|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Stitl
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() Witam!
Chciałbym prosić Was, abyście opisali mi formę skillowania na Dwarf Geomancerze, poneiważ niektórzy mówią, że Monk ma bić Geomancera, niektórzy że nie... Oraz abyście odpowiedzieli na kilka pytań: 1) Czy opłaca mi się skillować RP na 25 poziomie z 64 distansem po Update? Czy może lepiej pujść expić, a poskillować później? 2) Ile spearów trace po 1h skillowania? 3) Czy może proponujecie inny sposób skillowania? (podaj przykład i omów) Jako, że mam promocje mam również PACC i dużo kaski na przedmioty potrzebne do skillowania. Czekam na pomocne odpowiedzi, ~Stitl P.S. Nigdy nie grałem Paladinem na no-pvp ![]() @ Piotrek~ Szukałem, nie ma.... @ Pan 2x down: I co z tego, że mam bana? Ja mam bana a ty zaraz dostaniesz punkty karne za postowanie... Zatanów się co robisz ty ćwierinteligencie.... Ostatnio edytowany przez Crocir - 28-06-2007 o 12:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() poszukaj na forum... jest gdzies(pamietam na 100%), btw idz expic, styka ci skila
![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Świat: Luminera
![]() |
![]() I bana na koncie xD
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Oplaca Ci sie skilowac na dwarfie geo~~ dlatego ze slim lub cyclop za szybko pada przy skilowaniu. Lurujesz Geo~~ ustawiasz go tak zeby nie mogl sie poruszac i zeby atakowal monka... Ty lurujesz sobie 2 potworki zeby rosl Ci shielding i juz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Idę o zakład, że jesteś kolejnym, który miał maga lub druida i przed update zmienił go na paladyna, bo go polepszą... Teraz przez pół roku każdy noob będzie wybierał paladyna lub knighta, bo niby są dobrymi profesjami.
Człowieku jeśli jesteś na non-pvp to nie skiluj wogóle. To jest zupełnie nieopłacalne i skil sam Ci wleci podczas expienia. 64 to już jest ok jak na non-pvp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Niegrający
Imię: Weczer
Profesja: Knight
Świat: Askara
|
![]() @Candi
Denerwują mnie tacy ludzie. Kiedy się nauczycie, że Tibia to gra dla ludzi i każdy może grać kim chce i kiedy chce, to w końcu jego sprawa czyż nie? Mnie tacy ludzie nie denerwują, niech grają mi to nie robi różnicy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Lepiej chyba po prostu iść np. na lizardy i atakować z włóczni. Skill rośnie tylko trochę wolniej, a za to zamiast tracić kasę, zarabiamy ją i dostajemy punkty doświadczenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Barlinek
Imię: Dark Stitl
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() Ja bym na twoim miejscu expił
down. nie ma określonej liczby , to wszystko zależy od szczęscia
http://paid.vg/id/coach07 <== zarabiaj przez internet Ostatnio edytowany przez Coach - 30-06-2007 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2007
|
![]() [quote=Crocir;1516148]Witam!
2) Ile spearów trace po 1h skillowania? QUOTE] No właśnie, niech ktoś powie bo mnie też to interesuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Enchanted Valley
Świat: Danera
|
![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread...ng+doskona%B3y
I wszystko jasne. Co do waste spearów wydaje mi się że powinny schodzić tak 30~~ na godzine |
![]() |
![]() |