![]() |
#641 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Silver Flame
Poziom: 70+
|
![]() Ale 70 - sie nie liczy :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dodam jutro fragi, bo idę spać.
Btw. 40:10 to już chyba ostatni dzwonek dla ttt |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Jeszcze to:
[CHAR]Elprimito[/CHAR] Jun 25 2007, 00:24:35 CEST Killed at Level 107 by [CHAR]Dalacin Crawler[/CHAR] |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Guest
|
![]() Wiecie co wam powiem... trzeba usunąc ten temat bo robi sie juz bez sensu wogle, gdy czytam te posty od TTT to az smiac mi sie chce..
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() no dobra 8 :> nie w formie byłem xD
![]() |
#648 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2007
|
![]() Spokojnie, nie ma się co ekscytować to dopiero początek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() poczatek konca chyba
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: pod schodami
|
![]() @Notop
Wygraliście bitwę ale nie wojnę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() W tym sęk że Lindlay , Arcash i Tiuso ciągle siedzą w domku lindlaya i z niego nie wychodzą. Niby takie słowa że "dni dpft są już policzone" a TTT to same dupy , 40:10 w fragach , na open battle TTT nie może sobie z dpft poradzić więc o jakiej wojnie my tu muwimy? chyba dpft miażdzy zapowiedzi arcymocnych TTT od których co chwile ktoś odchodzi.
PS. PO WOJNIE ARCASH , TIUSO , LINDLAY I LESZCZU MAJA HUNTA 4 EVER bo FOSFIK juz ma od wojny z Beach.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik forum
|
![]() Chciałem przytoczyć pewien tekst : "ta i 7k robi mass invita -.- , moze im to cos da ale watpie , raczej bedzie wiekszy chaos niz teraz jest u nich. ale to ich sprawa" to słowa MEDIVHA jescze z wojny z 7k hahah i kto to mówi hahha "-.-" << jaki zły a wy co robicie niedość ze gidlie dupolizy do was doszły to jescze wy zrekrtowaliście noobów do was Thouri i spółka :S jestescie żałośni skoro jestescie takie kozaki np. Xefuron bo pękli hahha ale żal to wyskoczcie z nimi solo DPFT vs TTT bez dupolizów i zobaczymy co sie stanie a nie podniecacie cie FRAGAMI :S jak was bylo z 3 razy wiecej mówie o gildiach dupolizach :S jesteście żałośni w sumie ciesze sie że już nie gram na Arcani i czekam na nowy WORLD bo z wami to żenada grać na tym samym servie :S BB NOOBS DPFT SUX
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie widze zadnej pouczajacej, lub preciwstawnej riposty z Twojej strony w stosunku do mojej odpowiedzi ... Skad w ogole masz takie informacje, ze sie nie wyplaca ? Moze masz jakiegos vice leadra w dpft or smth ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Idz na nowy serwer, moze przebijesz sie poza 30 lvl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik forum
|
![]() Pajac :S
bo co prawde mówie jesteś żałosny i powiedz sobie to szczerze :S noobie taka prawda przynajmniej ja swój lvl wbilem uczciwie a nie tak jak ty zmieniałes liste na Hydry :S NOOB NOOB NOOB Damoon GZ MAN zostaw tych ****i samych bez ciebie odrazu im kopara opadnie ;S bo sami nic nie potrafią zrobic cioty tylko DUPOLIZY im pomgają :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() a ty tutaj sie wcale nie pucujesz do TTT caly czas "wyzywajac tyh fszystkih zuyh i wogule" co to pomagaja DPFT
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
![]() @Kendran
Wiesz co to jest interpunkcja? Kazda inna gildia mogla dolaczyc do TTT, nie moja wina, ze nie maja poparcia na serwie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: pod schodami
|
![]() @Kendran
Żal mi ciebie szczerze mówiąc. "Dupolizy" pomagają DPFT bo nie chcą aby TTT rządziło servem bo by z każdego paymenta ściągali, aby ponieść straty z powodu war. Każdy kto bierze udział w war ma swój własny interes. Jeśli jesteś niezadowolony z rządów dpft i chcesz pomóc TTT to dołącz do nich, nikt ci nie zabrania... Btw. można wiedzieć jaki lvl miałeś na tym servie ? <pytam z ciekawości> A to co wyżej napisałem to jest jedynie indywidualne MOJE zdanie. Ostatnio edytowany przez Pumba - 25-06-2007 o 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |