![]() Druida niezbyt lubię ( 17lvl max ) No więc Knight ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Babol3 - 15-06-2007 o 18:01. |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Ja nikogo bym nie wybrał bo nie muszę
![]()
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~tydzień temu zostałem namówiony do powrotu do gry w Tibię. Pierw czekając na pacca to przez 4 dni nic nie robiłem, zaczęła się fala teaserów. Początkowo chciałem zrobić druida lub sorca z większą chęcią na to pierwsze. Im więcej czytałem o updacie tym mniejsza była ochota na zrobienie druida. Po głębszym przemyśleniu tego wszystkiego postanowiłem nie robić tego co pewnie teraz zrobi 70% ludzi którzy będą robić nowe chary i wyszło to:
17:21 You see yourself. You are an elder druid. Niczego nie żałuję ;]
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
|
![]() Rookstayera bym wybrał.
I wybiorę. I niby szkoda mi pacca, ale kurwa jego mać, patrze na tsa, i grać mi się odechciewa ; ) Knight/pall mi się przeżarli, a sorc to porażka. Idzieeemy na roookaa ;- ) |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Teoretycznie na nowym servie bedzie 70% paladynów, knight, ale bedzie popyt na uhy; ) to druidzi bedą ustalac ceny, oni beda brani na hunty, wiec wypada sie zastanowić.
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() zdania nigdy nie zmienie, zawsze druid
@2up ja gram druidem od tibii 7.4 i jakos nie zaluje ![]()
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 16-06-2007 o 15:33. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: eNDeeM
Imię: Ake'en
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness (White Eagles)
Świat: Xantera
Poziom: 88
Poziom mag.: 66
|
![]() Master Sorcerer. Nic innego tylko on i zawsze on
![]() 'Semper fidelis'
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2007
Stan: Początkujący
Imię: Tomaszkoi
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 53
![]() |
![]() Nie rozumiem jednego - dlaczego wiele osób uważa, że knight i pal będą najlepsi?? przecież ma nastąpić "wyrównanie" postaci. Dlaczego nikt nie zwraca uwagi na to, że knight przez dłuższy czas był najgorszą postacią (ja się z tym nie zgadzam
![]() Ps. Przydała by się taka sonda ok tygodnia po wprowadzeniu update... zobaczymy jak się zmnieni |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin
Imię: Stemi Riph
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Oto poprawiona wersja twojej wypowiedzi |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Thais
|
![]() U mnie wybór jest prosty... Jestem wierny swojemu paladynowi od samego początku. Pierwsza postać jaką stworzyłem. Mimo, że mam jeszcze druida i sorca (knightem nie grałem nigdy
![]() A co po update? Zobaczymy... Nie chcę żeby pal nagle stał się super wypaśny, bo to też bez sensu, choć lekkim wzmocnieniem nie pogardzę. Infa o hitach z testów nie komentuję... bo to testy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Imię: Xiqq
Profesja: Knight
Gildia: Guards of the Citadel
Świat: Harmonia
Poziom: 82
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam! Mam małe pytanie do forumowiczów. Chodzi mianowicie o to, że cip soft wprowadz minimalny lvl użycia broni a co z pancerzami, spodniami i helmami? Jeśli ktoś wie to napiszcie..
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Pierwszą postać jaką miałem to był knight dlatego nie będe zmieniał. Knigt dla mnie byl zawsze najlepszy pomimo że grałem innymi profesjami
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Chorzów - Gdzieś przy kompie.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() a ja zostane hardcorowy i gram druidem i pallem
#57 |
Guest
|
![]() Paladyn Rlz!!!
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Thais
Wpisy bloga: 6
Imię: Dybos of Eternia
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 36
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() Cytuj:
I prośba niech teraz wszyscy wywala swoich drutów i zaczna grac knightami i palami to sie bedzie po 10k bp uchow puszczalo. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#60 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Zaznaczyłem pallka (mam 30lvl pallka ale no-pvp sux) bo dodadzą mu bajerqi po update i gra nim będzie owiele fajniejsza niż druidem na facc. Ale druid tesz spoko i nadal nim będę grać. Tylko odrobię te 2lvle, które ostatnio straciłem. Ostatnio edytowany przez Ghard Lage - 17-06-2007 o 23:39. |
|