|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sipek of Knight
Profesja: Knight
Świat: Carlin
Poziom: 30
Skille: 76\76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Wyjechałem na wyspę Passage znalazłem worek z listem i kluczem kiedy chciałem wrócić do carlin koleś mówi takie coś:
Captain Jack: By the gods! You must be that intruder the good brothers were talking about!Begone Utknołem na tej wyspie na zawsze ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Czy to nie jest czasem isle of the kings? , zaatakowałes monak lub weszleś na (parter 1 ...) 2 pietro? Jesli tak to napisz do npc monka jaką grzywne musisz zaplacic;p i jesli ja zaplacisz to wyjdziesz.
@Down , napiszesz hi i odrazu ci cos powie o twojej karze lub grzywnie ... a jak nie to napisz slowa "payment czy cos w tym stylu" Ostatnio edytowany przez Segalczuk - 23-06-2007 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A jak ta rozmowa ma wyglądać ? Nie wiem jak z nim gadać mam gadać z tym kapitanem czy costello ? nie wiem co pisać o.0 Pisze Hi potem payment i nic to samo
Ostatnio edytowany przez Siepk - 23-06-2007 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: z przemytu
Stan: Niegrający
Imię: Marian Moczymorda
Profesja: Elder Druid
Świat: Danera
Poziom: 62
Skille: du/pa
Poziom mag.: 58
|
![]() Miałem kiedyś podobny problem... idziesz jeszcze raz do kapitana i piszesz hi -> Tibia
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @up no i potem wbije 60 lv i nie bendzie mogl zrobic banshee questa... gz myslenia.
Topic:Sprubuj poszukac na tym forum , jest przecież opcja szukaj ;p w poradnikach moze cos jest , nierob nic pohopnie. @down Payment 40lvl > 10k (powyżej) 40lvl < 1k (poniżej) Mówisz do Costello (ncp-monk) Hi, crime , yes, bye (znalazłem w 35 sec.) Edit: Jesli chcesz zarobic te 1 k to bardzo proste >hi (do tego monka) >brother fugios >yes >passage I przechodzimy przez drzwi na lewo , na 1 poziomie 3 skeletony , na -2 2 ghoule i 3 skeletony dopiero na -4 1 ds. Ostatnio edytowany przez Segalczuk - 23-06-2007 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
FAkt ale musze zapłacić 1000 GP a nie mam to tak czy siak leże ![]() Ostatnio edytowany przez Siepk - 23-06-2007 o 17:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Idź do NPC Monka Hi>Crime>Yes
(Wiem, że mówi się coś Monkowi, nie wiem czy dokładnie to co napisalem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() powiedz kumpolowi aby przyszedł do ciebie z 1k i dał ci Ty powiesz mu hi Crime yes i murzesz isc se z wyspy puzniej tylko 1 k dasz kumplowi
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() @down
Payment 40lvl > 10k (powyżej) 40lvl < 1k (poniżej) Mówisz do Costello (ncp-monk) Hi, crime , yes, bye (znalazłem w 35 sec.) Edit: Jesli chcesz zarobic te 1 k to bardzo proste >hi (do tego monka) >brother fugios >yes >passage I przechodzimy przez drzwi na lewo , na 1 poziomie 3 skeletony , na -2 2 ghoule i 3 skeletony dopiero na -4 1 ds.[/quote] @Autor Przecież tu koleś ci odpisał co masz zrobic. Nie panikuj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Kwas Foliowy
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Poziom mag.: 15
|
![]() Mam taka sprawe jak mowie do tego monk hi i brother fugios to mi odpowiada begone
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Opcja Szukaj Byl Juz Taki Temat
|
![]() |