Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-06-2007, 15:23   #961
pawel1992
Użytkownik Forum

pawel1992's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bambik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Domyślny

Srry

Double wyszlo :X

Ostatnio edytowany przez pawel1992 - 18-06-2007 o 15:28.
pawel1992 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-06-2007, 15:29   #962
Reflux
Użytkownik Forum

Reflux's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 90
Skille: 97/81
Reflux ma numer GG 6823397 Reflux ma login Tlenu reflux-1988@tlen.pl Send a message via Skype™ to Reflux
Domyślny

Ja bym wolał większe różnice w prowadzeniu postaci.Bo powiedzmy sobie szczerze czym się różni Druid od Sorca??? <poza robieniem UH lub SD>
stary 18-06-2007, 15:37   #963
tibiaplayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Tu

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reflux Pokaż post
Ja bym wolał większe różnice w prowadzeniu postaci.Bo powiedzmy sobie szczerze czym się różni Druid od Sorca??? <poza robieniem UH lub SD>
czarami?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10...
tibiaplayer jest offline  
stary 18-06-2007, 15:42   #964
Kup.Se.Musk
Użytkownik Forum

Kup.Se.Musk's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Wpisy bloga: 8

Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth Pokaż post
Nawet debiu nie umiesz napisac poprawnie .Przed przecinkiem powinno byc cipsoft to "cioty" ,hah ty jestes ciota bo narzekasz na wszystko i "kup se musk" szczylu.
Dlaczego wyzywasz mnie od debili ,jak w ogóle mnie nie znasz?Najlepiej "w cudzmy oku drzazgę widzisz ,ale we własnym belki NIE".Po drugie pokaż mi takiego posta gdzie narzekam.Nie nazywaj mnie szczylem chłopczyku ,bo po Twoim poście widać ,że masz max 13 lat.

Już nie pisz ,bo dopiero pogadamy jak zmądrzejesz.

Ostatnio edytowany przez Kup.Se.Musk - 18-06-2007 o 15:47.
Kup.Se.Musk jest offline  
stary 18-06-2007, 15:45   #965
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Nawet debiu nie umiesz napisac poprawnie .Przed przecinkiem powinno byc cipsoft to "cioty" ,hah ty jestes ciota bo narzekasz na wszystko i "kup se musk" szczylu.
Koleś wszystkie twoje posty sa pozbawione sensu.Wyjdz i zamknij dzwi.
Liper jest offline  
stary 18-06-2007, 15:49   #966
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Imię: Namsto
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aikun Pokaż post

Knight: Dużo: HP, CAP i Def., ale za to znacznie mniejszy atak od Sorca. Nasz rycerz powinien być typowym Tankerem - bierze na siebie moby, by pozostałe osoby mogły uderzać z dystansu.
Tak, hp i cap to są plusy knighta tylko szkoda ze nie wpływaja na szybkosc expienia...
stary 18-06-2007, 16:12   #967
Oris Palladyn
Użytkownik Forum

Oris Palladyn's Avatar

Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Tam

Imię: enigmA
Świat: Askara
Poziom: 188
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caban Nadbaltycki Pokaż post
ja tam nie rozumiem w jaki sposob cipy chca zbalansowac profesje jedna wzmacniajac a druga oslabiajac.. przeciez tu nie o to chodzi. wiadomo ze knight nie da rady expic z taka szybkoscia jak sorc bo ich dmg znacznie sie rozni, ale zrownywanie dmg to wcale nie jest dobra metoda.

jak juz kiedys liczylem przy pomocy kalkulatorow - knight wykorzystujac caly swoj cap na uhy [tudziez inne runy] jest w stanie SSOLOWAC kazda inna profesje, jak i kazdego potworka, i to wcale nie prawda ze jest on tylko od padania. wiadomo ze na wojnach przede wszystkim liczy sie dmg, ale nawet sorc aby cos znaczyc musi atakowac w grupie, gdyz solo nie bedzie w stanie hitac knighta szybciej niz on sie leczy. moze wyjatkiem sa 8lvle z "ruszczkami" ale kto by sie tam nimi przejmowal...

sorc to jest dobry od zabijania ale innych sorcow , a od kiedy sa hotkeye to w sumie liczy sie ten kto pierwszy sd strzeli..

moim zdaniem najlepsze bylo by dzielenie expa na party ale cipsoft musial by jakos rozsadnie do tego podejsc.
Tak wyobrazam sobie to ;'d .. zalozmy,ze ktos ma postac 150 lvl. Na mc wrzuca z 20 postaci w party. Swoja głowna postacia expi normalnie tamci maja exp i ma miliony pekeyow lub uh makerow czy czego tam chcesz ;'d
stary 18-06-2007, 16:22   #968
Voytex
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oris Palladyn Pokaż post
Tak wyobrazam sobie to ;'d .. zalozmy,ze ktos ma postac 150 lvl. Na mc wrzuca z 20 postaci w party. Swoja głowna postacia expi normalnie tamci maja exp i ma miliony pekeyow lub uh makerow czy czego tam chcesz ;'d
Kurwa a jakos w lineage exp dzieli sie na party i jakos nic sie nie dzieje, cale party expi z rowna szybkoscia, rycerz bierze na siebie moba a czarodziej zabija i obaj dostaja po rowno loot i exp -.- a zeby nie bylo ze 80 lvl expi 10 lvla to jest ograniczenie ze exp w party dostana postacie jesi nie bedzie roznicy wiekszej miedzy czlonkami party nic 20 lvli inaczej NIKT nie dostanie NIC expa, pozatym tam po 60 lvlu zadna profka nie oplaca sie solo expic i kazdy w party chodzi i wszyscy sa happy bo kazdy expi z jednakowa predkoscia i kazdy gra kim mu sie pdooba

stary 18-06-2007, 16:28   #969
Voldusd
Użytkownik Forum

Voldusd's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Elite Knight
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 183
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voytex Pokaż post
Kurwa a jakos w lineage exp dzieli sie na party i jakos nic sie nie dzieje, cale party expi z rowna szybkoscia, rycerz bierze na siebie moba a czarodziej zabija i obaj dostaja po rowno loot i exp -.- a zeby nie bylo ze 80 lvl expi 10 lvla to jest ograniczenie ze exp w party dostana postacie jesi nie bedzie roznicy wiekszej miedzy czlonkami party nic 20 lvli inaczej NIKT nie dostanie NIC expa, pozatym tam po 60 lvlu zadna profka nie oplaca sie solo expic i kazdy w party chodzi i wszyscy sa happy bo kazdy expi z jednakowa predkoscia i kazdy gra kim mu sie pdooba

Tibia to nie lineage więc skończ z tymi chorymi pomysłami!
10:08 Zdzihu Wielki [191]: voldus to magson na mc!!!
19:37 Pogromca Loony [181]: nie zawsze daja
19:37 Voldus-Knight [128]: to tak jak bys mówil o kobietach xD
21:18 Kleczaj'ek [115]: moge uzyc utani gran hur z twoih manasow?
.,|,. `•.•´ .,|,.
Voldusd jest offline  
stary 18-06-2007, 16:32   #970
Gucias
Użytkownik Forum

Gucias's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2005

Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 81
Skille: 95/82
Poziom mag.: 20
Domyślny

mam pytanie czy po upie będzie możliwość kupowania każdej amunicji w sklepie?(small stones , itd?)
Do treningu dista by się przydało a tak jak teraz to trudno je zdobyć , poza tym cena -.- za 100 gównianych kamieni 1k lol

Ostatnio edytowany przez Gucias - 18-06-2007 o 16:34.
Gucias jest offline  
stary 18-06-2007, 16:34   #971
milibi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko

Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voytex Pokaż post
;] co do tego pana to tibia a linage to 2 zupelnei rozne gry i niemozna tego porownywac ,rownie dobrze mogli by wprowadzic legalnego cave bota wiec niewyjezdzajcie z takimi glupimi postami bo to swiadczy tylko i wylacznie o tym jakie macie podejscie do gry (odpalic bota i niech expi) albo jescze lepiej neich odrazu zrobia fast atack ;] nooby by sie cieszyly

Co do tematu to co za sens zeby on jescze istnial ... prawie 100 stron niepotrzebnych narzekan i spamu , proponuje zamknac temat , ale kto mnie bedzie sluchal
stary 18-06-2007, 16:59   #972
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Liper Pokaż post
Koleś wszystkie twoje posty sa pozbawione sensu.Wyjdz i zamknij dzwi.
Wiesz co ci powiem ogladam se cale forum i tak juz twoja nazwa wpadla mi w oko od gadania debilizmow :> powiem ci cos na moje 150 postow moze z 10 bylo zle skomentowane.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk
Po drugie pokaż mi takiego posta gdzie narzekam.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk
Już nie pisz ,bo dopiero pogadamy jak zmądrzejesz.
Mozna powiedziec ze w 1 wypowiedzi sam sobie zaprzeczyles.

Ps. i twoj post "Kto uwarza ze cipsoft to cioty i knight/pall bedzie walic po 2k niech tu wejdzie <jakis tam link> ",hmm ale nie to nie bylo narzekanie ,nie?

@up
To zraportuj ?

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 18-06-2007 o 17:05.
Salarigoth jest offline  
stary 18-06-2007, 17:12   #973
Kup.Se.Musk
Użytkownik Forum

Kup.Se.Musk's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Wpisy bloga: 8

Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
Domyślny

Cytuj:
Wiesz co ci powiem ogladam se cale forum i tak juz twoja nazwa wpadla mi w oko od gadania debilizmow :> powiem ci cos na moje 150 postow moze z 10 bylo zle skomentowane.

Mozna powiedziec ze w 1 wypowiedzi sam sobie zaprzeczyles.

Ps. i twoj post "Kto uwarza ze cipsoft to cioty i knight/pall bedzie walic po 2k niech tu wejdzie <jakis tam link> ",hmm ale nie to nie bylo narzekanie ,nie?

@up
To zraportuj ?
Owned.

Hmmm... czy ja narzekałem w tym poście?Napisałem tylko ,że pogadamy jak zmądrzeje.To jest dla Ciebie narzekanie?Own

Co do tego drugiego.Kto uważa ble,ble,ble.To specjalnie tak napisałem ,aby te wszystkie marudy i wielce pogrzywceni sorci i druty przeczytały ten temat i przemyślały trochę ten balans profesji.
Kup.Se.Musk jest offline  
stary 18-06-2007, 17:14   #974
mteusss100
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 06 2007

Profesja: Knight
Świat: Celesta
Domyślny

czy facc... jak zwykle .. glupie pytanko wiem.. ale Czy facc bedzie mugl uzywac chociaz czesci czaruw .. ?
mteusss100 jest offline  
stary 18-06-2007, 17:17   #975
Bartek153
Użytkownik Forum

Bartek153's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun

Profesja: Royal Paladin
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mteusss100 Pokaż post
czy facc... jak zwykle .. glupie pytanko wiem.. ale Czy facc bedzie mugl uzywac chociaz czesci czaruw .. ?
kóp se musk i s*******aj do szkoly.

2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P.

21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k
15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>()
00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin?
Bartek153 jest offline  
stary 18-06-2007, 17:22   #976
mteusss100
Użytkownik Forum

Domyślny

mam glupie pytanie .. ale czy facc bedzie mugl uzywac noweych czaruw dla knighta ?
mteusss100 jest offline  
stary 18-06-2007, 17:23   #977
mteusss100
Użytkownik Forum

Domyślny

wal sie to jest forum i ja zadalem pytanie matole ...;/
mteusss100 jest offline  
stary 18-06-2007, 17:32   #978
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wilczyn

Imię: niewazne
Profesja: Paladin
Gildia: ahusuhasd
Świat: Piździjewo
Poziom: ~7
Skille: 40+
Poziom mag.: ~3
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mteusss100 Pokaż post
mam glupie pytanie .. ale czy facc bedzie mugl uzywac noweych czaruw dla knighta ?
Gracze na Facc-u moga też używać słownika jak byś nie wiedział.
Nacpany_Wlodek jest offline  
stary 18-06-2007, 17:34   #979
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

zgadzam się z poprzednikiem, trochę ta dyskusja zatraciła sens, z tematu do komentowania update, zrobił się burdel, i jakoś taka niemiła atmosfera tu panuje, już są porównania do lineage, a niedługo będą do Need for Speeda?

Ten temat est pełen spamu, zresztą niepotrzebnego, wiele osób zadaje niepotrzebne pytania, niepotrzebne, bo odpowiedź na nie jest, ale nie możemy mieć do nich pretensji, bo żeby znaleźć odpowiedź trzeba przekopać sterty spamu i nie wiem, nie chcę się zastanawiać ile to może zająć.

Jestem przeciwny dokonywaniu zmian związanych z expem, wystarczy wejść na erig.net i widać, że knightem też się da grać. Poczekajmy, zobaczymy jak będzie, tak samo było z innymi updatami, jak wprowadzili SP to każdy pisał, że się nie da grać profesją magiczną, jak wprowadzili różdżki i "super" manasy to wszyscy nimi grali.

Nigdy się każdemu nie dogodzi, więc poczekajmy na zmiany.
Dobra gra nie powinna ściągać pomysłów od innych tylko być oryginalna. A np.: grafika Tibii to sprawia

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline  
stary 18-06-2007, 17:39   #980
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk Pokaż post
Owned.

Hmmm... czy ja narzekałem w tym poście?Napisałem tylko ,że pogadamy jak zmądrzeje.To jest dla Ciebie narzekanie?Own

Co do tego drugiego.Kto uważa ble,ble,ble.To specjalnie tak napisałem ,aby te wszystkie marudy i wielce pogrzywceni sorci i druty przeczytały ten temat i przemyślały trochę ten balans profesji.
A to tak sobie wymieniales ofc

tak tak blebleble nie umiesz pozadnie napisac to nie pisz zaprzeczasz sam sobie blebleble
Salarigoth jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania