Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-06-2007, 23:50   #181
smikki
Użytkownik Forum

smikki's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006
Lokacja: nje

Stan: Aktywny Gracz
Imię: tipja
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ssie
Świat: paue
Poziom: :<
smikki ma numer GG 6035982
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tychmanx Pokaż post
Wiece co, jak tak slucham sorcow i drutow na tym topicu to poprostu nie wytrzymuje ze smiechu.
Druidek z 63mlvl ciesz sie ze masz takie hity a nie jescze slabsze. Twoj average hit nigdy nie wynosi zero jelopie, w przeciwienstwie do knighta istnieje taka mozliwosc ze mozna nie zadac ciosu. Zawsze musicie nazekac na update? Czy chociaz raz nie mozecie zamknac tych swoich ryji i poprostu grac dalej? Co wam to da ze bedziecie szlochac i spamowac cale forum jaka to tibia jest teraz h u j o w a itd.

Ci co sa zemna tak trzymac!!

Reszte mam w dupie, as usually hehe
Sam 'nie możesz zamknąc tego swojego ryja' nie wynosi nigdy zero..no ale i max jest mniejszy więc tutaj "nie pierdol". Kazdy strzał sorca to koszt many/run a zadarmo chyba MF w sklepie nie ma co nie?

Ukryty tekst:
Cytuj:
Aniazonka [153]: Kniryc, thats not funny, player with name 'Mam Chuja' does not exist
Cytuj:
Disters [20]: za pare chwil bede kurewskim paladynem
Disters [20]: srry krolewskim
Cytuj:
Ave'Sharaven [67]: i huj dzieciaki z hallowen do mnie przyszly
Ave'Sharaven [67]: wzielem kija jak typek zaczol spiepszac to mu maska spadla
smikki jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-06-2007, 23:55   #182
Dark Trova
Użytkownik Forum

Dark Trova's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2004

Imię: Dark Trova
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SS
Świat: Danubia
Poziom: 140
Domyślny

mnie najbardziej wkurza że po updacie jak nigdy wyłoniło się pełno chojraków którzy jeszcze 2 meichy temu probowali sie wkupic w laski. fajnie by bylo gdyby przywrocili sorcom dmg. skrócilo by sie te zapedy niektórych knightów/palków po transformacji z tchórza w cfaniaczka
21:09 You advanced from Level 101 to Level 102.
Dark Trova jest offline  
stary 28-06-2007, 23:56   #183
Rainok
Użytkownik Forum

Rainok's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Chrzanów

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Świat: Packera
Poziom: 7.5
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
Rainok ma numer GG 4537564
Domyślny xD

Haha, teraz zamiast sorc/kina na demonach to bedzie kina/kina or pal/kina xD Ale ten swiat jest zmienny A wiec kujcie bronie, rozgrzewajcie paleniska i zaspokajajcie potrzeby erotyczne drodzy Knajci i Palkowie, "nadejszła wiekopomna chwila"
Rainok jest offline  
stary 29-06-2007, 00:03   #184
Rigoth
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez EdwardMatiz Pokaż post
Kto ci każe na wojny chodzić jesli juz tak bardzo chcesz mordować i zabijac to do Iraku pojedz to będziesz miał to co w tibi tylko jak dedniesz to już nie wstaniesz
Byles kiedys na wojnie ? biles sie kiedys ? nie? to co ty mozesz wiedziec o wojnach w tibi to jest jedyna rzecz dla ktorej gram i dlatego zrobilem 40 lvl na neranie w tydzien zobaczylem amera war na youtube i mi sie odechcialo.

@Edit
I grac bede tylko dlatego ze moj kolega zaczyna i prosi mnie o pomoc w graniu zebym pomogl mu wbic jakis lvl (czyt. tak do kurwy bede sharowac ale MS i mam w dupe opinie pojebow ze nie uczciwe to jest a kurwa lanie po 500 na 200 lvl z avangera to uczciwe kurwa ? a zepsocie we WSZYSTKIM sorca to uczciwe kurwa? teraz nie ma roznicy czy robisz msed na pvp czy non pvp i tak sie bedziesz gowno liczyl. BA powiem inaczej lepiej na non pvp . czemu ? bo dostaniesz kurwa za 700 z gwiazdki od 150 Rp . I niech cipsoft mnie cmoknie w narzad do sexu analnego.)

Ostatnio edytowany przez Rigoth - 29-06-2007 o 00:20.

stary 29-06-2007, 00:05   #185
EdwardMatiz
Użytkownik Forum

EdwardMatiz's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5

Stan: Niegrający
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
EdwardMatiz ma numer GG 5507601
Domyślny :}

Czytałem na forum tibia.br ze MDW ,Tripida, Kiryh,Cachero focha strzelili i robią z kolegami strajk ale za to Bubble i Eternal się wzięli ...

Dla mnie fajnie a po co komu sorc na anhi :} 1 knight i 3 pallów i jadą
ja na miejscu mdw selnął bym chara jakiemuś br który kupi go za 2000-3000 euro
i się będzie podniecał i zrobił sobie knighta albo jak mu coś się nie podoba to niech się zrokuję i zrobi kinę i na żółwie i zobaczy jak się wbija po 20tys exp/1h a nie 200-250K exp/1h
EdwardMatiz jest offline  
stary 29-06-2007, 00:07   #186
EdwardMatiz
Użytkownik Forum

EdwardMatiz's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rigoth Pokaż post
Byles kiedys na wojnie ? biles sie kiedys ? nie? to co ty mozesz wiedziec o wojnach w tibi to jest jedyna rzecz dla ktorej gram i dlatego zrobilem 40 lvl na neranie w tydzien zobaczylem amera war na youtube i mi sie odechcialo
I dobrze stop wojną a potem takie dzieci rosna co krzesłem matkę biją bo chcą kumpla na afk zabić i skond wiesz że się nie biłem ?

a jak bardzo chcesz się zabijać to włącz se ots War i masz !! nawet lvl nie trzeba bić!
EdwardMatiz jest offline  
stary 29-06-2007, 00:08   #187
Roira 2
Użytkownik Forum

Roira 2's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Poznań

Profesja: Elder Druid
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 71
Skille: 20/27
Poziom mag.: 59
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sabulus Pokaż post
Mam 1,88 cm waze 80 kg wiec chyba wszystko zemna ok
Buheueheuhe, chyba jednak nie
Majac niecale 2 cm wzrostu i wazac 80 kg naprawde musi byc z Toba ZLE.
stary 29-06-2007, 00:10   #188
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

nie wiem czy ktos juz to pisal, ale nie chce mi sie naprawde czytac 19-tu stron. mowicie ze teraz knight jest duzo potezniejszy od sorca po tym update, a ja wam powiem ze mag to dalej najlepsza profesja i dalej ma duzo wieksze od knighta hity. pamietajcie ze sorc jak pierdolnie ue nawet za te 400 to knight nie zawsze tyle walnie ze swojego mieczyka, sorc na tez mort hura, sd, vis - naprawde duzo przeroznych czarow i run jakich knight nie moze uzywac. chcialbym tez jeszcze zaprzeczyc temu ze ktos mowi ze teraz sorc bedzie mial waste. dla przykladu, myslicie ze 80ms na d lair venore visując dragi po tym updatem bedzie mial waste?zapewne wielu z was tak uwaza, a zauwazcie, ze z dragow i dlow zaczely spadac nowe itemy wiec to jakby sie wyrowna i waste moze nie byc.

ciekawe czy ktos mnie zrozumiał
Lenrock jest offline  
stary 29-06-2007, 00:17   #189
EdwardMatiz
Użytkownik Forum

EdwardMatiz's Avatar

Domyślny Brawa

BRAWA BRAWA DLA PANA UP 1 MS KTÓRY POWIEDZIAŁ PRAWDĘ!!!

Roira ten podpis mnie dobija
EdwardMatiz jest offline  
stary 29-06-2007, 00:28   #190
Roira 2
Użytkownik Forum

Roira 2's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Poznań

Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 71
Skille: 20/27
Poziom mag.: 59
Domyślny

@3x up
Ale widzisz... Aby walnac to UE za 400 jednak trzeba wypic to 10 mfow, a knight nawet 2 razy hitajac za 200 pije przy tym 0 mf (chyba tylko zeby sie uleczyc). Ja obecnie koncze z Tibia, poniewaz nie mam ochoty na tworzenie palla czy knighta. To jest lekka przesada.
stary 29-06-2007, 00:46   #191
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2005

Stan: Zbanowany
Imię: Defroy
Gildia: Gang-Bang
Świat: Kyra
Poziom: 91
Skille: 92/40
Poziom mag.: 19
Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roira 2 Pokaż post
@3x up
Ale widzisz... Aby walnac to UE za 400 jednak trzeba wypic to 10 mfow, a knight nawet 2 razy hitajac za 200 pije przy tym 0 mf (chyba tylko zeby sie uleczyc). Ja obecnie koncze z Tibia, poniewaz nie mam ochoty na tworzenie palla czy knighta. To jest lekka przesada.
A kto ci karze nowego chara robic? graj sobie dalej sorcem wprawdzie powoli ale graj przebakasz te pol roku i sorc dostanie 30% wieksze dmg moge sie zalozyc! wparwdzie nie bedzie to co teraz bylo ale te hoty beda wieksze.
i teraz kolejna rzecz.
po update zrobic sorcerer'em czy druid'em 50 lvl to nadal nie jest zaden wyczyn, gdyz do tego lvla nie widac zmian w biciu potworow. a mianowicie wczoraj moim pk sorcem (41 lvl 34 mlvl) zabilem dwarfa na strzala z vis, w goscia walnolem za 110 z sd takze nie ma co sie lamac!!! nie jest az tak zle!
Zen jest offline  
stary 29-06-2007, 00:56   #192
Drypcik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2006

Domyślny omg

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sabulus Pokaż post
Wiec chcialbym przedstawic screnny ktore mnie rozsmieszaja i irytuja , bo to co stalo sie z magiem po update to przesmieszne...
Zdjecia z hitami to dowody na lekko myslnosc cipsoftu ...
Pewnie zaraz znajda sie jacys zwolenicy tego ale coz ja szukam takich co powiedza cos madrego na ten temat ...
A wiec zaczynamy..
OD przepoterznego czaru Ue..
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test1.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test2.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test3.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test11.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test16.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test17.jpg
Potem postrzelamy troche z super mocnego Mort hura...
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test4.jpg
Po przez niesamowite Sd...
http://i15.photobucket.com/albums/a3...TE/test7-1.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test9.jpg
Bajeczne Explo
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test10.jpg
i zawsze (kiedys) przydatnego visa ...
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test6.jpg
a o to rozpoznanie mocy knighta 70 i prawie 90 jakos ...
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/tets20.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...TE/tests15.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test18.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test13.jpg
Dobra to chyab tyle powinno wystarczyc ...
HITY dochodzily z ue do 1000,z sd do 750,z visa jakos 235 reszty nie pamietam...
przed update Ue 1400min-max kolo 2150,sd +-900 do +-1200,z visa max 381,mort hura 700-1350~~
Sorry za wiekszosc jakis zmaszczonych fot troche i bledow jak jakies znajdziecie ale to raczej niewazne...
Sadze ze to juz nie jest ta sama gra i czas ja raczej opuscic moze jeszcze kiedys wroca dobre czasy ...
Majac 230 maga z 80 mlvlem ktory ma moc 100+ przed update to nic fajnego w koncu expienie nim i mlvlowanie , strata czasu niebyla zbyt latwa , zaraz ktos powie nikt ci nie kazal albo knightowie kiedys i palkowie byli tak samo pokrzywdzeni , lekka bzdura bo expienei sorrcem zadko sie zwraca ... a runny sa troche za drogawe jak dzisiaj widzialem 30 knighta co leje smoki i sie tylko exuruje brechtalem z poirytowania... z 3 exury mu poszly albo z 45 knighta co przy stracie 1 uh zabil dl'a .
Dzieki za wysluchanie
Lol Wez chlopie popatrz jak ulepszyli sorca/druta w poprzednim update?a knight Zero i negle poszkodowani jestescie (sorcowie/druci) Next update znowu postacie magiczne Up.. Pomysl
Drypcik jest offline  
stary 29-06-2007, 01:07   #193
Adow Adan
Użytkownik Forum

Adow Adan's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie

Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
Adow Adan ma numer GG 7709842
Domyślny

ha ha , noobów jakich mało.
exori gran - od 70 lvl wiec mało kto z tych rycków którzy tu pisza ma taki
exori hur - takie sobie , na 80 lvl bije do 90 max
exori mas - 2x gorsze niż gfb a bierze 160 many

wiec nie piepszcie ze takie super evul czary. Nie widze różnicy miedzy strzalami z visa .Przed upem kumpel z visa na 37 lvl bił do 150~ teraz bije do 145~ i mu to nie przeszkadza.

Sork dalej robi po 80k/h na dragach wiec duzo sie nie zmieniło.

ktoś pierniczył ze odejdzie mdw,tripida i seru? Lol , kto bedzie chcial stracic 300 lvl i nie grać? wieź się dziecko zastanów .
Ps. seru to knight wiec mu ten up pasuje -.-
IP:77.79.210.73:27199
Hasło:klan

Nie toleruje Noobow z Honery ....

Cytuj:
"Gdyby te dzieci neo postawić jedno na drugim, ostatnie 'łupło' by główką w słońce..."
Adow Adan jest offline  
stary 29-06-2007, 01:16   #194
Kthxbye
Użytkownik Forum

Kthxbye's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2007

Świat: Arcania
Domyślny

Sorcowie sa poszkodowani bo im zmniejszono hity o prawie polowe... mowicie ze w 2006 knighci byli w podobnej sytuacji... Czy wam wtedy zmiejszono hity o polowe? chyba nie. Sorcom dodano tylko rozdzki... A pozatym od samego poczatku tibi bylo wiadomo ktora postac jest najsliniejsza ale wiekszosc ludzi robili knighta bo to byla najlatwiejsza profesja.
Kthxbye jest offline  
stary 29-06-2007, 09:43   #195
Fure
Użytkownik Forum

Fure's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Zychlin

Świat: Refugia
Poziom mag.: 73
Domyślny

Jak dla mnie Tibia sie kończy pomału jeszcze troszke i koniec ... kiedyś wbicie 100 lvl'a to było coś wielkiego a 150 to już potęga .. a teraz? jedno wielkie gówno 1-2 updaty i zostną sami pg'rzy ... Pozdrawiam
stary 29-06-2007, 10:01   #196
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez EdwardMatiz Pokaż post
I dobrze stop wojną a potem takie dzieci rosna co krzesłem matkę biją bo chcą kumpla na afk zabić i skond wiesz że się nie biłem ?

a jak bardzo chcesz się zabijać to włącz se ots War i masz !! nawet lvl nie trzeba bić!
LOL ale ten czlowiek mnie w*****a , nie dosc ze widac ze jakas cholota ze wsi bo polskiego nie zna to do tego sie wypowiada na temat rzeczy o ktorych gowno wie , do tego jeszcze zgrywa kurwa cwaniaka a ma 28 lvl.

Co do super extra knajtow:
Co ma sorc czego nie ma knajt? Bo na pewno nie ue = 78 knajt walnal 215 z exori mas , a ja gora 300 z ue na 102 ms , vis ? 50 knajt zabija draga na 5-6 hitow a ja wale max 160 w porywach do 170. No tak... mozna powiedziec ze sorc jest najsilniejszy bo moze bic z wanda ale ... to rownie dobrze moge powiedziec ze tripida jest lepszy od seromontisa bo moze caly czas z ue walic.

Ja to widze tak ze knajt moze klepac dragi bez waste a do tego wogole moze bic wiekszosc szitow typu dl hydra itp bez waste + nie musi sie martwic ze padnie

Co do wrl:
Huncilem na warlockach i nie przypominam sobie zeby zawsze sie zwracalo ze z 20 bps mf mialem 6 skull staffow , wrecz przeciwnie wychodzilem na lekki plus albo na lekki waste. A jeszcze jak padlem to 100k do tylu bo aol + blessy
krzysheak jest offline  
stary 29-06-2007, 11:34   #197
Gajshen
Użytkownik Forum

Gajshen's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Szczecin

Profesja: Knight
Skille: ??/??
Poziom mag.: 7
Gajshen ma numer GG 9356601 Send a message via Skype™ to Gajshen
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fure Pokaż post
Jak dla mnie Tibia sie kończy pomału jeszcze troszke i koniec ... kiedyś wbicie 100 lvl'a to było coś wielkiego a 150 to już potęga .. a teraz? jedno wielkie gówno 1-2 updaty i zostną sami pg'rzy ... Pozdrawiam
Zgadzam sie z toboa.... kediys sie w tibie fajnie gralo, a teraz same nooby grac sie nie da, i jeszcze cipy gre pograszaja.... -.-
Poza tym ja gram w tibie juz pare lat, wieloma kontami, i zawsz knightem, i nigdy niemiaem zadnych pretesij ze knight jest slabszy, zreszta to logicze ze kina jest glownie do blokowania... a shotezy do ataku....
Ponad Zycie!

Gajshen jest offline  
stary 29-06-2007, 11:52   #198
Paulina :)
Użytkownik Forum

Paulina :)'s Avatar

Data dołączenia: 19 07 2006

Profesja: Druid
Świat: Astera
Domyślny

Myślicie że po co Cipsoft dał soft bootsy? Potrenujmy troche swój mlvl ... pzdr
Paulina :) jest offline  
stary 29-06-2007, 12:22   #199
OtherThanAll
Użytkownik Forum

OtherThanAll's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Paladin
Świat: Pythera
Domyślny

My jestesmy zalezni od Cipsoftu, bo taka gre sobie wszyscy wybralismy. Nigdy nie wiesz co bedzie w nastepnym update, byc moze dodadza cos dla msa i ed, a przystopuja sile ryckow i palkow. W tym update pecha maja sorcowie i druidzi, ale przypomnijmy sobie update z przed roku... no ludzie o czym my tu rozmawiamy. KThxBye
Now, my blind eyes see what others cannot.
That sometimes the hand of fate must be forced!

19:49 Sitoos [16]: lol ale u mnie na chacie pierdoli
19:49 Sitoos [16]: dziadek smalec robi
OtherThanAll jest offline  
stary 29-06-2007, 12:43   #200
Bykunn
Użytkownik Forum

Bykunn's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Na Emeryturze
Bykunn ma numer GG 6050652
Domyślny

Pozwole sobie zabrać głos w wymianie zdań która się rozpętała. Moim zdaniem to co zrobili teraz sorcom 120-150+ (powtarzam 120-150+) jest troche przesadzone. Sorcowie z niższymi levelami niech nie narzekają bo niektórym hity jeszcze wzrosły... Sorcowie 70-120~ nie mogą poprostu przeboleć, że teraz knight może bić przykładowe dragi tak samo łatwo jak oni. I nie mówcie, że mf kosztują, bo uhy też nie rosną na drzewach ... Siła sorców 120-150+ jest już moim zdaniem za bardzo obniżona. Po osiągnięciu tego progu levelowego siła czarów powinna zacząć rosnąć szybciej z levelu na level bo dochodzimy do paradoksu jaki był przed update u knightów i palów którzy niezależnie od lev bili tak samo ... I teraz np. mój kumpel 50ms uderza z sd w ludzi 220~, a best lev na servie 181ms bije niecałe 300... Jest to troche przesada, bo zrobienie 50lev nie jest trudne, a na zrobienie 180lev jednak niewielu stać. Dlatego uważam, że płakanie sorców/druidów poniżej 100lev jest nieuzasadnione. Powinni narzekać 120+ bo zostali oni potraktowani po macoszemu. Troche się rozpisałem, pewnie dużo osób się ze mną nie zgodzi, ale chętnie poczytam opinie na temat mojego posta. Te krytyczne i przychylne.

Pozdrawiam

Yours Bykunn

Ostatnio edytowany przez Bykunn - 29-06-2007 o 12:45.
Bykunn jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania