![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala
Stan: Na Emeryturze
Imię: Van Del'Sal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Świat: Obsidia
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
|
![]() @up
Guess why? ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Elera
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw knight to najprostsza postac do gry,bot+lampisz sie w monitor,wiec w czym problem?Naprawde nie rozumiesz,ze teraz sie zacznie masowe uzywanie botow na pall/knight?pallem/knightem dobry skrypt i nic nie robiac masz 100k/h ;o |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Miałem tu już nie pisać, ale nie mogłem się powstrzymać ;s
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak trzymac! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
|
![]() Co jest Dominiczku (Mamba) nie bedziesz mógł uzywac swych botów itp. Co nie
![]()
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Siemce
Imię: Gorn Deathblade
Poziom: 47
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Co mi sie spodobało w update... hmm... to że wale hity z f-axe'a średnio po 150 (tylko nie wyjeżdzać że słabe - cieszę się tym co mam). Od razu zachciało mi się nim grać. No i oczywiście nowe bronie - można sobie zrobić "Zestaw rzeźnika".
Minusy? Ofensywne czary tylko dla Pacc'a (Cip jest skąpy czy co?) i najgorsze ![]() ![]() @Sorci/Druty Nie marudzcie że macie cianqo. Mieliście swoje "lata tłuste", a my "chude". Teraz się to odwróciło więc doświadczcie "knajtowego" cierpienia przez duże "K". A Sorci niech się nie martwią bo następny update będzie balance sorc-drut z czego drut ma wyjść na "+". To chyba wszystko, jak co to editne posta i coś dopisze ![]()
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Będzin
Imię: Alcaph
Świat: Candia
Poziom: 11
Skille: 58/59
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja uważam ten Update za udany. Wydaje mi się, że wszyscy przyczepili się do tego zbalansowania postaci, fakt, kiedyś magowie mieli zdecydowanie lepiej. Teraz będzie trochę inaczej.
![]() ![]() I tak zawsze znajdzie się ktoś, komu zmiany nie będą się podobać ;] |
![]() |
![]() |
#49 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ya Rly, 20 min temu Cytuj:
Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||||||
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Płock
Imię: Atheling
Profesja: Elite Knight
Świat: isara
Poziom: 55
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() [quote=Gremlin;1518351]1. Paladyn zeby przekroczyc 300 damage z power bolta to potrzebuje ~100 distance, to nie jest znowu taki calkiem normalny distance na 100 lvl, ciosy po 400-600 to chyba z assasin starow ktore sa DROZSZE niz SD i jeszcze nie zawsze trafiaja.
Mala korekta mam 94 dist i z p bolca w wyverne wyciolem 303 Mam 93 palka 94 dist i uwazam ze magom druidom ladnie okrojono dmg , bardzo rozsadnie, ale palki i rycki mogli by zmiejszyc o jakies 10-17 % bo jednak uwazam ze 50 rp czy ek nie powiniem solowac Dl-a zbyt latwo, a teraz to sie nawet dzieje. |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: W domu
Imię: Spirit Collector
Gildia: Pocket Aces
Świat: Antica
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
|
![]() No i? A jak sorki i druci byli lepsi przez cala tibie a teraz kilka dni po update juz wielka afera ze pall i knight lepszy?
#53 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
LOL? na jakim levelu??? Jak rozumiem zakładasz bicie bez m-shielda więc minimum na 120, żeby nie paść na 1 kombo. 3-6 fluidów to chyba tylko jeśli jakimś cudem DL nie bije? Bo, o ile się nie mylę 1 UH spontaniczny to jakieś 1,5-2 mf a jakoś nie wyobrazam sobie używania exury gran podczas walki z DL-em. Dziś widziałem knighta 86lev, który walczył z DLem i dragiem jednocześnie, zabił oba i zużył 2UH na całość... Spróbuj zrobić to magiem na tym levelu... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Świat: Furora
Poziom: 100
|
![]() Po prostu pokrzywdzeni/polepszeni zostali Ci co aktualnie są high levelami. Bo co na nowym świecie? Sorc do 70 poziomu nie będzie widział różnicy, grając od początku po update na tym charze. A skillowanie knightem już nie będzie takie proste, hmm? I do tego na świecie non-pvp. A Paladyn też, aby wzmocnić swój distance, od którego teraz tak wiele zależy musi się nie lada napracować. Ale jak on to zrobi? Przy ilu dista będzie musiał brać stop atk per 1sec. skillując z monkiem?
A jeśli chodzi o spór na starych światach... Bo cały czas nie możecie zapomnieć o tamtych czasach (przed update) i coś się nie zapowiada, aby się to zmieniło. To ja też powrócę: Knight/Paladyn musiał się o wiele bardziej napracować, by zrobić 100lvl niż Sorc/Druid. Gdy oni od 8lvlu musieli poświęcić cenne godziny na skillowanie, Sorc i Druid już mogli expić z wygodną różdżką. Na samym początku Knight i Paladyn namęczyli się, aby później expić szybciej i wygodniej. Ale to wcale tak nie wyglądało. Nawet, gdy Knight uzyskał skille 70/70 na 8lvlu, to w końcu i tak musiał znów wrócić do treningu, lub patrzeć na te marne 100-ki, wypracowane tyloma godzinami treningu... W tym samym czasie, męczarni rycerzy i paladynów, sorc i druid wciąż rośli w siłę. Nie trenując mlvlu, ich większa siła dała się zauważyć z każdym lvlem. I TO JEST WŁAŚNIE TO WYRÓWNANIE PROFESJI! Teraz, zarówno Knight, Paladyn jak i Sorc, Druid muszą tyle samo trenować swoje atuty, aby być na samym szczycie. I jeśli teraz mówicie, że sorc i druid to gówno, to zrozumcie jak musieli się czuć nic nie znaczący wcześniej knighci i paladyni. Trochę szacunku do tych poniewieranych profesji. Pozdrawiam, Mbaton~
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
ku... mistrzu, pokaż mi gre online gdzie mag nie jest najsilniejszą profesją??Zawsze tak bylo i jest. Chce ci sie grac knightem to graj Knightem, od samego poczatku przeciez wiesz na co sie porywasz Pieprzycie ze mag najsilniejszy?? nie podoba ci sie to idz na inna gre online i zobaczymy czy twoj Knight bedzie super mega Son goku ![]() ![]() ![]() co za muły ![]() jeden wielki żallllllllll dobrze ze juz nie gram w ten syf bo jest coraz gorzej z update na update i w dupie mam ze mnie zjedziecie ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak właśnie, jak Ci się nie podoba to nie graj. A w większości gier to nie mag jest najsilniejszy - od innych profesji różni się sposobem gry. A teraz liczy się doświadczenie i siła. Miłego życia, Bayo!
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
to nie jest temat na kłotnie z tobą inteligencie widac ze nie grales w inne gry ja nie umiem czytac ze zrozumieniem a ty za to nie umiesz grac ze zrozumieniem bo bys wiedzial w jakiem kierunku idzie ta gra a jaka byla kiedys cya |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
2.Jak nie patrzysz na koszty to ci dam 500 ludzi z Tibiabr ok? 3.Jak eternala kicknia na noc i bedzie mial pz 15 minut 13 druid go zabije wystarczy mu pare dragon hamow i go pchac 4.Tylko jakie to bylo ryzyko ze sie zlozysz ( taka ciekawostka kiedys czytalem na forum twojego posta i nigdy tego nie zapomne jak sie kluciles jaka jest szansa zginiecia 120 ms/ed na dlu) 5.Zobaczymy za jakis czas. 6.Tylko patrz ze sorc expi na manasach i ile trzeba expic zeby zdobyc mlvl a knight na monku zostawi z taskerem na noc i ...? 7. Fakt co to jest walnac 550 w pvm 100 ek to mamy nowa postac magiczna ! 8.Sam komus kiedys mowiles ze nie zawsze sie trafia i pozatym ma 3 x mniej hp ms/ed wiec nie wszystko moze visowa/mortowac. 9.20 % tak ? Nie wiem czy to plotki czy inne rzeczy ale slyszalem ze seromontis walnol za 700 czyli zobacz ile przed upem by mial besta . 10. To zobacz jak 140 ek cie pobil na erig necie i to 2 x. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rigoth - 28-06-2007 o 23:49. |
||
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
250 lvl 75 mlvl - 2% za lvl, 3% za mlvl -> 725% 250 lvl 75 mlvl - 1% za lvl, 4% za mlvl -> 550% Różnica jest ogromna i nadal rośnie. Nie chce mi się wielu postów komentować. Gremlin ma sporo racji (jak zwykle, do cholery, psuje mi radosne narzekanie na update :'(). Niektórzy przejawiają polską mentalność i myślą, że balansacja = pognębienie innych, niż "ja". Runescape nazywać grą to imho lekka przesada. Równie dobrze można nazwać awionetkę ponaddźwiękowym pasażerskim samolotem międzynarodowych linii lotniczych.
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Już pisaliśmy - nie podoba się to nie graj. Bayo!