![]() |
#1022 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Imię: Necior
Profesja: Druid
Świat: Titania
Poziom: 32
Skille: 21/25
Poziom mag.: 34
|
![]() no bedzie ciekawie ale co do podniety to prawda z kad wiecie ze tera w ten piatek moze bedzie po czerwcu ja tam sie troche ciesze bo uhy napewno pujda up xD heh ^^
|
![]() |
![]() |
#1023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Krwio strone czy dwie wczesniej
Do ukonczenia questow na samą arenę wystarczy pare sztuk honeycomb i ze 3 kubki rumu/piwa/wina/miodu |
![]() |
![]() |
#1024 |
Użytkownik Forum
|
![]() Exhaust na uhy bodajze wynosi 0.9s, zatkalo kakao ?
![]() |
#1025 |
Guest
|
![]() Dobra ludzie , dajcie tutorom troche napisać zamiast tak chu*owo spamować " ,a f axe od którego lvl" chyba ze 50 postów takich było. Jak tutor uzna że to ważne to ci kur** napisze od jakiego lvl f axe.
Tak samo pierd**** ze sorców udupili , Clipsoft chyba wie co robi skoro ich tak ujebał. Jak sie niepodoba to pograjcie se w scrable albo posłuchajcie Radio Maryja. ----------------------------------------- Tak podsumowując w jednym zdaniu to co napisałem zostanie tyle- "Zamknijcie kur** ryje i dajcie tutorom pisać" I jeszcze jedna sprawa co do sygnaturek niektórych osób możecie znich wyjeb** mój tekst "22:34 Szatan Oslaf [51]: Mi to obojętne gdzie pije, musi byc tania vodka z bazaru i jakas glosna/szybka/bez melodi i o szatanie muzyka"? Jak czytałem 34 strone tego posta to zachciało mnie sie poprostu srać przez te nOOb'y i dzieci kwiaty. Pozdrowionka i AVE SATAN ![]() |
![]() |
#1026 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Secura
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
Po prostu trzeba wykonać 3 zadanie, są bardzo proste. Wątpię, żeby ktoś miał z nimi jakiś problem. Cytuj:
Obrażenia zadawane przez wandy/rody są stałe i nie uległy zmianie. Za to obrażenia zadawane z visa/run czy innych czarów są teraz zależne w większym stopniu od poziomu magicznego niż od poziomu doświadczenia.
"Friendship is like money: easier made than kept..." 21:34 Studyerr [66]: whatever happened to sex drugs and rock n'roll, now we just have aids crack and techno 00:01 GM Mayhem on Secura [2]: I wonder why my stmina doens't go down when I hunt botters..? |
||
![]() |
![]() |
#1027 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Tam
Imię: enigmA
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 188
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1028 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bambik
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1030 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Biorąc to na zdrowy rozum, prawdopodobnie jest to potrzebne do zrobienia jakiegoś questa.
Może arena a może potrzebne na addon do nowego outfita?
![]() |
#1032 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Warszawa
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() no to lipa
![]() Tylko czemu nie chcą zrobić tego public testa?:S |
![]() |
![]() |
#1033 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @up
bo moze chca dac szybko update? ;]
#1034 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Soul's
Z tego co wiem potrzebne sa do outfitu Norsewoman/Norseman. @Maxoo A po co maja robic publiczny test server skoro i tak wszyscy z róznych swiatow sie tylko napi******** ![]()
#1035 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() - Fierce Berserk (Exori gran): Level:70 Mana:340
110 EK walił z tego po 500~ , to Seromontisowi będą wchodziły hity po 1,5k(?)~ , i bedzie mógł użyć go 4 razy , o lol... |
![]() |
![]() |
#1036 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 43
Skille: 70/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Oprócz Tibii gram jeszcze w inną grę MMORPG i tam także jest coś w stylu areny, lecz kiedy sie tam zginie to gracz nie traci expa. Czy na arenie w Tibii jest tak samo? Pytam oczywiście Tutorów, którzy walczyli na arenie.
Co do expienia na party to mogłoby być tak, iż żeby gracz, który dołączył do party musi znajdować się dosyć blisko lidera party, a w przeciwnym wypadku nie dostanie expa nawet jeśli lider zabija potwory. Wtedy MDW nie mógłby expić dla kogoś na Demonach, bo tamten musiałby stać obok niego. Jak ktoś ma zastrzeżenia do tego pomysłu to chętnie przeczytam. Ale bez chamstwa. ![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Nie, gdy zginiesz na arenie, jest to uznawane za normalną śmierć.
![]() |
#1038 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Twój drugi pomysł z party to mam tylko jedno zastrzezenie...... Watpie, ze taki MDW expilbym dla kogos ^^
![]() |
#1039 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 43
Skille: 70/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Oprócz Tibii gram jeszcze w inną grę MMORPG i tam także jest coś w stylu areny, lecz kiedy sie tam zginie to gracz nie traci expa. Czy na arenie w Tibii jest tak samo? Pytam oczywiście Tutorów, którzy walczyli na arenie.
Co do expienia na party to mogłoby być tak, iż żeby gracz, który dołączył do party musi znajdować się dosyć blisko lidera party, a w przeciwnym wypadku nie dostanie expa nawet jeśli lider zabija potwory. Wtedy MDW nie mógłby expić dla kogoś na Demonach, bo tamten musiałby stać obok niego. Jak ktoś ma zastrzeżenia do tego pomysłu to chętnie przeczytam. Ale bez chamstwa. ![]() \Edit: Kurcze sorki za dwa posty. Ostatnio edytowany przez Zygfryt - 19-06-2007 o 19:20. |
![]() |
![]() |
#1040 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Imię: Steelslayer
Świat: Titania
Poziom: 106
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|