|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2006
Lokacja: Środa Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Synprima powrot
Profesja: Elite Knight
Gildia: bastion of hope
Świat: Zanera
Poziom: 67
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() SIemano
MAm pytanie:Czy moł bym z powodzeniem solowac dragonsy z gsem na 30 lvlu ze skilsami 70/70,bo czytalem w poradniku ze trzbe miec 75/75 i 35 lvl ale nie chce m isie tak czekac ![]() A drugie pytanie dotyczy gsow: czy stykna mi takie skile i lvl^^ jakie mam na 30 lvlu zeby je bloknac ,i czy lepiej brac palla czy sorca albo druida na ten hunt-i jakie musialby miec palek skile zeby dobrze sie huncilo Z gory thx prosze o szybka odpowiedz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2006
Imię: Sir Elraaz
Gildia: Unique Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 50
Skille: 81/80
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() dragi to mozesz próbowac na 60+ (jak nie wiekszym)
@GS - omg hunt w teamie na gsach? niedlugo ludzie w teamie beda na guardy chodzic...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Zabić smoczka solo to chyba jedynie z HMM, a i tak będzie wieeelkie waste.
A co do Giant Spiderka to zbloczysz. Paladyn 60 Dist i możecie spróbować, ale lepiej będzie jeśli ma 70+. Sorcerer z dobrym m-lvlem może z GEB(Great Energy Beam)+ HMM. Niech zsumonuje Mino Archery. Zawsze coś dają. Ostatnio edytowany przez Xanthil - 24-06-2007 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: Lublin
Świat: non-pvp
Poziom: 100
![]() |
![]() Co do draga to możesz spokojnie iść, chociaż pewnie bedziesz miał kosmiczne waste
![]() Stój na ukos i dopilnuj żeby (na red hp) drag uciekał w odpowiednim kierunku - tak żebyś mógł go łatwo strapować i dobić. GSa też raczej zbloczysz, najlepiej z palkiem 70+ dist, ew. magikiem z hmm, ale przynajmniej 30-40 lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2006
Imię: Sir Elraaz
Gildia: Unique Kingdom
Świat: Harmonia
Skille: 81/80
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Sieradz
Imię: Tomasz of Candia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Iron Army
Świat: Candia
Poziom mag.: 48
|
![]() ---> Co do draga.Jasne, ze go ubijesz(z uh'ami rzecz jasna). Jesli wejda Ci dobre hity to powinienes zuzyc ok.3-4 uhy (OKOLO!!!! zaraz pewnie ktos napisze, ze 2 albo 5 ;p)
--->Co do Gs'a, to mnie najwiecej walnal chyba za 234 a jestesm msem, wiec ty powinienes mniej dostawac ![]() Najlepsze w nim jest to ,ze nie wali combo w przeciwienstwie do dragona. Ciekawe kto z Toba bedzie, najlepiej Ed jak wspomnial kolega wyzej, ale inne profesje z paccem czy bez tez moga byc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() do piotrek marycha-jak nie widziles jeszcze ze ktos w teamie chodzi na gsy to ty chyba chodzisz solo spidery zwykłe bic bo na moim serwier jest to czesto spotykane w jakich respach pojedynczych badz tam gdzie nie jest ich za dzuo
2-3,4 uhy na draga lol to juz leprzy loot na rootach wyjdzie bo zanim cos milego wypadnie to z 20 bede musial ubic i to jeszcze niewiadomo .Moj kolega na 40 lvlu z giand swordem schodzi mu mu 1 gora 2 uhsy na draga to własnie o taki hunt mi chodzi a ma takie skile jak ja!?a ma 10+ lvi wiecej.To co mam wbic wiekszy lvl (Wiecej hp )zeby bylo mniejsze waste uh czy co bo skile 75/75 to masa czasu i nieche mi sie tyle wbijac.PRosze o odp P.s z hmm to wykluczam wogule chyba ze na gsy z hmm to jeszcze bo zawsze jakas cześć k setu moze wypadnie> Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Aha zapomnailem napisac
Niech nie odzywaja sie ci co sam inie hunca na dragach badz na gsach, bo mysla ze maja kolegow i im opowiadali co i jak to myslis ze co ze wielki jestes>NIEch tu sie wypowiadaja doswiadczeni knightowie albo pallkowie PIS Ostatnio edytowany przez zolty01knight - 24-06-2007 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zdecydowałem ze pójde z paldynem 31 ma premy i skile 79 dista to pewnie je zlejemy -,-Niech ktoś napsize dotyczaac mojego 1 pytania dotyczace dragsow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Miasteczko..
Imię: Bodzio Lucznik
Profesja: Paladin
Gildia: Kingdom of Blood