![]() |
#962 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym wolał większe różnice w prowadzeniu postaci.Bo powiedzmy sobie szczerze czym się różni Druid od Sorca??? <poza robieniem UH lub SD>
#963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Tu
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Cytuj:
Już nie pisz ,bo dopiero pogadamy jak zmądrzejesz. Ostatnio edytowany przez Kup.Se.Musk - 18-06-2007 o 15:47. |
|
![]() |
![]() |
#965 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, hp i cap to są plusy knighta tylko szkoda ze nie wpływaja na szybkosc expienia...
![]() |
#967 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Tam
Imię: enigmA
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 188
|
![]() Cytuj:
![]() |
#968 |
Guest
|
![]() Kurwa a jakos w lineage exp dzieli sie na party i jakos nic sie nie dzieje, cale party expi z rowna szybkoscia, rycerz bierze na siebie moba a czarodziej zabija i obaj dostaja po rowno loot i exp -.- a zeby nie bylo ze 80 lvl expi 10 lvla to jest ograniczenie ze exp w party dostana postacie jesi nie bedzie roznicy wiekszej miedzy czlonkami party nic 20 lvli inaczej NIKT nie dostanie NIC expa, pozatym tam po 60 lvlu zadna profka nie oplaca sie solo expic i kazdy w party chodzi i wszyscy sa happy bo kazdy expi z jednakowa predkoscia i kazdy gra kim mu sie pdooba
|
![]() |
#969 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Voldus-Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 183
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Tibia to nie lineage więc skończ z tymi chorymi pomysłami!
10:08 Zdzihu Wielki [191]: voldus to magson na mc!!! 19:37 Pogromca Loony [181]: nie zawsze daja 19:37 Voldus-Knight [128]: to tak jak bys mówil o kobietach xD ![]() |
|
![]() |
![]() |
#970 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Palladyn-Pifpaf
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 81
Skille: 95/82
Poziom mag.: 20
|
![]() mam pytanie czy po upie będzie możliwość kupowania każdej amunicji w sklepie?(small stones , itd?)
Do treningu dista by się przydało a tak jak teraz to trudno je zdobyć , poza tym cena -.- za 100 gównianych kamieni 1k lol ![]() Ostatnio edytowany przez Gucias - 18-06-2007 o 16:34. |
![]() |
![]() |
#971 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() Cytuj:
Co do tematu to co za sens zeby on jescze istnial ... prawie 100 stron niepotrzebnych narzekan i spamu , proponuje zamknac temat , ale kto mnie bedzie sluchal
![]() |
#972 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ps. i twoj post "Kto uwarza ze cipsoft to cioty i knight/pall bedzie walic po 2k niech tu wejdzie <jakis tam link> ",hmm ale nie to nie bylo narzekanie ,nie? @up To zraportuj ? Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 18-06-2007 o 17:05. |
|||
![]() |
![]() |
#973 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Cytuj:
Hmmm... czy ja narzekałem w tym poście?Napisałem tylko ,że pogadamy jak zmądrzeje.To jest dla Ciebie narzekanie?Own Co do tego drugiego.Kto uważa ble,ble,ble.To specjalnie tak napisałem ,aby te wszystkie marudy i wielce pogrzywceni sorci i druty przeczytały ten temat i przemyślały trochę ten balans profesji. |
|
![]() |
![]() |
#974 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
|
![]() czy facc... jak zwykle .. glupie pytanko wiem.. ale Czy facc bedzie mugl uzywac chociaz czesci czaruw .. ?
|
![]() |
![]() |
#975 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun
Imię: Bartek thug
Profesja: Royal Paladin
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
|
![]() kóp se musk i s*******aj do szkoly.
THUG LIFE - The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody 2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P. 21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k 15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>() 00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin? |
![]() |
![]() |
#976 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam glupie pytanie .. ale czy facc bedzie mugl uzywac noweych czaruw dla knighta ?
|
![]() |
![]() |
#977 |
Użytkownik Forum
|
![]() wal sie to jest forum i ja zadalem pytanie matole ...;/
|
![]() |
![]() |
#978 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() zgadzam się z poprzednikiem, trochę ta dyskusja zatraciła sens, z tematu do komentowania update, zrobił się burdel, i jakoś taka niemiła atmosfera tu panuje, już są porównania do lineage, a niedługo będą do Need for Speeda?
Ten temat est pełen spamu, zresztą niepotrzebnego, wiele osób zadaje niepotrzebne pytania, niepotrzebne, bo odpowiedź na nie jest, ale nie możemy mieć do nich pretensji, bo żeby znaleźć odpowiedź trzeba przekopać sterty spamu i nie wiem, nie chcę się zastanawiać ile to może zająć. Jestem przeciwny dokonywaniu zmian związanych z expem, wystarczy wejść na erig.net i widać, że knightem też się da grać. Poczekajmy, zobaczymy jak będzie, tak samo było z innymi updatami, jak wprowadzili SP to każdy pisał, że się nie da grać profesją magiczną, jak wprowadzili różdżki i "super" manasy to wszyscy nimi grali. Nigdy się każdemu nie dogodzi, więc poczekajmy na zmiany. Dobra gra nie powinna ściągać pomysłów od innych tylko być oryginalna. A np.: grafika Tibii to sprawia |
![]() |
![]() |
#980 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
tak tak blebleble nie umiesz pozadnie napisac to nie pisz zaprzeczasz sam sobie blebleble |
|
![]() |