|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Karann/Station 98/Module 64
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight Goor
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 46
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Ubil mi knighta "/
Na poczatku myslalem ze to summon, jak go widizalem przez sciane, ale tak mysle przecierz nie idzie go summonowac i to bylo troche za pozno zdjol mnie po 2 atakach (magiczne). To bylo przy wejsciu na lvl -2 (zaraz nizej zejscie do fe) jak poszedlem po ciallo druidem i zeby go ubic to juz go nie bylo, za to jak wychodzilem byl zaraz przy wyjsciu na powierzchnie. Nieregularne respy? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() tez go spotkalem. Mialem duzo szczescia bo wylapalem 'tylko' 165 hita
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Lucera
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() kilka dni temu sobie poszedlem na potrenic na Folde na slime, patrze na drabinke, i widze cos niebieskiego lazi na dole, na poczatku myslalem ze Frost Troll, ale jakies takie troche inne schodze i bum, WE
![]() ![]()
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć." ( Albert Schweitzer ) http://www.fasole.pl/default.asp?id=11162 zbieraj fasole i wymieniaj je na nagrody ( sms, doładowania ...), nie martw się link bez wirów ![]() www.naturalnie.ovh.org strona o medycynie naturalnej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Kambodża
Imię: Mistrzu Axe
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: 68/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() W sam raz na botterów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mądra uwaga. Ale sądze że Ty też byś miał problemy z pokonaniem a przynajmniej kilka uhów by zeszło.
A i tak to jest lepsze niż kilka snip nelte (jak sie pisze?). Chodzi mi o te roślinki.Idiotyczny potwór : hity-50~70,leczy sie a co najciekawsze 25expa.
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Dostalem od niego headshota
![]() Ale on był... pod samymi schodkami jak się wchodzi z piętra "zerowego" (parteru)... Nie możliwe że tak nisko... Znikłby! Ostatnio edytowany przez Arrathel - 02-07-2007 o 03:17. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() jakie combo max moze uderzyc ten we?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kambodża
Imię: Mistrzu Axe
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: 68/67
Poziom mag.: 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: ???????
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 38
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Można wejść inną drogą. NA dole jest jezioro i dziura. Wystarczy odkopac i wejść. Będziemy wtedy gdzieś koło rotów i mino więc raczej bezpiecznie i łatwo można do senji dojść.
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Valaxia
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Rubera
Poziom: 21
Skille: 20/24
![]() |
![]() Wczoraj miałem okazję go spotkac. Na szczęście nie jest taki szybki, więc na 18 levelu gdy go tylko ujrzałem ruszyłem w drugą stronę i nie zadał mi nawet hita.
Gdzie go spotkałem? Na poziomie -2. Najpierw na minosy, potem na dół, w górę i gdzies się włóczyłem. W każdym bądź razie na północnym zachodzie.
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() No niestety to smutna prawda i to nie jest wcale jeden water elemental tam sie respi ich okolo 2-4 w miejscu gdzie kiedys 1 fe. kiedys folda byla rajuem dla skillujacych na kazdym poziomie a teraz w kazdym momencie moze nas spotkac niespodzianka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() ok zapolowałem se na niego walnoł mnie tak silno że sie wkurzyłem i jeb z sd i lerzy loot:water.c arm.dark helmet.bp mf.bp hmm.platinum amulet.fire sword.2 bp uh.bh shield opłacalne miejsce ile deduw od tego jest tam
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
![]() |
![]() a wlasnie mam pytanie jak daleko mozna zlurowac te WE czy da sie az pod sama drabinke przy glownym wejsciu do podziemi? wiem ze na poziom -1 ale jak daleko od wejscia
@Rozqurwiator OHOO widze ze Ty cienshki pegie jestesi i dal ciebie tak we to pryszch a tak btw to nie spamuj i nie pisz Co Drugiego Wyrazu Z dóżei litery bo to niewygodnie! Ostatnio edytowany przez Piranezi - 04-07-2007 o 01:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Patrzylem Jak moja mlodsza siostra gra weszla
nizej pod orkami i idzie idzie tam tak byl jakby zamorony ice witch i idzie dalej a tu combo po 220 (od WE)i YOu Are Dead (wiecie siora ma 9 lat ) ![]() Ostatnio edytowany przez Tibijczyk222 - 05-07-2007 o 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() ja radze uwazac w tamtej miejscowce spotkalem sie z tymi WE to nie jest przyjemne 1 jeszcze szybko pada ale jak spotkalem 2 to wjalem na utani hur myslalem ze dedne bo uhy sie skonczyl
![]() ehh ten CipSoft zawsze musi cos zepsuc ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż to nawet ciekawe trzeba teraz bardziej uważać
![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() ja dla zabawy zlurowałem jednego WE. 2 razy go ropnąłem, do tej wnęki jakby. dalej się bałem bo jest b. szybki i zaczęły mi wchodzić spore hity... maxymalny był 230, a ja mam tylko 26 knighta... 3 uhy i 2 ihy straciłem. ale frajda bo wiele ludzi musiało tam zginąć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Sir Manti
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 110
Skille: 87+/86+
|
![]() water elemental takie hity w 59 knighta - wemnie
14:53 You lose 208 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 198 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 197 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 160 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 70 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 20 hitpoints due to an attack by a water elemental. takie slabe to nie jest na samym dole respie sie 5-6 tych gowieniek , ja na 6 stracilem 6 uhow :d na moje lepiej isc na draga wywerne , bezpieczniejsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
Poziom: 80
Poziom mag.: 55
|
![]() WE respi sie tam gdzie FE(chyba), wiem bo poszedlem z ciekawosci xd szybko padl
|
![]() |
![]() |