![]() |
#681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() I teraz bedzie pelny nick Aro aka papa arcania
|
![]() |
#682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: pod schodami
|
![]() Może Lindlay wypowie się coś na temat wojny ? Bo jestem ciekaw jego zdania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Użytkownik Forum
|
![]() To akurat latwo przewidziec
"Nooby!!111 my to mielimy spziegow my i kicki my mieli my i my przelismy wojne my bo mieli my kicki my i piszegow sell fresh oranges i ja mialem kicka na wovimusie wtedy a tamci co mialei hacka to ih shackowali i pozniej to juz bylo tak ze jak nie mialem many no to trudno bylo sio puszczac a jeszcze we i no puszczaj te sie na lagokicku no i wez wogole ty nie mow o co tu taj chodzi bo nie znasz ise i gowno wieszi tak to bylo no o to cala historia no i wlasnie o to tu chodzi no ale ja sie nie poddam bo ejesczey wygramy zobaczycie hackne aaty tibie podmienie mu hotkey uh z ue i zobaczycie 1!!11one!"
STILLmatic Ostatnio edytowany przez Thuygioshok - 26-06-2007 o 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2007
|
![]() Cytuj:
TTT wypowiedziało wojne DPFT... maja praktycznie wszystkie najlpesze lvle na servie a jeszcze z innymi guildiami sie kaleczą... to jest tak samo jak chce sie walić SOLO a ten drugi bierze kumpli.. Ludzie to tylko gra.. Ci co jeszce nie zdążyli sie zeszmacić to RESPECT a reszta to banda CHUJA :S. Ostatnio edytowany przez KoKsikII - 26-06-2007 o 01:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2007
|
![]() @Thuygioshok - jesteś durny jak sandały elfa
![]() Ostatnio edytowany przez tsch - 26-06-2007 o 01:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Użytkownik Forum
|
![]() @upup
Tak masz racje jestesmy zalosni ![]() ale prosze nie bij ja no rl ile razy dostales orgazmu piszac tego posta? nie wieze ze masz wiekszy lvl niz 20 bo twoje inteligencja mnie przeraza ![]() ta wypowiedz lindlaya to of koz joke ale pan upup takie wlasnie pisze :/ i tak najlepszy ten kencostam ;d @down omg to nie bylo o tobie tylko ty 2 up -.-
STILLmatic Ostatnio edytowany przez Thuygioshok - 26-06-2007 o 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Użytkownik forum
|
![]() Nie podniecam się tak byle czym - nie doceniasz mnie
![]() Nie mogę Cię bić na rl bo masz napisane że kupa jesteś :/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez tsch - 26-06-2007 o 01:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik forum
|
![]() Jest tak jak mówi Koksik dokładnie tak jak on mówi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik forum
|
![]() Weź dupolizie sklej bo ci gówno jesze miedzy zebami zostało wiem ze napewno sie masturbujesz 3 razy po tym jak Aata do ciebie napisal "thx" za to ze za*******ales z wlasnego expa wpizde daleko po to zeby mu zanieść manasa ale nie musisz nam wyjawniać szczególów każdy wie ze DFPT to cioty np Bedurion co napisal na forum tibi :S ze Leszczu Konfi Ciota Łajza Szmata dobrze sie spisal w TTT :S ZAL i kto tu jest dzieckiem jak boja sie uczciwej walki ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#691 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Honor ma sie tylko raz w zyciu i trzeba o niego dbac ale niektórzy o tym zapomnieli i juz do końca życia bedą tylko zwykłymi SZMATAMI KONFIDENTAMI ale co zrobic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ludzie czemu sie boicie powiedzieć co myślicie.... Czy to takie trudne?! :| Całe TTT woli wyjść z z honorem i nawet przestać grać na tym servie niż mają wam płacić... -----HAIL TTT----- to są ludzie HONORU |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Użytkownik forum
|
![]() BO te łajzy juz wymyślaja takie żałosne sposoby jak np Lesczu ciota sprzedawca zapominaja o wartościach ludzkich nie maja zadnego Honoru w sobie. a Luki łajza pierwsze co to juz na Forum wystaiwa liste Do PAYMENTU ten jest dopiero zalosny :S i dostana payment i odrazu na allegro wystawiaja jak np ciota XEFURON i nie wypieraj sie lajzo bo kazdy wie ze ty wystawiasz a KRYLEK to zal bo nawet leb taki glupi jest ze nie zrobi se noob chara tylko z maina daje pieniadze ale leb na wlasne oczy widzialem jak w depo kolesiowi spredawal kase :S i to jest gra ZAL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ke????????
No coz ja na leszcza stawialem od poczatku, wkoncu nie jest az takim idiota zeby ujawnic backstabb dla jakiegos tam lolo volaso tylko...i skonczcie pojazd po nim, bo to tylko gra jest...typ zlapal zajwake na 007 i mu wyszlo...czapki z glow Ostatnio edytowany przez Aro aka papa - 26-06-2007 o 02:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Kendran i Koksik,to co soba reprezntujecie na tym forum jest rownie zalosne jak wynik ostatniego opena... zal dupe sciska jak sie widzie comment "Leszczu cos tam cos tam" taka taktyka omg,jednak niektorzy maja ograniczony slownik/rozum i nie wiedza co to podstep etc. czytajcie swoje commenty zanim je wrzucicie bo zamiast cos tu przekazac madrego wywolujecie fale smiechu i to nie z powodu joke'ow czy czegos,a z zalosnego poziomu komenatrzy(no off,ale tak sie to k***a czyta;/)... ja osobiscie czekam na post Arma.Zastanawiam sie jaki bedzie,czy taki jak Kendrana i Koksika (zal) czy moze taki jak Tiusa na tibia.com (mam nadzieje ze bedzie w podobnym guscie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Slask
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
|
![]() według mnie Leszczu też dał dupy wywalając przyjażń z Tiusem do kosza...ale sam motyw z podstawieniem go był bardzo dobrze rozegrany <te posty Bedu czy Xeno przeciw Leszczowi na tibia.com>...szpiegostwo to jest cześć wojny i turtle pokazali jak sie to wykorzystuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() Kendran i koksik to jedna i ta sama osoba pisza posty minute, dwie po sobie, da sie zauwazyc podoboienstwo
![]() nie musicie na siebie najezdzac to jest tylko gra, jedni wygrali drudzy przegrali, mi pozostaje zlozyc gratulacje dla dpft za wygrana wojne i tyle, a powiem wam ze co do przylaczania guild, to jesli ktos ma ochote to sie przylaczy, (wg mnie te wojny nie maja sensu, jakby nie bylo na co wydawac kasy i runek ![]() ![]() to tyle
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |