|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Odnosnie tego jak to wygladalo w praktyce ( wygladalo, bo teraz dziala to zupelnie inaczej ): 8 lev, z battlehammerem w troll cave na edron, expilem zbierajac spiry. Co zebralem to wyrzucilem, udalo sie tym sposobem po kilku godzinach wbic 24 dista ( dla porownania - club fighting podchodzil juz pod 30 ), z reguly zebrane 5-6 spirow wystarczalo na zabicie max 1 trolla ( wiec ciagle expienie spirami na nich to byla bajka ). Z 25 dista spokojnie mozna bylo z lukiem isc na roty robiac przy okazji strzaly, koszty zwracaly sie z duzym zyskiem, ryzyko smierci zerowe, trening o jakies 20% szybszy niz na trollach ze spirami. Finito I na tym proponuje zakonczyc dyskusje nad sytuacja sprzed 4 miesiecy.
![]() |
|
![]() |
#42 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#44 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
1. niecelny 2. 12 hp 3. niecelny 4. 11 hp 5. 18 hp 6. 3 hp 7. niecelny 8. 16 hp 9. niecelny 10. 5 hp Albo tak: 1. 23 hp 2. niecelny 3. niecelny 4. niecelny 5. 25 hp 6. niecelny 7. niecelny 8. 17 hp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vierzba
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 11+
Skille: 53+
Poziom mag.: 3+
|
![]() Najlepiej trenic do skilla 10 - 30 na trollach. Puźniej możesz przenieść bagaże do Kazordoon i trenowac do skilla 40 w winiarni (duzo dwarfów) .
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vierzba
Świat: Secura
Poziom: 11+
Skille: 53+
Poziom mag.: 3+
|
![]() Najlepiej trenic do skilla 10 - 30 na trollach. Puźniej możesz przenieść bagaże do Kazordoon i trenowac do skilla 40 w winiarni (duzo dwarfów) .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
|
![]() palem to tylko na trolach asz wbijesz skile kture ci otpowadajom gdzie po 50
bo trole to dostem do spiruw a spiry to podstawa treningu u pla |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rookero de'Master
Profesja: Rookstayer
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() Zbierasz spiry 100-200~ i piszesz na "Trade" "BUY MONK" i bijesz go za monka placisz moze 1k nie wiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() A przy jakim shieldingu (na full def i z dwarven shield) mozna by trenowac na ghoulu (takim dzikim, w jaskini) aby nie zabieral zbyt duzo hp? A slime oplacalne jest?
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Zduńska Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morun Kous
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
@TOPIC: Ja swoim palem najpierw zbierałem ile tylko się da spearów z trolli pod Ab'Dendriel, potem na dwarfach (zwykłych) wbiłem ~40 dysta, nastepnie przeszedłem na dwarf solider i wbiłem ~50 dysta i będę na nich wbijać tak do ~60 dysta...
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Avier
Świat: Candia
|
![]() 1. Skilujcie na trolach pod Ab do 35-40 skila dista
2. Przeprwadzcie sie do Venore i jazda do Amazon Camp na amazonki i na Valkerine (z valkerine duzo spirow jest) i tam skilowac gdzies do 55dist i 40 shielda. 3. Na skilach ~ 55/40 przeprowadzic sie do Thais i jazda na cyce i skilowac na cycach (pojedynczo) i tak gdzies do +65 skila (jesli chce wam sie tyle skilowac ![]() 4. Po 65 skilu RUPTA CO CHCETA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |