|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
|
Oo czesc Raxxel.. moze mnie pamietasz?? sprzedawalem ci strzaly pod ksywa Vulter
(film nagrywany na koim drugim charze - Nerfi).. Trzymamy wszyscy kciuki za Fearless.. nienawidze UNIT i szwedow ![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Guest
|
Szczerze mowiąc to znam bardzo duzo polakow i cie nie pamietam bardzo przepraszam zrozum troche ma sie tych znajomych -.- ale thx za pamiec
ogulnie to w fearless nie jestem, ale w wojnie tak a to dlatego iz moj gh po starej gildii jest drobnym schronem dla nas :> Dzis nei powojujemy, ponieważ titania = lagged :/// ale zak ilka dni podeslesz mi filmik na meila ? |
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
|
Wlasnie Unit sami swe, nielubie ich...btw mialem hunta od Phero :S dostal ostatnio i gites
Jakis czas temu widzialem jak jakis knight Lurowal berki pod Dwarf Bridge a Rostein stal i nawet palcem niekiwął -,- Aha 1 pytanie czy jak wojna sie skonczy znów bedą gildieFreedom, Heat itp czy już zostanie Fearless na stale? Trzymam kciuki za Fearless ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
|
Unity PA taaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeee weeeeeeeeeeeee po***alo cie ****a po*******ony s****ysynu chyba lol....
sry za wywiska ale jestes ****a i tyle Freedom robi problemy tylko, fearles uniewinniaja thiefow/pk/red skulli etc... Ja z qmpelm mamy protekta by unit......... Dostaja codziennie niezliczone ilosci sdkow..... wynik w fragach jest 8:2 (UnitsVSreszta Power Abuserow i s****ieli) i ta nicka mojego chcesz?? dam ci go jak bedziesz quitowal z titani razem z tym heatami i reszta gówna (upomnij sie na PW) ..... Powiem tak : Unici maja lepsze zaplecze....... I c*** ze Unici to swe? nie panial? ****A!! to jest gra...... Ja przez polaczkow z 4 serwow wy*******alem teraz sie trzymam ze Swe i tyle........ Najlepsze Swiat : Solera (ja atm nei gralem ) i tyle....... Danubia tez dupna... za duzo wojen...... powiesz mi zebyn na NON-PVP wy*******al? LOOOOL.. ja wole ginac z lojalnym szwedem obok mnie niz ginac z polakiem (TSARO plx?) łgarzem, c***em, tchórzem......... Sorry za lekko bolaca prawde..... Ale jak Unici to przegraja to Titania bedzie stracona....... Latuz z Vazzem sami sie w Ab ***ie z wami lol a jak was za duzo to partyzantka i tyle....... na elysi tez tak bylo FD byli slabsi a wygrali... Tutaj tez tak bedzie bo w tym skladzie sa polacy.... Pisane napredce z emocjami.... nie nawidze jak ktos ŁGA! (łże? łrze? xD ) sry za ortografie i wyzwiska ale... SEEJA ON GAJM XD (lol ) |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
Hehe powiem ci tyle ja nie ujolem iz szwedzi sux ja ogulnie nie dziele ludzi na narodowosci z unit lubie rostein'a lussier'a i ormet'a czesci nie znam ale walcze dlatego iz czesc z ferless to moi przyjaciele. A co do tsara to moj rl frend taki czeresniak ze omfg -.- serio chcesz to ci fote podesle padniesz
)a co do pytania to nie mam pojecia ja wiem ze tibia mnie juz wali walcze aby walczyc po wojnie obojetnie na wynik koncze z tym uzalerznieniem ;D acha co do zaplecza to sie nei martw acha i pamietaj nie kazdy polak jest taki sam i nie kazdy szwed jest taki sam o tak powiem nosz znowu edycja btw. nie 8:2 nei chce byc arogancki ale co masz z matmy? a ze polizuje... im d.... to nei znaczy ze beda lojalni jak skonczysz remember live is brutal and full of zasadzkas and kopas wpier... a tak wracajac do score to jest okoo 4/5:3/4 oblukaj gildie dzis tez byl dzienOstatnio edytowany przez Raxxel - 20-10-2004 o 20:24. |
|
|
|
#27 |
|
Guest
|
mi sie ściąga
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
|
MI TEZ SIE SCIAGA !!!!!!!!!!: D MACIEK I LOVE U GAY PLX? XD
gdybys nie napisal tak badziewnego posta to bym nie sprobowal I LAV U XDA tak BTW : z Unitow 3 osoby padly a o nie mam czasu ogladac reszty gildi a wiec wynik 8:3? (units win!) xDrespect |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2004
|
Cytuj:
Nie wiem coś ty za jeden ale p*******sz straszne głupoty. Daj choć jeden dowód na to, że Freedom stwarza problemy. Gram na Titanii od samego poczatku i nigdy nie słyszałem żeby Freedom ( wcześniej Alderath) huntowała kogoś bez powodu (Heat przed wcześniejszą wojną), albo żeby urządzali sobie polowania na ludzi ze skulem (Unit przez ostatni miesiąc, szczególnie Lussier, Wayne, Rostein i Ormet). Przed wojną z Heat, Unit rzeczywiście byli klanem który pilnował porządku na Titanii. Problem w tym, że ostatnio zaczeło im coś odpie***ać. Widocznie poczuli się zbyt pewnie, a Chris Basso za szybko expił więc musieli go przystopować bo za bardzo odskakiwał levelem od Vateriela. Co do Heat... wcale nie uważam ,że są lepsi. Nie łączy nas z nimi nic oprócz wspólnego wroga..... Więc nie pie**ol tu takich smutów, że Unit = nice, a reszta = bad. Przesadzili tym razem i dostaną ostre baty. Wynik 8 - 3 ale to sie zmieni, po prostu nie jesteśmy jeszcze zgrani tak jak trzeba. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik forum
|
Mnie to h.. opchodzi ze oni zabijali ale sa dobrzy mi nie przeszkadzali mi przeszkadzlai Luce eterno i chriss basso nie lubilem ich i h.. jestem za Unit
![]() |
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
Cytuj:
Wybacz, że sie brzydko powiem, ale *******ISZ GŁUPTY Widać, że kompletnie nie znasz sytuacji na Titani. Zapewne masz nie wiecej niż 40lv i nie wiesz co ostatnimi czasy Unit wyprawia. Więc stfu. Pokarz mi chociaż jednego PA w Freedom Jeśli Unit wygra wojne to Titania bedzie stracona ... Co do Heat'u to można powiedzić "wróg mojego wroga, jest moim przyjacielem " |
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
Cytuj:
A co zrobisz gdy zaatakuje cie 10lv z red skulem, ty go zabijesz, przyleci kilku Unitów, stwierdzą, że to był ich rl friend i cie zajbiją ??? |
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
Cytuj:
troszke szacunku dla starszego (?) a nie odrazu od zalosnego nabijacza postow go wyzywasz.... |
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
Popieram was w 100% Mordii i Raxx, nareszcie na forum zjawiła się Polska elita Titanii jejeje
![]() PS: Na filmiku widzę że się Mordii za Vateriela pobierasz bardzo ![]() |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
|
Długi czas Unit niemiał sobie mocych i jakos to było ale zaczeli szalec i ktos sie musial im przeciwstawic, aha nazywanie innych pop*** ch*** jest wyrazem lamerstwa...
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
|
Widze, że dużo postów w moim temacie :> Hmm.. Btw. sorry, że pozniej troche akcje popuscilem i nie bylo widac duzej ilosci fajnej walki.. ale te high levele za szybko lataja z tymi bohami
Raxxel, jak sie da to spróbuje wysłac ci film.. a jak sie nie da :> to zapraszam rano do sciagana ^^Cya in Tibia (Titania )!
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik forum
|
Macie tu filmik z perspektywy jednego z naszych:
http://www.members.lycos.co.uk/tibiafiles/titkrig.rec |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik forum
|
Unit nie szaleje tlyko cche uspokoic innych ludzi.Taki q... Baban no to co on robil zabijal. Zobacz se co sie w venore dzieje jak idze chris basso to qrde spokuj nikt sie nie leje tylko do depo sie kitraja
![]() |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
|