|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2062 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem czy wiesz ale byly czlonek Unitu, Gaura walczy teraz przeciw swoim bylym kompanom ![]() ![]() @HL z choinki sie urwales ? chuja wiesz to sie nie wypowiadaj..
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 07-07-2007 o 23:09. |
|
![]() |
![]() |
#2063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Oczywiscie ty w takiej sytuacji majac spy na ventrilo i w gildi powybijal bys 3/4 vision i nabil na nich bana
|
![]() |
![]() |
#2064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() @Smerfuś, Orzechy i inne śmiechy
dlaczego usprawiedliwiacie sie tym że Gdańsk jest uzależniony od tibii? jak wy rządziliście 24/6 (7 dnia spaliście jak nakazał Bóg czyli bot) więc wasze posty są co najmniej śmieszne ^^ a co do Spoxtera to chyba rook był dla Taifunka żeby mógł sobie spokojnie expic a nie uciekać? @Laen "Spokojnie kazdy potrzebuje czasu by przejrzec na oczy kim jest ekipa z gdanska. Kazdy ma prawo sie zmienic my dalejemy im szanse Zreszta wydaje mi sie ze sa to zaufani ludzie wiec nie ma sie o co martwic. Czas pokaze" psiko @Fermen valoria... ahh te wojny WARoria* @Ping teraz płaczecie że Tafiun był pingowany? (o ile był) a jak Ima Zwidek i reszta była pingowana to było dobrze? @Drax masz racje z tymi Polakami i Niemcami ; p @Trevour za drogi był by to przekręt... =] @Lojalność Jeżeli nie jesteś lojalny do dusk to jesteś nielojalny? Pasterz był lojalny dla Vision =]]
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 07-07-2007 o 23:52. |
![]() |
![]() |
#2065 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Dlaczego Imargam po JUŻ DRUGIM DEDZIE, nie zaznaczył w swoich komentach Imargam 1:2 Taifun Devilry? Czyżby wstyd się zrobiło dzieciakowi?
|
![]() |
![]() |
#2066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Oboje zakupcie sobie mozgi, zbratali sie z pasterzem to maja juz dawno powinni wiedziec ze to jebany cziken
|
![]() |
![]() |
#2067 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Cytuj:
btw. żal od poczontku wojny wierzyłem w Dusków ale żal tych ludzi żeby tak nóż w plecy... porażka dla Dusków z fragami i membersami, a dla Vision porażka moralna... straciłem do nich całkowicie szacunek... |
|
![]() |
![]() |
#2068 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Imię: Nowy Char
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2069 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Imię: Nowy Char
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2070 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() spy - świetna zagrywka Vision
hacki - to nie pierwszy raz jednak rzeczywiście hamskie pingowanie - pinguja i jedni i drudzy a Taifun i tak by padł, ale też hamskie i tak mnóstwa rzeczy nie rozumię, które do tej pory się działy i czmeu akurat teraz ta akcja nie kapuje po tylu porażkach hmm |
![]() |
![]() |
#2071 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Vivi vandes
.. no fakt, sory, zapomnialem jaka była z nim sytuacja. w takim przypadku rzeczywiscie nie moze byc spyem. Ale jeśli macie członków ktorzy byli powiązani z Vision to uważajcie ;] (zreszta wy teraz wiecie to najlepiej i nie trzeba chyba wam tego mowic) @Akcja 07.07.07 ładnie zaplanowana przez Vision ale była bardzo łatwa do odgadniecia po pierwszych ruchach... nawet sephriot nie jest tak głupi zeby sie samemu strapowac ;] kiedy Draco zaczął strzelac f bomby tez mogli sie kapnąć (chyba tylko Yubov zauwazyl co się świeci) a juz kiedy z thellionem zaczeli bic Taifuna to juz mogli miec 100% pewnośc ze jest zdrada. a już najbardziej dziwi mnie co robił Taifun - no ale jesli był pingowany/miał kicka to troche wyjasnia (chociaz dziwie sie czemu przez dlugi czas stał i pozwalal thellionowi i dracowi zbijac mu mane). i zastanawia mnie fakt czemu Ymy'emu nie udalo sie uciec.. o ile pamietam w przypadku x loga postac wylogowywuje sie po 45 sek. (jak sie myle to sory, poprawcie mnie). No i częśc osób (co najmniej spaaw) wywaliło z venta co przeszkodzilo w komunikacji. Vision tez troche zdupczylo pozwalajac uciec czesci osób... wystarczylyby 3 osoby z potami i cale duskiness by leżało a z tym 24/7... każdy niech siedzi ile chce i jak sie zmarnuje przed Tibią to jego strata, wiec kłótnie pod tym kątem są bezsensowne zastanawiam sie jak sie teraz potoczy wojna. Duski, wciąż macie siłę by pokonać Vision wiec do roboty, ogarnijcie to, dacie rade ;] wiemy juz jak rządzi Vision wiec nie pozwalajcie im na to
#2072 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#2073 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
|
![]() Cytuj:
No dobrze że eq wywalili... po co enemy mają sie bogacić. I nie powiedziałem że wojna jest skończona ;s A co do spy.. rozumiem że mieliście udane akcje z nimi.. ale cieżko sie połapać było po filmie Pasterza na fibuli? Przecież tam czarno na białym widać jak Ima próbuje przekupić Pasterza... oczywiście nie wiemy co odp.Pasterz ale to już był znak, że coś się kręci.. Anyway Hope You Will Win |
|
![]() |
![]() |
#2074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Gildia: Bound
|
![]() co do exita to wywala chyba po 60 s ; pp nie wiem ale jak ktoś miał zaznaczonego ymego pod warunkiem ze ymy nikogo nie bił powinno go wywalić ;p
#2075 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://duskiness.justgotowned.com/
Tylko tyle powiem |
![]() |
![]() |
#2076 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() A mi się jednak zdawało że Taifun nie wywalił eq
|
![]() |
![]() |
#2078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Stan: Niegrający
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() Przykra sprawa, mam nadzieje ze to dopiero dobry poczatek wojny... Jakby nie patrzec, nabili troche punktow Duskom.
Duskini nie sa wcale na straconej pozycji, czlowiek uczy sie na bledach ![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
Chciałbym tylko przypomnieć iż osoby na poniższym screenie są hunted. Prosimy pisać w sprawie paymantu do Lidera, Imargama albo Zwidka. ![]() BEZ ODBIORU. Ostatnio edytowany przez Yebro - 08-07-2007 o 04:56. Powód: literówka. |
![]() |
![]() |
#2080 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |