|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elfo del Bien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() Nie, nie dziala, i zadne skany tez ci nie pomoga, own tibia jest najczesciej niewykrywalna, zreszta masz tyle syfu na kompie ze nie wiadomo, bardziej by nam pomoglo jakbys napisal jakie gowna ostatnio sciagales.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Niemcy ( Hamburg )
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: -
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Harpun wrzuc na looz.
Chlopak ma problem i chce bysmy mu pomogli, wiec moze jakos trzeba mu wytlumaczyc co i jak a nie sie na niego drzesz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() tibia 8.0 z www.tibia.com i chyba tyle
A i jeszcze przed update sciagnolem tibie 8.0 to byl link z keyloggerem bo przez przypadek kliknolem w link Nie mówcie o formacie bo to jest tez komp mojej siotry a ona ma tu prace i inne zeczy pozatym ja mam dużo ważnych żeczy Ostatnio edytowany przez <>A.B.C<> - 28-06-2007 o 13:58. |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elfo del Bien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon*****
C:\WINDOWS\system32\services***** Te jak dwa napewno, ale rowniez beda jeszcze jakies z nazwa tego czego sciagales, a masz tyle gowna ze tylko format ci pozostanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Te plkiki mam usunać bo nie bardzo rozumiem twojego posta
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
To ważne procesy systemu, jak chcesz sie pozbyc owntibi to może użyj FindIt (download tibia.pl) albo usuń Kod:
C:\WINDOWS\services***** Kod:
O4 - HKLM\..\Run: [Windows] C:\WINDOWS\services.e xe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() daj jescze loga z hijackthis
a pracujesz na koncie z uprawnieniami administratora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() Jak siostra ma pliki to zgraj je na płytkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Druid Therbin
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 35
Poziom mag.: 36
|
![]() Jak tak czytam wypowiedzi tego nieszczęsnego małolata to aż żal...
1. Oczywiście, najlepiej wchodzić na strony typu: www.tibia.freepacc111.ze.pl podawać tam swoje passy. 2. Oczywiście najlepiej ściągać scrackowane blackd proxy (tego sie nie da scrackować...) w dodatku z zakończeniem exe. 3. Dobrą radą jest też wchodzenie na strony podawane na kanale Trade i podawanie tam swoich passów aby "dołączyć do gildi" 4. Świetny pomysłem jest ściąganie "gołych fotek mojej 18 letniej siory" z zakończenie exe. bądź innym nędznym syfem. 5. Jeśli jesteś wrażliwy nie czytaj tego: Jeśli nie umiesz grać w Tibie to w nią nie graj Żeby się zabezpieczyć przed kg to ściągnij jakiś firewall (bankowo nie masz), ja polecam PC Tools Firewall Plus. Po co pytasz? Pokaże na przykładzie KG o nazwie scvhost (prawidłowo bez c lecz evul h4x|0r zmienił nazwę). Otóż tak: włączasz Tibie, logujesz się... wyskakuje ci komunikat od PC Firewall Plus że coś próbuje nawiązać połączenie do netu. Ty klikasz "BLOKUJ" i nasz Master Hacker może ci naskoczyć ![]() (nie, jeśli myślisz, że każdy KG wygląda tak jak mój przykład mylisz się, ja podałem jedynie bardzo prosty i prymitywny przykład kejlogiera) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() A może po prostu uruchomimy ogólno-forumową akcję nie pomagania noobkom i niech się uczą na własnych błędach, albo niech wypier****ją.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Popieram! Ale trzeba też zauważyć różnicę pomiędzy newbie a noobem. Ja osobiście autora tego tematu uważam za tego drugiego. Jeśli ktoś przyłącza się do naszej akcji niech nie pisze już postów w tym temacie! (nie no nie wytrzymam jak można wierzyć w OwnTibia Deleter jeszcze w dodatku z TORGA... nie no sorry poniosło mnie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() To s*******ajcie jak nie masz nic do powiedzenia to niepisz noobie
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Nie chodziło mi bezpośrednio o ciebie, ale codziennie dostaje na PW wiadomości od nobów i mniejwięcej tak wygląda konwersacja. -Pomoszesz mi uzunąć gejloggera plax -Daj loga z hijackthis -A zkąd to wziać ? -www.tutaj ![]() -i co ? -www.poradnik.pl ![]() -Nierozumie I jak tu takiemu pomagać -.-
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Flasherq Mam NODA jezeli to nie starcza daj jakis link do jakiegos firewalla Ostatnio edytowany przez <>A.B.C<> - 28-06-2007 o 17:19. |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() @up
Co ma znaczyc twój post bo nie bardzo rozumiem a z tamtym wytlumaczeniem to zartowalem |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co do firewalla to podałem nazwę tutaj masz link: www.google.pl ... albo nie, nie będę bardziej cię poniżał podam dokładny link: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=84&id=2161 EDIT: Gratuluję niewiedzy. LEKCJA 1 Temat: Co znaczy słowo OWN3D? - ćwiczenia Ostatnio edytowany przez Flasherq - 28-06-2007 o 20:12. |
|
![]() |
![]() |