![]() |
#5541 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie przejdzie, poprostu sie nie da z dnia na dzien sprzedawac rzeczy o pare razy drozej. Nikt nie bedzie kupywal wiedzac ze wartosc tez rzeczy jest o wiele wiele mniejsza. A z rzeczyami co przewazniej sie u Djinow sprzedaje typu k armo, wh, crus to przesada zeby byly 2x drozsze.
@Elvena Jak sie hunt nie zwraca to sie na niego nie chodzi.. proste nie? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5542 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Profesja: Druid
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
przeczytaj moje wczesniejsze poste nie zamierzam sie powtarzac edit widze na trade channel ze ceny wracają do normalnych m. in. golden armor 30k Ostatnio edytowany przez karool - 04-07-2007 o 18:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Don Crown
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shades of Shadows
Poziom: 153
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
|
![]() @neSSonka
A prosiłem, żeby nie dogadywać ![]() ![]() Co do cen na Refugii - zrozumcie ludzie, że to po prostu nie ma prawa bytu na serwerze non-pvp ![]() ![]() ![]() Druga sprawa - istnieje takie coś jak prawo popytu. Im więcej danego towaru na rynku, tym niższa jego cena ![]() I wreszcie po trzecie - trzeba być skończonym idiotą, by sprzedać crusader helmet za 15k ![]()
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight. 12:19 Kajaza [86]: ftw? 12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales? 12:19 Kajaza [86]: X_x |
![]() |
![]() |
![]() |
#5544 |
Guest
|
![]() LOL karool noobie, ale Ty głupoty gadasz, idź lepiej pograj w MU
![]() Ty na 20 lvlu chciałbyś mieć już mpa?, na wszystko trzeba zarobić i starać się o każdego gp aby coś zyskać pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#5545 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Kavi Dratrumil
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 91
Skille: 91
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Wątpię, by takie coś się udało. I tak ceny nie pójdąw górę, bo nikt za tyle nie kupi. Taki dsm można co najwyżej za 60k sprzedawac, a mms za 120k , a nie tak jak robią to niektóre osoby spzedając mms za 250k |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5546 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Puławy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Roni-Geniusz Futbolu
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() U was są i tak wysokie ceny.....spójrzcie na harmonie....dsm 40k mms 75k golden armor 20k wiec nie narzekajcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5547 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Roni-Geniusz Futbolu
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() post do usunięcia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Bournemouth
Imię: Flaczyy
Świat: Aurora
|
![]() @ Elvena
Co do tego price lista to z jednej strony sie zgadzam bo mi bloczenie hydr na 3/4 lub nawet 100% zysku sie nie oplaca... Tylko ryzykuje zycie, trace kase na uh i mf... A loot? Zadko kiedy poleci nawet wh... To juz expiac na zolwiach czy scarabach wieksze zyski mam... No ale nie trzeba chyba zwiekszac cen az tak? Zeby DSM kosztowal 100k? To rok temu kosztowal dobre 85k, a demon shield 70k. No a co do tego crusader helma za 15k no to jest smieszne! A powiedz mi dlaczego Minotaur Leather, itemek który mozna zdobyc za pomoca Obsidian Knife'a jest drozszy od Honeycomba ktorego mozna miec tylko wtedy kiedy szczescie sie do nas usmiechnie, a to sie zdarza zadko jezeli chodzi o waspy? To raczej honey powinien byc drozszy od mino leathera a nie na odwrot, ale mniejsza o to... Albo Demon shield 80k - da sie przezyc... No ale MMS 250k?! No lekka przesada! Dajmy na to 140-160k ale nie 250! Przemysl to jeszcze -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5549 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Profesja: Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5550 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Mój pokój
Imię: Falcor Rengara
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brak :(
Poziom: 88
Poziom mag.: 62
|
![]() Cytuj:
Pozdro! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Radom
|
![]() @Dansos
Liczy sie FART;] Z tego co czytam Tobie go brak:> Ja tam nie narzekałem na loota z Hydr jak jeszcze grałem ![]()
![]() |
#5552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() @Crok
Otrzymalem bana w bardzo podobnej sytuacji. Niestety, nie masz sie co odwoływac. Regulamin jest jasny, został mi przytoczony w odpowiedzi na odwołanie się od bana.. w skrócie 'cokolwiek to jest, link nie dotyczy oficjalnej strony tibi, a więc jest niezgodny z regulaminem' @Nessonka woot, nawet w temacie Refugii potrafi kłótnie rozpętac o,o Gratz @Price Lista Nie sprawdza się ona na wiekszosci światów.. Szczerze, sądze iż podobnie będzie tutaj. Na światach, na ktorych price lista się przyjela, wystarczyly 2 miesiące i ceny powrocily do 'normy'. Mimo wszystko życzę powodzenia @Gratz all ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#5553 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Kavi Dratrumil
Poziom: 91
Skille: 91
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Je'ru ma racje, zresztą jak zawsze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5554 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() LOL Dajcie sobie spokój z tą price listą... Pamiętam jak kiedyś była podobna sytuacja i Randall zrobił pricelist, odrazu poleciało masę besztów, że zabrakło liderowi Naction kasy to nagle sobie ceny podniesie. Dał sobie spokój, lecz szybko się okazało, że jak Magsonn zrobił podobną listę wszyscy byli wniebowzięci! Bo to nie wstrętny Randall tylko wspaniały Magsonn zrobił taką samą listę! Pricelist taki sam, tylko autor inny, a wszyscy zadowoleni... Tak odemnie - to nie przejdzie...
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5555 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() 23:34 You see a demonrage sword (Atk:47 Def:22). It can only be wielded properly by knights of level 60 or higher. It weighs 150.00 oz. Second at refugia plx? Btw demy na 21 bp sd sponsorowane by me więc loot nie licząc mieczyka mój ;]
![]() |
#5556 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
|
![]() ![]() ![]() gratz all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5557 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Mielec
|
![]() Wielkie gz
![]() ![]() Pozdro dla Voriego i Auriego. HAIL DAWNE FF !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5558 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2006
Imię: Woltex
Profesja: Knight
Gildia: Eternal Guardians of Avalon
Świat: Guardia
Poziom: 67
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Gtz all
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5559 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() Pare moich screenow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() Postanowiłem przejść się przed savem na gsa
![]() ![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |