|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Łowicz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Quazar
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 109
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() W tym momencie nie bronie slovika ani khazula ani nikogo jestem neutralny ale wyzywasz kogoś że ma 11 lat a sam masz chyba poniżej 7 bo podstawowych zasad ortografii uczy się w podstawówce, ściągnij sobie przynajmniej FF2 który sprawdza błędy ortograficzne...
|
![]() |
|
![]() |
#1802 | |
Zbanowany
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Stan: Na Emeryturze
Imię: huj wielki 3 morelki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
Ps.Fajne masz grypsy niepowiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1803 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Imię: Nowy Char
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Może po prostu nie przykłada dużej wagi do tego co pisze, ja np. nie piszę w stylu ~~ ą,ę,ć,ź,ż,ś ~~ itp. w tym poście tak napisalem żeby znów jakiś debil bez mózgu sie nie doczepił i nie uczył ortografii na forum tibii.pl... kthxbye Ostatnio edytowany przez Lubie_orzechy - 01-07-2007 o 11:03. |
|
![]() |
![]() |
#1804 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() A nie uważasz, że dyslekcja nie jest usprawiedliwieniem? Nie umie pisać, to niech wrzuca do worda każdy post albo ściągnie FF2... Bo niektórych powalają po prostu te błędy "dyslektyków"...
Black Galaxy noobami Dusk? Hmm... Tak się składa, że ich śmierci wlicza się do fragów Vision, a noobów Vision już nie ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#1805 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1806 |
Zbanowany
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Iwonka wrocila do szeregow dusk
![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Drizer Mastah
Gildia: Wolny Strzelec
Świat: Furora
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() moim zdaniem dysleksja to nie jest wina twojego mozgu czy czegos, ze masz jakas wade ;/
to jest po prostu wina tego, ze zamiast k**** siedziec w szkole i sie uczyc to chodza do kafejek i graja w tibie albo pisza bezsensowne posty na tibia.pl uzywajac slow wulgarnych np. takich jak moj powyzej ![]()
![]() May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed Imargam at Level 204 unjustified Dec 12 2008, 20:45:52 CET Killed Mizdek at Level 225 unjustified Dec 14 2008, 00:04:44 CET Killed Ymy at Level 203 unjustified Dec 14 2008, 00:08:36 CET Killed Czipsu at Level 198 ok Dec 21 2008, 01:23:32 CET Killed Taifun Devilry at Level 275 ok 10:45 Elite Rafal Furora [21]: daj 1cc 10:45 Elite Rafal Furora [21]: bd twoim murzynem ;p Ostatnio edytowany przez neutral.forum.fighter - 01-07-2007 o 11:46. |
![]() |
![]() |
#1808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Braniewo
Świat: Isara
|
![]() On nikomu nie pomogl.. Ojebal [CHAR]Anubis Crusade[/CHAR] z kotrym sharowal oraz [CHAR]Ratilltek[/CHAR]. Jest falszywcem bo raz trzyma z Duskami raz z Vision. Jedenym zadniem o nim. Jest taka choragiewka gdzie mu zawieje tam poleci. Tyle z mojej strony ;]
|
![]() |
![]() |
#1809 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Łowicz
Imię: Lord Quazar
Świat: Askara
Poziom: 109
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
jak ktoś chce to może nad sobą pracować i ją ograniczyć, ale ty jesteś zbyt ograniczony żeby to zrozumieć. Wystarczy czytać książki a nie lać roty 25/7 żeby tylko 20 lvl zrobić. Idź to ogarnij, wróć i dopiero zacznij pisać posty. |
|
![]() |
![]() |
#1810 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Imię: Nowy Char
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1811 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1812 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Gildia: Eternals Asylum
Świat: Kyra
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
Nie wypowiadaj się w nie swoim imieniu.
![]() |
#1813 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Seba ja cie k***a lubie!
Usłyszałeś od mojego rl ze mam 13 lat gadałeś cały czas z moim bratem przez Tel i jeszcze robisz takie błędy buahahahha! Kupiłeś Yiubha, Yithalle i wiele innych postaci a historii o nich juz nie musze przypominać Szanowny Crothanie walnij se browar dobrze Ci zrobi i idz grać w twoją miłość tibie Pozdro H@H@ |
![]() |
![]() |
#1814 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Omg, nie wiesz nic na temat Anubisa,a sie wypowiadzasz. Draco z nikim nie sharowal!! Jestem jego rl i wiem lepiej? ![]() ![]()
![]() |
#1815 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Nie ma to jak zejście z tematu wojny na dyskusję o dyslektykach
![]() Wiec zmienię nie co temat...Może to trochę dziwnie zabrzmi, ale czy nie uważacie, że ta wojna zniszczyła Furorę ? Czy nie lepiej byłoby zapomnieć wszystkie wrogie występki i stworzyć jedną, potężną i niepodzielnie rządzącą gildię ?
#1816 | |
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
Co do dys~, ja sam miałem ów niemiła "przypadłość" ale dzięki temu, że dużo czytałem, nie robię błędów. Albo rzadko. @Uther92 Śnij dalej... ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
#1817 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje pytania były czysto teoretyczne, bo to chyba oczywiste, że w praktyce jest to niemożliwe do wykonania :>
#1818 |
Da Old school.
![]() |
![]() Chciałeś chyba powiedzieć: retoryczne
![]()
![]() |
![]() |
#1819 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie...teoretyczne. Bo oczekuje odpowiedzi, ale pytanie było w stylu "co by było gdyby..."
Cytuj:
![]()
![]() |
#1820 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Lord Trevour
Profesja: Druid
Świat: Furora
Poziom: 35
Poziom mag.: 41
|