|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam serdecznie!
Wielkie wydarzenie dla forumowego rynku muzycznego! Zespól The Fiszbins & The IRC Kids wydaje swoja pierwsza plyte "Najwieksze mendy forum tibia.pl". Album jest promowany przez singiel "Celoz to pipa", który mozecie uslyszec juz dzis! Sklad zespolu: Fiszbin - gitara elektryczna, gitara basowa, perkusja, wokal Ryba - wokal Tolek - wokal, gitara klasyczna Posluchaj utworu!: http://www.the.fiszbins.the.irc.kids...pipa.patrz.pl/ Juz wkrótce utwory m.in o Poliniku, Waldzie i Pixiku oraz innych forumowych bohaterach. Ostatnio edytowany przez swoosh. - 06-07-2007 o 19:24. |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Chłopaki dają radę, jak nigdy.
|
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Hyhy, cała płyta zajęła nam aż jedną piosenkę, to tak.. bo była kiepska jakość kompresji. Ogólnie to mam taki pure phroczny głos, że Fjasz ma szczęście, że za to kasy nie biorę, bo by się nie wypłacił.
Z niecierpliwością czekamy na single o Waldzie, PiXiKu (czy jakoś tak), oj ostro będzie : PPPP Btw wszyscy wiedzą, że to nie jest najseksowniejszy utwór, get a fun : P Ostatnio edytowany przez Rybzor - 06-07-2007 o 19:34. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() ale gówno ;/
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nic nie moge zrozumieć z tego FCNASDHAUDHADUA może ktoś dać tekst
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ostre xP i jakże genialne w swojej prostocie, choć by zrozumieć pierwsza część musiałem przesłuchać to z 10 razy a i tak nie rozszyfrowałem całości, widać jestem za słabym adeptem mhroczney muzyki by rozumieć wszelkie teksty
![]()
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Tekst: (Tolek) Giń Celozie! (Fiszbin) Celoz jest metalem słucha Behemotha, codziennie rano zjada kota! (Ryba) Giń Celozie! x3 (Fiszbin) Celoz jest metalem słucha Behemotha, codziennie rano zjada kota! A teraz przed wami sam Celoz! (Tolek w roli Celoza) Raz, dwa, trzy ... nie mogę spać ... bo kocham ją! ... Dzięki! Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 06-07-2007 o 19:43. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() \m/
gzkurwa http://pl.youtube.com/watch?v=yKy78yvCA0I ;<<<<<<<<<<<<< Zalosne, ale pasuje do waszego klipaa xD Ostatnio edytowany przez Kajulec - 06-07-2007 o 20:27. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() żenua......
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Guwno przez u!
|
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() O wszystkich którym się nie podobało, za karę, powstanie piosenka! Muhauhsuhsuhsuhsuhaushaush! <dżołk>
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() @Up
A już miałem powiedzieć, ze sie to do odbytu nadaje ![]()
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Jak widac, dla niektorych forum.tibia.pl to cale zycie
![]() Sa wakacje, a wy nie macie niz lepszego do roboty, tylko siedziec calymi tygodniami przed kompem, by zrobic jakis forumowy "dżołk"?
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() @UP:
Lol, a czy ta piosenka brzmi jak nagrywana przez 'całe tygodnie'? @Topic: Myślałem, że będzie fajniejsza ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() Nie wiem jak na twojej dzielni ale u mnie ostatnimi dniami ciągle pada, poza tym nagranie piosenki zajęło mi łącznie może 40-50 minut(oczywiście nie ciurkiem, skomponowałem utwór, nagrałem swoje ścieżki, poczekałem aż pozostali wyślą mi swoje i skleiłem wszystko). Tak, więc sam żeś jest nołlajf.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Dlaczego tracisz cenne sekundy wakacji czytając mojego posta? Lepiej idź się napić z ziomami, joł.
|
![]() |
![]() |
#19 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
|
![]() Cytuj:
![]() |