![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Imię: Dark Trova
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SS
Świat: Danubia
Poziom: 140
|
![]() mnie najbardziej wkurza że po updacie jak nigdy wyłoniło się pełno chojraków którzy jeszcze 2 meichy temu probowali sie wkupic w laski. fajnie by bylo gdyby przywrocili sorcom dmg. skrócilo by sie te zapedy niektórych knightów/palków po transformacji z tchórza w cfaniaczka
21:09 You advanced from Level 101 to Level 102. |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Usunięty
Imię: Rajnoczydlo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hłopacy niepłaczom
Świat: Packera
Poziom: 7.5
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
![]() |
![]() Haha, teraz zamiast sorc/kina na demonach to bedzie kina/kina or pal/kina xD Ale ten swiat jest zmienny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Edit I grac bede tylko dlatego ze moj kolega zaczyna i prosi mnie o pomoc w graniu zebym pomogl mu wbic jakis lvl (czyt. tak do kurwy bede sharowac ale MS i mam w dupe opinie pojebow ze nie uczciwe to jest a kurwa lanie po 500 na 200 lvl z avangera to uczciwe kurwa ? a zepsocie we WSZYSTKIM sorca to uczciwe kurwa? teraz nie ma roznicy czy robisz msed na pvp czy non pvp i tak sie bedziesz gowno liczyl. BA powiem inaczej lepiej na non pvp . czemu ? bo dostaniesz kurwa za 700 z gwiazdki od 150 Rp . I niech cipsoft mnie cmoknie w narzad do sexu analnego.) Ostatnio edytowany przez Rigoth - 29-06-2007 o 00:20. |
|
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Czytałem na forum tibia.br ze MDW ,Tripida, Kiryh,Cachero focha strzelili i robią z kolegami strajk ale za to Bubble i Eternal się wzięli ...
Dla mnie fajnie a po co komu sorc na anhi :} 1 knight i 3 pallów i jadą ![]() ja na miejscu mdw selnął bym chara jakiemuś br który kupi go za 2000-3000 euro i się będzie podniecał i zrobił sobie knighta albo jak mu coś się nie podoba to niech się zrokuję i zrobi kinę i na żółwie i zobaczy jak się wbija po 20tys exp/1h a nie 200-250K exp/1h |
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a jak bardzo chcesz się zabijać to włącz se ots War i masz !! nawet lvl nie trzeba bić! |
|
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mighty Roira
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 71
Skille: 20/27
Poziom mag.: 59
|
![]() Buheueheuhe, chyba jednak nie
![]() Majac niecale 2 cm wzrostu i wazac 80 kg naprawde musi byc z Toba ZLE.
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() nie wiem czy ktos juz to pisal, ale nie chce mi sie naprawde czytac 19-tu stron. mowicie ze teraz knight jest duzo potezniejszy od sorca po tym update, a ja wam powiem ze mag to dalej najlepsza profesja i dalej ma duzo wieksze od knighta hity. pamietajcie ze sorc jak pierdolnie ue nawet za te 400 to knight nie zawsze tyle walnie ze swojego mieczyka, sorc na tez mort hura, sd, vis - naprawde duzo przeroznych czarow i run jakich knight nie moze uzywac. chcialbym tez jeszcze zaprzeczyc temu ze ktos mowi ze teraz sorc bedzie mial waste. dla przykladu, myslicie ze 80ms na d lair venore visując dragi po tym updatem bedzie mial waste?zapewne wielu z was tak uwaza, a zauwazcie, ze z dragow i dlow zaczely spadac nowe itemy wiec to jakby sie wyrowna i waste moze nie byc.
ciekawe czy ktos mnie zrozumiał ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() BRAWA BRAWA DLA PANA UP 1 MS KTÓRY POWIEDZIAŁ PRAWDĘ!!!
Roira ten podpis mnie dobija ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Mighty Roira
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 71
Skille: 20/27
Poziom mag.: 59
|
![]() @3x up
Ale widzisz... Aby walnac to UE za 400 jednak trzeba wypic to 10 mfow, a knight nawet 2 razy hitajac za 200 pije przy tym 0 mf (chyba tylko zeby sie uleczyc). Ja obecnie koncze z Tibia, poniewaz nie mam ochoty na tworzenie palla czy knighta. To jest lekka przesada.
#191 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i teraz kolejna rzecz. po update zrobic sorcerer'em czy druid'em 50 lvl to nadal nie jest zaden wyczyn, gdyz do tego lvla nie widac zmian w biciu potworow. a mianowicie wczoraj moim pk sorcem (41 lvl 34 mlvl) zabilem dwarfa na strzala z vis, w goscia walnolem za 110 z sd takze nie ma co sie lamac!!! nie jest az tak zle! |
|
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#193 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ha ha , noobów jakich mało.
exori gran - od 70 lvl wiec mało kto z tych rycków którzy tu pisza ma taki exori hur - takie sobie , na 80 lvl bije do 90 max exori mas - 2x gorsze niż gfb a bierze 160 many wiec nie piepszcie ze takie super evul czary. Nie widze różnicy miedzy strzalami z visa .Przed upem kumpel z visa na 37 lvl bił do 150~ teraz bije do 145~ i mu to nie przeszkadza. Sork dalej robi po 80k/h na dragach wiec duzo sie nie zmieniło. ktoś pierniczył ze odejdzie mdw,tripida i seru? Lol , kto bedzie chcial stracic 300 lvl i nie grać? wieź się dziecko zastanów . Ps. seru to knight wiec mu ten up pasuje -.-
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Sorcowie sa poszkodowani bo im zmniejszono hity o prawie polowe... mowicie ze w 2006 knighci byli w podobnej sytuacji... Czy wam wtedy zmiejszono hity o polowe? chyba nie. Sorcom dodano tylko rozdzki... A pozatym od samego poczatku tibi bylo wiadomo ktora postac jest najsliniejsza ale wiekszosc ludzi robili knighta bo to byla najlatwiejsza profesja.
|
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Zychlin
Imię: Krekor Bogdan
Gildia: You Are Not Welcome
Świat: Refugia
Poziom mag.: 73
|
![]() Jak dla mnie Tibia sie kończy pomału
![]() ![]() ![]()
#196 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Co do super extra knajtow: Co ma sorc czego nie ma knajt? Bo na pewno nie ue = 78 knajt walnal 215 z exori mas , a ja gora 300 z ue na 102 ms , vis ? 50 knajt zabija draga na 5-6 hitow a ja wale max 160 w porywach do 170. No tak... mozna powiedziec ze sorc jest najsilniejszy bo moze bic z wanda ale ... to rownie dobrze moge powiedziec ze tripida jest lepszy od seromontisa bo moze caly czas z ue walic. Ja to widze tak ze knajt moze klepac dragi bez waste a do tego wogole moze bic wiekszosc szitow typu dl hydra itp bez waste + nie musi sie martwic ze padnie Co do wrl: Huncilem na warlockach i nie przypominam sobie zeby zawsze sie zwracalo ze z 20 bps mf mialem 6 skull staffow , wrecz przeciwnie wychodzilem na lekki plus albo na lekki waste. A jeszcze jak padlem to 100k do tylu bo aol + blessy |
|
![]() |
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Inna Postac =]
Profesja: Knight
Gildia: Niema... Moze Bedzie
Skille: ??/??
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Poza tym ja gram w tibie juz pare lat, wieloma kontami, i zawsz knightem, i nigdy niemiaem zadnych pretesij ze knight jest slabszy, zreszta to logicze ze kina jest glownie do blokowania... a shotezy do ataku....
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Profesja: Druid
Świat: Astera
|
![]() Myślicie że po co Cipsoft dał soft bootsy? Potrenujmy troche swój mlvl ... pzdr
|
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Grunt Tobunt
Profesja: Paladin
Świat: Pythera
|
![]() My jestesmy zalezni od Cipsoftu, bo taka gre sobie wszyscy wybralismy. Nigdy nie wiesz co bedzie w nastepnym update, byc moze dodadza cos dla msa i ed, a przystopuja sile ryckow i palkow. W tym update pecha maja sorcowie i druidzi, ale przypomnijmy sobie update z przed roku... no ludzie o czym my tu rozmawiamy. KThxBye
|
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Pozwole sobie zabrać głos w wymianie zdań która się rozpętała. Moim zdaniem to co zrobili teraz sorcom 120-150+ (powtarzam 120-150+) jest troche przesadzone. Sorcowie z niższymi levelami niech nie narzekają bo niektórym hity jeszcze wzrosły... Sorcowie 70-120~ nie mogą poprostu przeboleć, że teraz knight może bić przykładowe dragi tak samo łatwo jak oni. I nie mówcie, że mf kosztują, bo uhy też nie rosną na drzewach ... Siła sorców 120-150+ jest już moim zdaniem za bardzo obniżona. Po osiągnięciu tego progu levelowego siła czarów powinna zacząć rosnąć szybciej z levelu na level bo dochodzimy do paradoksu jaki był przed update u knightów i palów którzy niezależnie od lev bili tak samo ... I teraz np. mój kumpel 50ms uderza z sd w ludzi 220~, a best lev na servie 181ms bije niecałe 300... Jest to troche przesada, bo zrobienie 50lev nie jest trudne, a na zrobienie 180lev jednak niewielu stać. Dlatego uważam, że płakanie sorców/druidów poniżej 100lev jest nieuzasadnione. Powinni narzekać 120+ bo zostali oni potraktowani po macoszemu. Troche się rozpisałem, pewnie dużo osób się ze mną nie zgodzi, ale chętnie poczytam opinie na temat mojego posta. Te krytyczne i przychylne.
Pozdrawiam Yours Bykunn Ostatnio edytowany przez Bykunn - 29-06-2007 o 12:45. |
![]() |