Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-06-2007, 01:06   #681
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

I teraz bedzie pelny nick Aro aka papa arcania

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-06-2007, 01:09   #682
Pumba
Użytkownik Forum

Pumba's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: pod schodami

Domyślny

Może Lindlay wypowie się coś na temat wojny ? Bo jestem ciekaw jego zdania
Pumba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2007, 01:14   #683
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

To akurat latwo przewidziec
"Nooby!!111 my to mielimy spziegow my i kicki my mieli my i my przelismy wojne my bo mieli my kicki my i piszegow sell fresh oranges i ja mialem kicka na wovimusie wtedy a tamci co mialei hacka to ih shackowali i pozniej to juz bylo tak ze jak nie mialem many no to trudno bylo sio puszczac a jeszcze we i no puszczaj te sie na lagokicku no i wez wogole ty nie mow o co tu taj chodzi
bo nie znasz ise i gowno wieszi tak to bylo no o to cala historia no i wlasnie o to tu chodzi no ale ja sie nie poddam bo ejesczey wygramy zobaczycie hackne aaty tibie podmienie mu hotkey uh z ue i zobaczycie 1!!11one!"

Ostatnio edytowany przez Thuygioshok - 26-06-2007 o 01:15.
Thuygioshok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2007, 01:16   #684
KoKsikII
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 06 2007

Domyślny .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady Pokaż post
tiuso sie poddał , wiec już raczej nic nie będzie , chyba ze jakieś nocne masslogi
Kurwa aż żal was słuchać... Tiuso sie poddał bo wiedział ze nie miał szans i każdy by postąpił tak jak on...Ale co ze sobą zrobił leszczu~ to kurwa żenada tak sie zeszmacić i to nie tylko on jeszcze jest jeden typek "ARES DRAGOON" i jeszcze więcej.Albo jesteście z nimi albo z nimi..... Teraz to i tak już po fakcie bo wojny już nie ma ale chce wam powiedzieć że jesteście żałośni.. oczywiście nie wszyscy..ale cóż taka gra...

TTT wypowiedziało wojne DPFT... maja praktycznie wszystkie najlpesze lvle na servie a jeszcze z innymi guildiami sie kaleczą... to jest tak samo jak chce sie walić SOLO a ten drugi bierze kumpli.. Ludzie to tylko gra.. Ci co jeszce nie zdążyli sie zeszmacić to RESPECT a reszta to banda CHUJA :S.

Ostatnio edytowany przez KoKsikII - 26-06-2007 o 01:28.
KoKsikII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2007, 01:18   #685
tsch
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 06 2007

Domyślny

@Thuygioshok - jesteś durny jak sandały elfa przepraszam ale niestety naprawdę tak jest ....

Ostatnio edytowany przez tsch - 26-06-2007 o 01:20.
tsch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2007, 01:19   #686
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

@upup
Tak masz racje jestesmy zalosni ((

ale prosze nie bij ja no rl

ile razy dostales orgazmu piszac tego posta?

nie wieze ze masz wiekszy lvl niz 20 bo twoje inteligencja mnie przeraza

ta wypowiedz lindlaya to of koz joke ale pan upup takie wlasnie pisze :/
i tak najlepszy ten kencostam ;d
@down
omg to nie bylo o tobie tylko ty 2 up -.-

Ostatnio edytowany przez Thuygioshok - 26-06-2007 o 10:33.
Thuygioshok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2007, 01:25   #687
tsch
Użytkownik forum

Domyślny

Nie podniecam się tak byle czym - nie doceniasz mnie
Nie mogę Cię bić na rl bo masz napisane że kupa jesteś :/

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thuygioshok Pokaż post
@upup
Tak masz racje jestesmy zalosni ((

ale prosze nie bij ja no rl

ile razy dostales orgazmu piszac tego posta?

nie wieze ze masz wiekszy lvl niz 20 bo twoje inteligencja mnie przeraza

ta wypowiedz lindlaya to of koz joke ale pan upup takie wlasnie pisze :/
i tak najlepszy ten kencostam ;d

Ostatnio edytowany przez tsch - 26-06-2007 o 01:27.
stary 26-06-2007, 01:28   #688
Kendran
Użytkownik forum

LOL No WreszŚcie KtoŚ Normalny

Jest tak jak mówi Koksik dokładnie tak jak on mówi przeciez Leszczówa to teraz dla wielu ludzi zwykła szmata bo jest nią nie ma co ukrywac i co teraz bedziecie sie nabijac z Linda i TTT ale pomslcie nooby jak by to bylo gdyby w DPFT nie bylo KONFIDENTOW LESZCZU :S **** DRAGONBREATH itp na open spoko dostali w ciry ale to przez te dupolizowskie gildie a jak oni mieli sie wydostac z PZ skoro Konfident Leszczu juz pisal do stojacego 100 lat w miejscu z lvl Lukiego tzn do Aaty bo tam częściej można go zastać z 2 dniowym wyprzedzeniem kto co bedzie robil dlatego (Hakerzy/DPFT) wiedzieli dokładnie kto kiedy opuści PZ i wtedy jaka podnieta oooo nabilem FRAGA :S zal normlanie jak dzieci ....
Kendran jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2007, 01:39   #689
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kendran Pokaż post
Jest tak jak mówi Koksik dokładnie tak jak on mówi przeciez Leszczówa to teraz dla wielu ludzi zwykła szmata bo jest nią nie ma co ukrywac i co teraz bedziecie sie nabijac z Linda i TTT ale pomslcie nooby jak by to bylo gdyby w DPFT nie bylo KONFIDENTOW LESZCZU :S **** DRAGONBREATH itp na open spoko dostali w ciry ale to przez te dupolizowskie gildie a jak oni mieli sie wydostac z PZ skoro Konfident Leszczu juz pisal do stojacego 100 lat w miejscu z lvl Lukiego tzn do Aaty bo tam częściej można go zastać z 2 dniowym wyprzedzeniem kto co bedzie robil dlatego (Hakerzy/DPFT) wiedzieli dokładnie kto kiedy opuści PZ i wtedy jaka podnieta oooo nabilem FRAGA :S zal normlanie jak dzieci ....
jak dzieci? patrzac na to jak to opisujesz bariery 15nstki jeszcze nie przekroczyles ;/ hakerzy? heh mozesz pozdrowic kozasso czy jakos tam...
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
Ka$z3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2007, 01:47   #690
Kendran
Użytkownik forum

Domyślny :s

Weź dupolizie sklej bo ci gówno jesze miedzy zebami zostało wiem ze napewno sie masturbujesz 3 razy po tym jak Aata do ciebie napisal "thx" za to ze za*******ales z wlasnego expa wpizde daleko po to zeby mu zanieść manasa ale nie musisz nam wyjawniać szczególów każdy wie ze DFPT to cioty np Bedurion co napisal na forum tibi :S ze Leszczu Konfi Ciota Łajza Szmata dobrze sie spisal w TTT :S ZAL i kto tu jest dzieckiem jak boja sie uczciwej walki ;/
stary 26-06-2007, 01:50   #691
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
a dla mnie ejst jednym z bardziej znaczacych osob w tej wojnie i pomimo ze sam po nim pojechalem raz porzadnie(chwila zwatpienia;p) to teraz zaloje tego,niewiedza boli,poprostu taka taktyka,najwazniejsze ze wojne dptf wygralo a zganianie na to ze dotf hakowalo nuwble i sainta czy innych to zenada,pomyslcie jakby dptf go haklo,to po 20 min mialby 30 lvl
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2007, 01:52   #692
KoKsikII
Użytkownik forum

Domyślny .

Cytuj:
Weź dupolizie sklej bo ci gówno jesze miedzy zebami zostało wiem ze napewno sie masturbujesz 3 razy po tym jak Aata do ciebie napisal "thx" za to ze za*******ales z wlasnego expa wpizde daleko po to zeby mu zanieść manasa ale nie musisz nam wyjawniać szczególów każdy wie ze DFPT to cioty np Bedurion co napisal na forum tibi :S ze Leszczu Konfi Ciota Łajza Szmata dobrze sie spisal w TTT :S ZAL i kto tu jest dzieckiem jak boja sie uczciwej walki ;/
RACJA bo kurwa TTT WOLI SKOŃCZYĆ GRĘ Z HONOREM NIŻ SIE JANIĆ JAK NAJGORSZE ZDZIRY (LESZCZU) + inne kurwy (guild) i zawsze pozostaną wzorem. Bo HONOR to jest najważniejsza cecha człowieka.. niby to tylko gra ale jednak.
stary 26-06-2007, 01:53   #693
Kendran
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
a dla mnie ejst jednym z bardziej znaczacych osob w tej wojnie i pomimo ze sam po nim pojechalem raz porzadnie(chwila zwatpienia;p) to teraz zaloje tego,niewiedza boli,poprostu taka taktyka,najwazniejsze ze wojne dptf wygralo a zganianie na to ze dotf hakowalo nuwble i sainta czy innych to zenada,pomyslcie jakby dptf go haklo,to po 20 min mialby 30 lvl
moze i racja ale sam powiedz ze ta wasza taktyka to jest DLA ****I sprzedajnych kofidentów idzicie teraz na wasze dzielnice i powiedzcie jak sie sprzedaje kolegów ciekawe co z wami zrobia cioty osrane normlanie LEsczu sie zeszmacil jak i cale DPFT ale co zrobic :| to tylko gra ...

Honor ma sie tylko raz w zyciu i trzeba o niego dbac ale niektórzy o tym zapomnieli i juz do końca życia bedą tylko zwykłymi SZMATAMI KONFIDENTAMI ale co zrobic
stary 26-06-2007, 01:58   #694
tsch
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoKsikII Pokaż post
Bo HONOR to jest najważniejsza cecha człowieka..
>>> święte słowa...tylko jak niewiele osób wie co to takiego ten..HONOR
stary 26-06-2007, 02:07   #695
KoKsikII
Użytkownik forum

Domyślny .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
Liczy się też w jakim stylu sie wygra Wojnę.Macie wystarczającą ekipe żeby walczyc z TTT i nie musieliście wygrać takim żałosnym sposobem...
Ludzie czemu sie boicie powiedzieć co myślicie.... Czy to takie trudne?! :|
Całe TTT woli wyjść z z honorem i nawet przestać grać na tym servie niż mają wam płacić...

-----HAIL TTT----- to są ludzie HONORU
stary 26-06-2007, 02:09   #696
Kendran
Użytkownik forum

Domyślny ye

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoKsikII Pokaż post
RACJA bo kurwa TTT WOLI SKOŃCZYĆ GRĘ Z HONOREM NIŻ SIE JANIĆ JAK NAJGORSZE ZDZIRY (LESZCZU) + inne kurwy (guild) i zawsze pozostaną wzorem. Bo HONOR to jest najważniejsza cecha człowieka.. niby to tylko gra ale jednak.
BO te łajzy juz wymyślaja takie żałosne sposoby jak np Lesczu ciota sprzedawca zapominaja o wartościach ludzkich nie maja zadnego Honoru w sobie. a Luki łajza pierwsze co to juz na Forum wystaiwa liste Do PAYMENTU ten jest dopiero zalosny :S i dostana payment i odrazu na allegro wystawiaja jak np ciota XEFURON i nie wypieraj sie lajzo bo kazdy wie ze ty wystawiasz a KRYLEK to zal bo nawet leb taki glupi jest ze nie zrobi se noob chara tylko z maina daje pieniadze ale leb na wlasne oczy widzialem jak w depo kolesiowi spredawal kase :S i to jest gra ZAL
stary 26-06-2007, 02:15   #697
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thuygioshok Pokaż post
I teraz bedzie pelny nick Aro aka papa arcania
ke????????

No coz ja na leszcza stawialem od poczatku, wkoncu nie jest az takim idiota zeby ujawnic backstabb dla jakiegos tam lolo volaso tylko...i skonczcie pojazd po nim, bo to tylko gra jest...typ zlapal zajwake na 007 i mu wyszlo...czapki z glow

Ostatnio edytowany przez Aro aka papa - 26-06-2007 o 02:26.
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2007, 02:41   #698
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Kendran i Koksik,to co soba reprezntujecie na tym forum jest rownie zalosne jak wynik ostatniego opena... zal dupe sciska jak sie widzie comment "Leszczu cos tam cos tam" taka taktyka omg,jednak niektorzy maja ograniczony slownik/rozum i nie wiedza co to podstep etc. czytajcie swoje commenty zanim je wrzucicie bo zamiast cos tu przekazac madrego wywolujecie fale smiechu i to nie z powodu joke'ow czy czegos,a z zalosnego poziomu komenatrzy(no off,ale tak sie to k***a czyta;/)... ja osobiscie czekam na post Arma.Zastanawiam sie jaki bedzie,czy taki jak Kendrana i Koksika (zal) czy moze taki jak Tiusa na tibia.com (mam nadzieje ze bedzie w podobnym guscie)
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2007, 07:15   #699
Golradir
Użytkownik Forum

Golradir's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Slask

Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
Domyślny

według mnie Leszczu też dał dupy wywalając przyjażń z Tiusem do kosza...ale sam motyw z podstawieniem go był bardzo dobrze rozegrany <te posty Bedu czy Xeno przeciw Leszczowi na tibia.com>...szpiegostwo to jest cześć wojny i turtle pokazali jak sie to wykorzystuje
Golradir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2007, 09:10   #700
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

Kendran i koksik to jedna i ta sama osoba pisza posty minute, dwie po sobie, da sie zauwazyc podoboienstwo

nie musicie na siebie najezdzac to jest tylko gra, jedni wygrali drudzy przegrali, mi pozostaje zlozyc gratulacje dla dpft za wygrana wojne i tyle, a powiem wam ze co do przylaczania guild, to jesli ktos ma ochote to sie przylaczy, (wg mnie te wojny nie maja sensu, jakby nie bylo na co wydawac kasy i runek )i tak zrobilo sf i integra wiec gz tez dla nich,

to tyle
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania