![]() |
#701 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
jakby nie bylo... Lecha troche znam ;p i to ze jest szpegiem byla to moja 1 mysl... ale potem w ta zwatpilem ... i myslalem ze jest "sprzedajna swinia" ... ale dobrze ze sie mylilem ;]
![]() |
|
![]() |
#702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff
Imię: Tanie wina drinker
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
|
![]() ale napieracie ze ares czy lechu spayowali do nas hmm z tego co wiem to bzdura pozatym jezeli by tak bylo to po wojnie by bylo w 1 tydzien ... no moze 2 a tak nie bylo teraz tylko zwalacie wine na to na tamto ....
zmiast powiedziec plany mialem ogromne , mozliwosci jeszcze wieksze , ale niemyslalem i tak sie zkonczylo .... zycie i pora sie pogodzic szkodami tylko osob ktore byly na tyle glupie aby uwiezyc ze ttt ma szanse wygrac wojne i sie do nich doloczyli takich jak np. k'k lub kilku innych ale przynajmniej troszkesie serv przeczysci ![]() No nic po wojnie , hiszpanie bez kasy , tiuso wakacje (i ma all gdzies z ttt) warszawa juz sama niewiezy i sie teraz zastanawia jak by to zrobic aby dalo sie jakos pograc itp. Mysle ze duzo ludzi sie nie ludzi ze pogra tutaj chodziasz sa i tacy ktorzy zaplaca i bedam ogli nadal grac ze wzgledu ze nie mozna wyludnic servera bo nie bedzie funu :/ no to tyle bo z nocki wracam i pora spac
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() sorry za offtop ale chcialem tylko wyjasnic ze nie mowilem o tobie tsch wtedy tylko o Kendranie i Kosiku2 ;s
![]() |
#704 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() Dzisiaj update. życzę wam milej gry "D i zdobycia paru ciekawych przedmiotów oraz zrobienia paru questow ;]. Ja oczywiście sobie nie pogram...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() Pamietacie jak leszczu poszedl do ttt to all na niego mowili ze jest sprzedawczykiem itp ??????
No to K***A sie okazalo ze jednak nie jest A tak btw zobaczcie ze w wojnach w rl swiecie tez sa szpiedzy i nikt im nie jedzie ze to szmaty itp tylko daja medale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Cieszanow
Imię: Gidekab De'Omerta
Profesja: Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 108
Skille: 94/59
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() gz dla wszystkich z DPFT
szkoda tylko ze ja nie mogłem w tym uczestniczyc jeden dzien mnie nie bylo a tu koniec wojny hrhrr po sobotniej nocy komp na serwisie rutery popalnone tak wiec do uslyszenia dopiero w październiku po moim powrocie bb i powodzenia w dalszej grze |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2007
|
![]() Po pierwsze Kosik to moj RL a po dwa Tiuso zadrwił lol a co mial robic jak Aata z Lukim wzieli cala kase z paymentow (wojna z BEACH) dla siebie i Aata wy*******al kazdego z expa na demcach to co mial udawac ze wszytko jest cool ZAL.PL to jest wlasnie postepowanie zalosnych malych dzieci. Niby to tylko gra ale grmy tutaj z prawdziwymy ludzmi i nalezy o tym pamietac kazdemy nalezy sie jakis tam szacunek nie zaleznie od lvl dlaczego wy nie potraficie sie przyznac do tego ze Leszczu i spolka jest zalosna bo sie boicie no ale wasza wola, mieli wieksze lvl wiecej ludzi i jescze takie cos ZAL wiec ja to traktuje tak ze oni juz na samym poczatku bali sie TIUSA i FOSFIKA skoro tak postąpili bo to na poczatku oni bili fragi tylko jak zaczeło sie sprzedawanie Leszcza to nic dziwnego ze przegrali .... no comment
|
![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Szczerze.....mnie to rybka. ![]()
![]() |
![]() |
#709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() rly? nie szkoda ci 155 ek ?
![]() btw: We're here for take our revenge. Time to terror is comming... teraz Lindlay. Ciekawe czy bedzie lebszy od Tiusa.
~ Rest in The Peace ~ ~ Or Rest in The Peaces ~ Ostatnio edytowany przez Poyeman - 26-06-2007 o 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
Jesli juz mowimy o zabawanych sprawach Tiuso i Fosfik nienawidzili sie jak psy bo fosa wywalal tiusa z tomba jak expil na lya ly, a teraz wszyscy sa wielka rodzina? pfff Bili fragi? na noobach albo chodzili po ludzi we 2 sorcow i mysleli ze juz wojne wygrali identycznie jak w wojnie z beach... To co ty piszesz to chyba lind sobie na pomaranczach wymyslal... niewiem skad takie bajki wy bierzecie =/
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
|
![]() Lindlay jest za glupi na poprowadzenie gildi do wygrania wojny;|
![]() |
#712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
|
![]() Co wy macie do Leszcza, tego nie umiem zrozumiec... To wszystko bylo od poczatku do konca ustawione chodz tylko paru ludzi w dpft o tym wiedzialo reszta myslala ze to sprzedawczyk... Dlatego szacunek dla nich...
Btw. Sizller Deleted ![]()
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py Ostatnio edytowany przez Ciacho1920 - 26-06-2007 o 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Guest
|
![]() eh, ale sie porobilo... do tej pory nie moge uwierzyc w to, ze leszczu wybral dpft a nie tiusa, ktorego poznal jak byl jeszcze noobem na ruberze, i od tej pory trzymali sie razem przez 5~ lat.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() A no fakt .. niektórzy czasami się zapominają że to tylko gra i traktują to za poważnie. A co do leszcza i tiusa to obydwoje wybrali z kim chcą być ( leszczu wolał zastać z turtlami i walczyć z tiusem , a tiuso wolał walczyć przeciwko turtlom choć wiedział że ma tam dawnych kumpli z rubery ( Troy , Xeno , Leszczu , ja ). Jeśli sie przyjaźnili od ponad 5 lat to to sadze ze obydwoje nie będą traktować tego serio tylko potraktują to jako cześć gry.
A co do reszty z TTT to powodzenia w rl i na jakimś innym serwerze ( o ile będziecie wam się chciało grac jeszcze w tibie ![]() A co do przyjaźni to hm... jeśli ktoś naprawdę sie przyjaźni z kimś to napewno gra tego nie zepsuje.
![]() |
#715 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2007
|
![]() Singed ;D
Byc może wreszcie będzie spokojnie bez kolesiów ala PA ,wku***** sprzedawców pomarańczy itd ![]() Ostatnio edytowany przez Ameron - 26-06-2007 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: pod schodami
|
![]() Przestańcie już jeździć lindlay'a, leszcza, itp.
@medek Szczerze to gra zmienia i to nie do poznania =( R.I.P T.S |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica
Imię: Lindlay
Poziom: 118
|
![]() Cytuj:
Singed? Co zaspiewane? rofl, skoncz ziomek ;D @Pumpa dzieki za troske, ale szczerze sram na to gdy jedzie mnie jakis chlop ktory do konca zycia na rl bedzie siedzial przy swoim obspermionym kompie ... @Poyeman czemu mialoby mu byc szkoda czegos co jest jedynie pixelami w jakims wirutalnym swiecie? niektorzy nie wkrecaja sie w takie sprawy za bardzo, ale masz 15 lat, dorosniesz to skumasz ;]
![]() |
![]() |
#718 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2007
|
![]() Cytuj:
![]() A tak pozatym to zycze wam milej gry po tym Update bo ja wale RETIRED (czekam na new world nie wiem czemu ale zawsze to pisze hheh) a co do Valdnorka też myśle ze nie jest mu żal bo moze i ma teraz ciezką sytuacje ale mysle ze bedzie czekał na nowe wojny i bedzie w nich uczestniczył a narazie pozostaje PZ :| i nie wiem czemu caly czas sie sracie do LINDA o te pomarańcze zazdrosciecie mu czy co bo nie wiem ?? __________________________________________________ TO TYLKO GRA DLA TYCH CO O TYM ZAPOMNIELI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
A btw, ciekawe czy bylbys taki wyszczekany, gdybysmy wiedzieli kim jestes :\ Ostatnio edytowany przez gigoro - 27-06-2007 o 02:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |